+1 oy
41 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (427 puan) tarafından

Bazen sutum bebegime yetiyor bazen azaliyor neden acaba hep ayni seyleri yiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Yoğun bakımda bebeğime süt götürüyorum bu ara çok araştırdım gündüz  en az 2 3 saat gece 4 en fazla 5 saat arayla göğsünüz boşalana kadar ya bebeğinizi emzirmeniz ya da sağım yapmanız gerekiyor 

Sağım yapmadan yenilen içilen şeyler sadece bize kilo yapıyor süt ne kadar boşalırsa o kadar üretiliyor 

Yetersiz uyku beslenme sıvı alımı sütü azaltıyor ama sağmadan yapılırsa da malesef artırmıy7r

önce (427 puan) tarafından

Sagiyorum cok az geliyor 

Bebegim uyumuyor bende gece gunduz uyumuyirum malesef 

Eğer uyku ciddi bir problemse ondan kaynaklanabilir eşinden falan destek alman lazım o zamn en azından Bi 3 4 saat kesintisiz uyku için

Imkansiz canim malesef bakmaz ek gidaya en erken ne zaman baslayabilirim

Doktoruna danışman daha iyi olur ama doktor gözetiminde 4. Ayda falan da başlayabiliyorlar

-Reklam-
0 oy
önce (13,419 puan) tarafından

sabah öğle akşam 1 çay bardağı kadar alkolsüz bira. 

başltan diyeyim sıfır alkol. gönül rahatlığıyla içebilirsin.

bira dediğin arpa suyu, malt içeçek. çok sağlıklıdır. alkol olursa haram olur, kafan güzel olur. süte geçer sağlıksız olur. 

alkolsüz bira ise gerçekten çok faydalıdır. malt içeçekler, anne sütü artırır. ebebekte ki promalt da alkolsüz biradır.

promalt alabilirsin. metro market gibi yerlerde alkolsüz bira satılıyor. 

Barbican diye bir malt icecegi var oda aynimi acaba ara sira aliyom ama cok gozle görulur bir fayda görnedim

onu duymadım, yani denk gelmedim. yüzde yüz malt mı? maltana var mesela onun malt oranı çok çok düşük 

biraz baktım da malt oranını görmedim büyük ihtimalle yüzde yüz değildir.

promalt yüzde yüz 

benediktiner, krombacher, edelmeister, claushaler bunlar yüzde yüz. şeker de yok

Ben yurt disindayim malesef  burda yok baska

hımm vardır bence iyi araştırmak lazım tabi her yerde satılmıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 34 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Nejladag (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,571 puan) tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,309 cevap

42,263 kullanıcı

Kategoriler

...