0 oy
144 göst.
önce Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

Kızlar oğlum pizza istedi ilk defa evde yapcam üzerin sürmek için sos tarifi verir misiniz kolay yapabileceğim bide evde fırında pişircem iki üç tane yaparım tek tek pişircem için diğeri soğur mu kaşarlı falan olca için bıda ısıtsam olur galiba

6 Cevaplar

0 oy
önce (633 puan) tarafından

Ben küçük küçük yaptım dondurucuya attım oğlumun beslenmesinde var istedikleri zaman çıkarıp ısıtıyorum. Domatesi rendele az yağda pişir biraz kekik ve tuz at içine en kolay bu şekilde olur.

-Reklam-
0 oy
önce (4,411 puan) tarafından

Ben bir pizzaya 2 domatesi robottan geçiriyordum 1 sarımsak biraz kekik bir kaşık salça ve yağ ile birlikte pisiriyordum. Benim firinimda çift pişirme vardı 2 tane aynı anda pişiriyordum. Diğerini sofra bezine sar canim en azından çok soğumaz sıcak kalır. Kaşari en üstte mi koyucaksin ? Öyle yapacaksan eğer kasar koyma isitinca koy 2 dakika da kaşar eriyor 

önce (72 puan) tarafından

Evet mantıklı bak saol

önce (4,411 puan) tarafından

Rica ederim 

0 oy
önce (1,265 puan) tarafından

Büyük bir tepsi yapabilirsin canım ben sosunu şu şekilde hazirlarim ketçap salça yağ kekiği karışıp sürerim vaktim varsa domateleri rendeleyip salça yağ kekikte pişirip sürerim 2 de güzel oluyor 

0 oy
önce (466 puan) tarafından

Az bir zeytinyağında biber salçası kavurdum yakmadan. Üzerine üç tane domates rendesi ve sarımsak ekledim az tuz bu şekilde de çok az pişirdim sosunu. En son kekik döktüm sosa. Aşırı lezzetli oldu daha bu sabah yaptım canım. Miktarları şu şekilde. Kare fırın tepsisi için   3 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı b.salçası, bir buçuk sarımsak tane, 3 tane salkım domates rendesi az tuz ve kekik 

+1

Demeyeceğim canım inşallah güzel olur benimki de

0 oy
önce (5,336 puan) tarafından

Sosu için bir iki yemek kaşığı salça az bişey tuz üç yemek kaşığı sıvıyağ biraz pul biber karabiber az bişey kekik ekliyorum karıştırıyorum pizzanın hamurunun üstüne sürüyorum sonra az bişey kaşar rendeleyip ekliyorum sonra salam sucuk zeytin mantar soğan biber ekliyorum ardından yine az bişey kaşar ekliyorum fırına atıyorum beş dk bekletip çıkarıyorum yine üstüne bolca kaşar ekliyorum fırına atıyorum pişiyor çıkarıyoruz afiyetle yiyoruz bittiii 😁🩷💜

Denedim çook beğendiler 

önce (5,336 puan) tarafından

Ellerine kollarına sağlık afiyet olsun size canısı 

Çok sağol canım

0 oy
önce (883 puan) tarafından

Ben 4 tepsi yaparım hep ikinci tepsi pişmeye yakın sofrayı kurarım sıcak yiyelim diye sosunu ketçap domates sos  salca kekik nane koyarım çocuklarım asla dışarıda yemek istemiyor 

Ne güzel bir ilk yapıcaz bakalım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
6 cevap 290 göst.
19 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Zehra yasin art (778 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 333 göst.
3 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,852 cevap

43,389 kullanıcı

Kategoriler

...