+2 oy
237 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,584 puan) tarafından

Selam arkadaşlar. Genelde burada hep aile sorunlari ile ilgili post acardim. Bukez konu şöyle. Esiniz sizinle her yere gelir mi. Ben her yere beraber gidilemeyecegini soyluyorum ama yok kuyruk gibi resmeb gobegimiz bitisik bu kadar olmaz artik yeter diye bagirmak istiyorum bazen. Ornegin evde birsey eksik iki dk al gel desem yok ikimiz gidecez yada coluk cocuk cukbur cemaat.  Cok arkadaslik yapab biri degil acikcasi git yegeninle bulus akrabalarin buraya gelince onlarla bulus cocugu al parka gotur oyun alanina gorur diye yok tek gidemezmis. Ben gidecegimde de aynisini yapiyor. Ornegin annemle aramda sadece araba ile 8 dklik mesafe var artik cok gelip gitmiyorum zor oluyor iki cocuk git gel.bugun hem kuafore gideyim hemde annem ve cpcuklari annemlere birakayim dedim. Yok efendim neden bugun gidiyormusum( kendisi pzr pztedi izinli ondan dolayi)yok ne isim varmis. Annem cocuklara bkiyor avmye bi iki ihtiyac alayim dolasayim desem onada pesimden gelir. Sizde durumlar nedir? Yani beraber gidilecek yerler olur  ayri ayri gidilecek yerler olur.bugun kal uyu dinlen dedim yok 4 de gel beni oyun alanina gidelim dedi. Sonrada dinlencek zamanim ykk diye soyleniyor isin icinden cikamadim. Tskler simdiden fikirleriniz icin

18 Cevaplar

+2 oy
önce (2,420 puan) tarafından

O ne be gotle don gibi için sıkılır benim . 

önce (900 puan) tarafından

😄😄😄😄

önce (1,584 puan) tarafından

:) aynen benimde icim sıkılıyor

-Reklam-
+1 oy
önce (3,502 puan) tarafından

Bizde eşin gibi olan benim 😁 nereye gidersem kocam da gelsin istiyorum evde de, ben mutfaktaysam yanıma gelsin peşimde dolansın istiyorum garibim ikiletmiyo alıştı herkes bu vazgeçmeyişime😁

0 oy
önce (2,106 puan) tarafından

Hiç gelmez.

Hic

Rahatsızlık mi veriyor 

Yok mesela market alisverisi yada magaza alisversiinde yardimcj olur ama evden bi ciktik mi daha trafikte  baska arabalarla tartismaya  baslar bu tarz seyler

Cimrilik ya da kıskançlık var sandım..

Kiskaclik fazlasi ile var

Ne kadarlık evlisiniz 

0 oy
önce (289 puan) tarafından

Benim eşim öyle değildir ya yani ben Tek başıma bir çok yere giderim oda yeri geldiğinde tek alışverişe gider ama ortak gideceğimiz yerler olursa onunla gitmek beni daha mutlu ediyor :)

Aynen  bende boyle dusunuyorum. Farkli yerler vardir ayni gidilecek yer vardir 

0 oy
önce (1,509 puan) tarafından

Canım eşin sana bağlı değil bağımlı olmuş. Daha doğrusu size.. acaba çocukluğundan yetişkinliğine kadar hiç yalnız başına vakit geçirmesine izin verilmedi mi ailesi tarafından? Aklıma direkt bu geldi. Kaç yaşında bilmiyorum ama patolojik gibi görünüyor. Bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun 🤲🩷💕

Kalabalik bir ailede buyumus. Tek kalmayi veya tek bir yere gitmeyi sevmiyor. Gecen arkadaslarim gelecekti git sahile yuruyus yap dedim araba ile turla bi yerde kahve ic dedim.

