0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından

Kızlar bebeğin eşi yani plasenta aşağıda doktor doğumun riskli rahmin alınma durumu aşırı kanama durumundan bağırsakların yaralanma durumundan bahsetti bir kaç doktor içeride olucaz dedi bu durumda olup doğum yapan var şu an 31 haftalığım sezeryan doğum olacak 

4 Cevaplar

0 oy
(8,892 puan) tarafından

Bisey olmaz canım bende yaşadım zor kurtuldum biraz ama atlatım 

(8,892 puan) tarafından

Evet canım benim hic bulamadılar sebebini ta ki plasenta patlayınca anladılar seni korkutmak istemem benim daha tehlikeli oldu sezaryanım ölümden döndüm 

(988 puan) tarafından

Rabbim korumuş :( çok geçmiş olsun inşallah bende sağ salim girer çıkarım 2 yaşında oğlum var üzülüyorum bana bişey olursa diye psikolojikine hiç iyi hissetmiyorum 

(8,892 puan) tarafından

Rahat ol canım sen doktor bakıyo acil bişey olsa alirlar ameniyata sen baya şanslısın ben değilim artık bida hamile kalma şansim yok  doktor yasakladı bana şukür 2 çocuğum var

(988 puan) tarafından

Benim de rahmimin alınması bidaha çocuk yapamamak vs umrumda değil bununla beraber iki çocuğum olacak ama sağ salim olsun istiyorum korkuyorum rabbim hiç bi çocuğu annesiz bırakmasın oğluma baktıkça içim gidiyor 

(8,892 puan) tarafından

Aynen canim icini rahat tut bisey olmaz kurtulursun doktor bakıyo sana 

-Reklam-
0 oy
(7,796 puan) tarafından

Banada rahim ağzına yakın eşi dedi ama çok sıkıntılı değil dedi seninki baya aşağıda ozaman 

İnşallah sıkıntısız doğum olur cnm

(7,796 puan) tarafından

Oo baya yakınmış benimkinden 

Hiç belli olmaz canım bi anda risk kalkar bakarsın inşallah da kalkar

(988 puan) tarafından

Sizin ne kadardı yakınlığı 

(7,796 puan) tarafından

3 kusuru canım tam hatırlamıyorum 

(988 puan) tarafından

Sizin baya yukarıdaymış canım

(7,796 puan) tarafından

Evet canım 

0 oy
önce (988 puan) tarafından

Post yukarı kızlar başka yaşayan var mı 

0 oy
önce (129 puan) tarafından

İnsaAllah düzelir her şey Rabbim sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini 🥰 bir de bir şey sormak istiyorum Canım nasıl anlıyorlar acaba yakın olduğunu normal ultrasonda mi anlaşılıyor yoksa alttan muayene ile mi anlaşılıyor benim alt tarafımda ve bacak aramda çok ağrım oluyor bacağımı kaldirip merdiveni bile zor çıkiyorum o derece ağrım oluyor bazen korkuyorum böyle şeyler mi var diye nasıl anladılar senin böyle olduğunu. 

Normal ultrasonda belli oluyor canım alttan muayene bu durumda yasak zaten ama şöyle bişey var benim bu haftaya kadar gittiğim doktor görmedi eğer böyle şikayetiniz var ise doktorunuza söyleyim belirtin 

önce (129 puan) tarafından

Anladım bu randevumda belirticem bende alttan bakar diye çekiniyorum açıkçası ondan hiç söylemedim. Ama bu seferde soylicem insaAllah çok dayanılmaz ağrılarım oluyor çünkü ağrı oluyor mu sizdede 

Alttan bakmıyorlar kolay kolay 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
7 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Venedik42 (988 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 36 göst.

411,637 soru

12,392,132 cevap

43,872 kullanıcı

Kategoriler