Kızlar bebeğin eşi yani plasenta aşağıda doktor doğumun riskli rahmin alınma durumu aşırı kanama durumundan bağırsakların yaralanma durumundan bahsetti bir kaç doktor içeride olucaz dedi bu durumda olup doğum yapan var şu an 31 haftalığım sezeryan doğum olacak
Bisey olmaz canım bende yaşadım zor kurtuldum biraz ama atlatım
Evet canım benim hic bulamadılar sebebini ta ki plasenta patlayınca anladılar seni korkutmak istemem benim daha tehlikeli oldu sezaryanım ölümden döndüm
Rabbim korumuş çok geçmiş olsun inşallah bende sağ salim girer çıkarım 2 yaşında oğlum var üzülüyorum bana bişey olursa diye psikolojikine hiç iyi hissetmiyorum
Rahat ol canım sen doktor bakıyo acil bişey olsa alirlar ameniyata sen baya şanslısın ben değilim artık bida hamile kalma şansim yok doktor yasakladı bana şukür 2 çocuğum var
Benim de rahmimin alınması bidaha çocuk yapamamak vs umrumda değil bununla beraber iki çocuğum olacak ama sağ salim olsun istiyorum korkuyorum rabbim hiç bi çocuğu annesiz bırakmasın oğluma baktıkça içim gidiyor
Aynen canim icini rahat tut bisey olmaz kurtulursun doktor bakıyo sana
Banada rahim ağzına yakın eşi dedi ama çok sıkıntılı değil dedi seninki baya aşağıda ozaman
İnşallah sıkıntısız doğum olur cnm
Benim ki ilk zamanlar tamamen rahim ağzını kapatıyordu şimdi 1.7 olmuş eğer 3 cm olursa riskin kalkar dedi ama artık 31 haftalığım bu saatten sonra çıkar mı yukarı
Oo baya yakınmış benimkinden
Hiç belli olmaz canım bi anda risk kalkar bakarsın inşallah da kalkar
Sizin ne kadardı yakınlığı
3 kusuru canım tam hatırlamıyorum
Sizin baya yukarıdaymış canım
Evet canım
Post yukarı kızlar başka yaşayan var mı
İnsaAllah düzelir her şey Rabbim sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini 🥰 bir de bir şey sormak istiyorum Canım nasıl anlıyorlar acaba yakın olduğunu normal ultrasonda mi anlaşılıyor yoksa alttan muayene ile mi anlaşılıyor benim alt tarafımda ve bacak aramda çok ağrım oluyor bacağımı kaldirip merdiveni bile zor çıkiyorum o derece ağrım oluyor bazen korkuyorum böyle şeyler mi var diye nasıl anladılar senin böyle olduğunu.
Normal ultrasonda belli oluyor canım alttan muayene bu durumda yasak zaten ama şöyle bişey var benim bu haftaya kadar gittiğim doktor görmedi eğer böyle şikayetiniz var ise doktorunuza söyleyim belirtin
Anladım bu randevumda belirticem bende alttan bakar diye çekiniyorum açıkçası ondan hiç söylemedim. Ama bu seferde soylicem insaAllah çok dayanılmaz ağrılarım oluyor çünkü ağrı oluyor mu sizdede
Alttan bakmıyorlar kolay kolay
411,632 soru
12,392,026 cevap
43,865 kullanıcı