Hadi manzaranızı paylaşın 🥰
Benim manzara taze yıkanmış bahçe 🥰☺️
Aynen öyle çay kahve güzel oluyor yazın daha iyi şimdi güneşli olursa çıkıyoruz limon ağacı varya bahçeye kışın pek güneş gelmiyor soğuk oluyor yazın yemekten yemeğe içeri giriyorlar bazen kahvaltıyı da dışarda yapıyorlar ☺️❤️
Ne güzel canım maşallah. keşke biz de Bahçeli bir evde otursaydık binada oturuyoruz taş duvar beton insanın artık içi de sıkılıyor baka baka
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim eğer yakınsak getir bebelerini oynasınlar doyasıya bizde kahvemizi içeriz bu arada ismini değiştirdin galiba tanıyor gibiyim çoğu kişi ismini değiştirdi için çıkaramadım ☺️
Sağ ol canım Allah senden de razı olsun İnşallah güzel kardeşim ☺️❤️Ben seni tanıyorum canım Adana'da yaşıyorsun değil mi? Ben maalesef çok uzaktayım Ankara'da yaşıyorum yakın olsak kesinlikle getirirdim inan ki ❤️
Amin inşallah cümlemizden evet Adana'da yaşıyorum ☺️o zamn yolun düşerse birgün kapım her zamn açık kardeşim ❤️🥰
bu posta @Gastamonlummm gelir bize saygi duymak duser
Köye geldim önüm boylu boyunca mezarlık
😀😀😀😀😀😀😀
Buda canim memleketimin manzarası başka yerde nefes alamıyorum
Bura nere ya çok güzel mis
Antalya canim
Dağlara vatildim ya tam istediğim ortam
Şuan ki manzaram oğlumu takıp etmek
Geçmiş olsun geçen haftalarda benim kızımda olmuştu 4 gün kaldık hastanede. Öksürüğü var mıydı oğlunun
Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin çok geçmiş olsun 🤲
Çok geçmiş olsun Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifalar versin inşallah Busra abla. Güzel haberini bekliyoruz inşallah ❤🌹
Canim böyle minik minik vardi ara ara burnu tıkanıyor du başka bir şey yoktu birden fışkırarak kustu nefessiz kaldı aldım geldim sonuc virüs
Bizde ateş olmuştu doktora gitmeme rağmen anlamadı. Özele götürdüm şüphelendi sürüntü aldı ve pozitif geldi. 2 yaş altı olanları çok etkiliyor demişti doktor. Bize abisinden geçti size nerden geldi acaba
@Gastamonlummm kadar olmasada bizde de var bişeler:)
Yaa canım benim senin manzara da güzel ama 😍❤
İdare eder işte. Her balkonda camda farklı manzara var 😊
Bunlarda benden olsun
Yaaa neresi bura çok güzelmiş minnoşuna da maşallah 😍🦋🧿
Bende atayım taze.taze çektim senin postunu görünce 😂
💃💃💃
Senin manzara da çok güzelmişşş 🥰
Rize 😊
Belli Karadeniz dağları evleri 🤗
Bunlarda benden❤️
Nere de yaşıyorsunuz çok güzel
Bayıldım buraya🤍
Benim en güzel manzaram.
2 yildir gormuyom ama
Yildir
@Gastamonlummm
Davet ediyomm
Yaa miss gibi 😍 inşallah en kısa zamanda gitmekte nasip olur canim🤲
İnşallah hulyosum
Buda benden olsun
Geçenlerde çektim suan bebeyi uyutuyorum kalkamıyorum yerimden sjsjsjs durum güncellemesi yaparız birazdan 😁🩷💜
Gökyüzü çok tuhaf 🤷
Bulutlu idi ondan 🙃
Geçen gün annemlerdeyken çekmiştim
Birde yazın görün burayı mükemmel
Tabi seninkinin yanında bizimkiler çürük yumurta
Olur mu 😌 Yurdumun her köşesi cennet 🥰
Geçenden de öyle canım☺️🥰
Ankaralılar bilir ❤️
Göksu mu gençlik parkı mı yada hiçbiri mi 🤣 Ankara'lı değilim ama akrabalarım var orda şuan hatırlayamadım çünkü gitmeyeli uzuuuuun zaman oldu 😄
Hiçbiri aşko sjdjdjjkk 😂Harikalar diyarı.duymuşsundur belki Sincan'da
Aaa duymam mı valla çok gittim ama yıllar olduu yaa lunapark ta az binmedik oyuncaklara ah ahh anılarım depreşti bak şimdi 🫣🤣
Gri şehir filan diyorlar ya hiç katılmıyorum vallahi çok güzel memleketim başka yerde yaşayamam 😍☺️❤️
ANLIKKKK OLARAKTAN 🌊🫡
Canım nerelisin sen
2 ay önce ama
Benim manzaram
Harika nerede yaşıyorsunuz Cennet gibi:)
Çok güzel ama ya içim açıldı. Bizim evin etrafı bina full gökyüzü bile zor görünüyor
Maalesef bu ben birbirine benzer yüzlerce bina😒
Umarım siz de bir gün hayallerinizdeki gibi bir yerde oturursunuz 🤲😍
Ben sıkça bunalıma giriyorum. Köyde büyüdüm boğulduğumu hissediyorum.
Eşim memur belki bir gün sakin müstakil bir ev denk gelir ya da böyle ferah manzarası olan
Bende köyde doğup yaşadım evlenip şehire gidince çok zor geldi 5,5 sene sonunda kendi memleketime geldim ama binarada olsun sağlık huzur gerisi boş gerçekten 🥰
Öyle tabiki Allah başka dert vermesin. İşte bizim bina baya arada balkona çıksan llerini uzatsalar karşıdakilerle el ele tutuşursun :D darlanıyorum. Bir pencerem de yandaki konşunun balkonunda resmen perdeyi açamıyorum. Yaza taşınıcaz trajikomik bir ev. Ha yatak odamın penceresinde de duvar örülü :D
Abo seninki bayağı fenaymış benim bi mutfakta balkon var oda yola bakıyor baya mesafe var yani camlarda aynı şekilde bir bina kadar boşluk var en azından
Bendeki bu şekilde en azından
Onceki resim bizim köy
Bebemi bekliyorum uyutacam ama inat
etmiş gelmiyor hanımefendi
Göl manzaram
Burası hangi göl 😳
Van gölü cnmm
Sen Vanlı misin neresinden
Bitlis / Tatvanliyim ben cnm
411,624 soru
12,391,728 cevap
43,852 kullanıcı