0 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından

Bugün doğum yapalı 12 gün oldu bebeğim kuvezdeydi ve bugün çıktı fakat kuvezdeyken emzirdim bir saat güzel emmisti ama ciktiktan sonra bir türlü uyanmiyor bir iki kere altını falan açtım uyandı o an hemen emzirdim tek göğüs 10 dk falan ancak emdi ama sonrası yok ve biraz bekledim yine aynı şekilde uyandırıp diğer göğüs ancak 10 dk emdi falan ama uzun uyuyor sürekli altmi açacam baska yolu yokmu ne yaptıysam uyanmiyor hr yolu denedim biraz uzun emdim istiyorum bende rahatlayamiyorum göğüslerim tam bosalmadigi için onunda aç olduğunu düşünmüyorum sadece on dk tek göğüs emdiği için 

3 Cevaplar

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Benim kızımda hep uyuyodu ayaklarının altıyla oynayıp uyandırmaya çalışıyodum bide uzamış sarılık vardı bol bol emzirmem gerekiyordu uyanmayınca mecbur meme ucunu ağzına katıyodum emsin diye

Şuan da bilr bazen gece hiç uyanmıyor uykusunda emdiriyorum ben

önce (40 puan) tarafından

Ağzını açmıyor uykuda açsa sorun etmem büzüyor ağzını açamıyorum bir türlü 

önce (54 puan) tarafından

Dudaklarına sütünü bi değdir istersen belki o süt tadını alınca emmek ister bu arada ben bazen aç kalmasın diye mecbur çay kaşığıyla bilr sütümü veriyodum kolikti bide çünkü emmek istemiyodu sürekli ağlıyodu

-Reklam-
0 oy
önce (23,702 puan) tarafından

Yenidoğan bebeğin 2 saatte 1 emmesi gerek. Doktorlar söylemiştir zaten. Emmezse aç kalırsa sarılık olabilir. İlk zManlar uyandırması zor olur. Sonra uyutmasi.  Çenesini oyna biraz. Topuklarini sık biraz. iki hafta sonra alışır zaten o da. Muhakkak emzir. 

0 oy
önce (1,148 puan) tarafından

ayak topuklarini cimdikeleyip guvisindan durtebilir bezini acabilirsin.  ahlatana kadar ayaklarini mincikla topukalrini cani yansin aglasin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 342 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 04 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 297 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
12 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
4 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senaax (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,436 soru

24,224,488 cevap

338,847 kullanıcı

...