0 oy
84 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından

Sakroiliak eklemde ödem iltihap gözlenmiştir yazıyor ayrıca yine kalça bölgesinde 1 1 buçuk cm lap gizlenmiştir yazıyor kızlar çok ağrılarım var ayakta duramıyorum Ocak ayından itibaren hayatım zindana döndü bir aydır ağlıyorum antidepresana başladım artık üstelik 3 yaşında kızım var bana ihtiyacı olan

3 Cevaplar

0 oy
(1,231 puan) tarafından

Antideprasana başlayacak kadar abartmayın benımde 3 evladım var 

Hem belimde sakroiliak hemde 2 fıtık var gittim özel fizik tedavi merkezinde düzgünce tedavımi oldu 6 ay sonra da kontrolmü oldum dıkkatlı beslendim dikkat etmem gereken şeylere dikkat ettim bu 

Elbetteki ağrım sızım çok oldu çok da ağladım ama sabrımın sonu güzel oldu hamdolsun

(24 puan) tarafından

Sakroiliak eklemde ödem mi vardı sizdede

(1,231 puan) tarafından

Evet.     

(24 puan) tarafından

Nasıl beslendiniz bana da öneri yaparmısınız 

(24 puan) tarafından

Mesela o ödemi geçirmek için neler yaptiniz

-Reklam-
0 oy
(321 puan) tarafından

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki benim ankilozan sponsalit ve sakroliak eklem rahatsızlığım var omurga tümorü ameliyatı olmuştum geçen sene yürümeyi geç yataktan kalkmak zulüm olmuştu bana hastane hastane gezdim bir Allahın kulu hastalığıma çözüm bulamadı yok psikolojik dediler yok çalışmamak için yapıyon dediler son 1.5-2 yıl bana sanki 1000 yıl gibi geldi en son çözümünü şehir hastanesinde buldum ameliyat oldum sakroliak ve ankilozan içinde 2 haftada 1 iğne oluyorum ve şükürler olsun ki şuan iyiyim sende kendini bırakma iyi bir romotolog ile herşey yoluna girecektir emin ol ben artık kendimi atacaktım öyle bir agrıydı o ama çözümü her zaman olan bir hastalık kendini bırakma bak çocukların var tedaviye başla yeniden doğmuş gibi olacaksın :)) 

(24 puan) tarafından

İnan canım bir aydır gitmedigim doktor kalmadı benim şikayetim bacakta uyuşma ve güç kaybı ile başladı ilk beyin cerrahına gittim bel mr tertemiz fıtık bile yok dedi sonra nörolojiye gittim beynimde birşey var diye kendimi yedim bitirdim beyin mr tertemiz çıktı sonra ortapediye gittim kalça mr istedi işte onnda sakroilak eklemde ödem gözlenmiştir birde ingunial bölgede lenf nodu 1 buçuk cm var diye yazıyor şimdi korkuyorum acaba lösemi mi öldüm diye kendimi yiyip bitiriyorum ne yapacam bilmiyorum simdi en son dahiliye gittim o tüm kan tahlilleri mi istedi sonuçlara baktım kanda sadece demir eksikliği çıkmış birde kanım 9 onun dışında wbc felan normal değerde yani birde idrarda lökosit ve eritrosit değeri yüksek çıkmış baya ama lökosit seretaz negatif çıkmış yani bu herneyse idrar yolu enfeksiyonu değil ama idrarda enfeksiyona rastlanmış acaba bu sakroiliak eklemde iltihap olduğu için mi vucutta iltihap yüksek çıkıyor canım valla yiyip bitirdim kendimi ya 

(24 puan) tarafından

Evet bu arada bana da psikolojik diyor herkes ve çevre baskısı ile psikiyatriye gittim antidepresan başladım hayatımda ilkkez ama beni uyusturmaktan başka bir işe yaramiyor

(321 puan) tarafından

Enfeksiyon sakroliaktan oluyor benimde crp hep yüksekti ve idrar yolu enfeksiyonu diyip ilaç verip yolluyorlardı ilaçlı Mr çektirdim sonunda ne olduğu çıktı rahatladım tek bir doktorla kalma şehir hastanesine git özelede gitme ben ne paralar döktüm özellerde devlette hacettepe bile bulamadı en son çare dedim ki artık bu son hastane eğer gerçekten bişeyim yoksa gidip psikiyatride yatcam dedim gittim ve hastalığımı öğrendim 30u geçkin mr çekindim hiç biri derdin şu dememişti Allah etlik şehir hastanesinden binlerce kez razı olsun benim için dünyanın en iyi hastanesi artık orası ufuk üniversitesi bana psikolojik dedi sen rapor için yapıyorsun dedi psikiyatriye gittim oraya yönlendirdi falan rezillikti yani bir görmeliydin 

(24 puan) tarafından

Yani bu vücutta çıkan lökosit ve eritrosit yüksekliği sakro daki enfeksiyondan kaynaklanıyordur dimi canım inan çok korkuyorum aklıma kötü hastalıklar geliyor inanki kötüyüm senin idrar tahlili sonuçlarında bu değerlere bakmislarmi zamanında seninki kaç çıkmış canım bu değerler sana zahmet bir baksan

(24 puan) tarafından

Ben adana da yaşıyorum siz hangi şehirde siniz bu hastane nerede sizin dediğiniz bende şehir Hastanesi'ne gittim işte orasaki doktor istedi bu tahlilleri ve ankilozan sponsilit varmı diye genetik araştırmaya yolladı Allah razı olsun biraz araştırma yapiyorlar suan

(321 puan) tarafından

Ben Ankara'da yaşıyorum canım benimde herşeye baktılar bir sürü Mr çekindim ama ilaçlı Mr da çıktı ilaç başlarken de bir dizi kan verdim brusella gibi bulaşıcı hastalıklarada baktılar benim crp hep yüksek geliyordu hiç düşmüyordu kitle alındıktan patoloji sonucu çıktıktan sonra tedavi başlandı önce salazorpryn başladılar alerji oldum şuan 2 haftada bir iğne kullanıyorum 

(24 puan) tarafından

Bana da brusella bakılmış ama çok şükür o da negatif çıkmış ama nedense bu doktor bende crp istememiş nasıl unutmuş anlamıyorum bütün tetkikleri istemiş ama crp yok tahlil sonuçlarında ne diyeyim hayırlısı olsun rabbim çocuklarımıza bağışlasın 

(321 puan) tarafından

Crp sürekli bakacaklar zaten ilaçlarınıda ona göre ayarlayacaklar merak etme canım kendini bırakma ömür boyu seninle olan bir hastalık ama tedavisi var sonuçta şeker tansiyon gibi düşün 

(24 puan) tarafından

Benim korkum kötü birseyler çıkması birde işte bende kalça bölgesinde lap gozlenmiş 1 buçuk cm doktor sende biraz fazla büyümüş felan dedi ultrason ile bakılmasını istedi ayın 12 sinde ultrasona gidecem korkuyorum ya kötü birşey çıkarsa diye inanki canım korkudan 10 yaş yaslandim 

(24 puan) tarafından

Lap dediğim lenf bezi işte bu arada

(321 puan) tarafından

Benimde omurgamın içinde çıktı nodül aldırdım geçen sene 

(24 puan) tarafından

Merhaba sizde sabahları kalktığınızda her tarafınız tutuluyor gibi oluyormuydu bütün kemiklerim özellikle omurgam tutulmş gibi

(321 puan) tarafından

Ben kalkamıyordum sabahları ne bacagımı hareket ettirebilirdim nede başka bişey sıcak su koyup biraz bekleyip öyle kalkardım yürürken sanki o bacağımda bişey var gibi sürerdim Allah kimseye yaşatmasın ömrümden 1.5-2 yıl gitti 

(24 puan) tarafından

Şimdi nasılsınız peki geçti mi

(321 puan) tarafından

Ameliyat ve ilaçlardan sonra rahatlama oldu tabiki şimdi ara sıra oluyor sadece 

0 oy
(2,199 puan) tarafından

İltihapli romatizmadir canim sakroilak bende cok emar rontgen cektirdim

(24 puan) tarafından

Sakroilak eklem de ödem mi vardı sizdede 

(2,199 puan) tarafından

Bisey bulamıyorlar  kan degerlerim yüksek onu bulamiyolar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
3 cevap 303 göst.
2 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.

Kategoriler

1,436,651 soru

23,624,000 cevap

306,967 kullanıcı

...