0 oy
önce (1,762 puan) tarafından

Eşinin kendine özgüveni yok senide kıskanıyor sanırım 

Evet bunuda dusunuyorum

Mesela annemlere gdiiyorum ordan baska yere gidecek misiniz diyor

0 oy
önce (3,806 puan) tarafından

Hahaha eşin=ben. Annem dışında tek çıkmayı sevmiyorum. Marketi falan beraber gezelim istiyorum. Avm gitmem ama gideceğimde ona göre ayarlarım. Evde olmadığı zamanlar tek başıma çıkıp bi kahve içmeyi dinlenmeyi severim ama evdeyken ayrılasım gelmiyor. Çok seviyoruz sizi işte kopamıyoruz😂🩷

0 oy
önce (7,119 puan) tarafından

Çarşı pazar market manav oyun alanı her yere beraber gidiyoruz eşimin vakit geçirdiği arkadaşı yok o nedenle hep birlikteyiz ama ben bu durumdan şikayetçi değilim 

0 oy
önce (2,655 puan) tarafından

Bu konudan bende çok dertliyim güzellik salonuna gidecem oraya bile peşimden gelir tuvalette peşimde kız arkadaşlarımla buluşmamda peşimde yahu ben yalnız bişey yapamayacak mıyım 2dk nefes alma Özgürlük alanım olmayacak mı diye baş bas bağırıyorum artık bensiz nefes almıyor bu konuda birine dert yansam nankör müsün sen kocan dışarı bakmıyor seni seviyor daha ne istiyorsun diye daha çok sinirimi bozuyor evlendik diye yapısık ikiz miyiz özel alanımız olmayacak mı 

0 oy
önce (318 puan) tarafından

İyi huylu ve gittiği yerlerde olay çıkarmayan bir tip ise idare edilebilir. Hiç bir yere gelmemesindense tercih edebilirim . Başka bir çözüm yoksa diye dedim bunu . Çünkü ben tahammül edemem . Tek gitmek istediğim yerler var birlikte gitmek istediğim yerler var. Onun içinde öyle her yere onunla gidemem . Bazen tek çıkmak istiyorum eğer evde olursa gelmek istiyor ,diyorum gel ama seni şurada bırakırım seninle takılma günü değil. İnat etmez ama ederse çok bunaltıcı bir durum . 

0 oy
önce (2,410 puan) tarafından

Modumuza bağlı bazen beraber gideriz bazen tek giderim ama eşimle gitmeyi daha çok isterim

0 oy
önce (3,773 puan) tarafından

Bende şikayetçiyim ama bizimkide bir yere gelmez kalk bir alışveriş merkezine gidelim desem ne gerek var ben yokken git der evde olsa bile gelmez uyur bende bundan şikayetçiyim bazen beraber gidelim desem sadece markete beraber gideriz oda kızın abur cubur gününde market alışverişinde gelmez pazara gelmez herşeyi ben yaparım 

0 oy
önce (5,105 puan) tarafından

25 yıldır donla got gibi yaşayan ben wc ye bile beraber gidecek durumdayız artık ama en hiç şikayetçi değilim inanki 

önce (360 puan) tarafından

25yildir evlisiniz Allah mutlu mesut etsin inşallah 🫶 bana evlilikte ilgili şeyleri anlatirmsn mesela soyel yaparsan böyle olur böyle derse. Şu olur inanki bazen nasıl davranacağımi yâda fazla mi tepki veryrm diye düşünüyorum 🥰

önce (5,105 puan) tarafından

Sana yarın muhakkak dönüş yapacağım cnm benim 

0 oy
önce (778 puan) tarafından

Eşin aynı babam gibi o da annemin peşinden ayrılmıyor annemde çok şikayetçi bu durumdan tek başına hiç bir yere göndermiyor kadını çok sıkıyor daralıyor ağlıyor annem bazen babam 51 annem 46 yaşında yıllardır böyleler Allah yardımcın olsun 😕

0 oy
önce (1,866 puan) tarafından

Benim eşimde ilk başlarda aynı anlattığın gibiydi ama ben gelme dediğim zaman gelmez yani erkeklerin de gelemeyeceği yerler var. Zamanla aştı artık bu durumu 

0 oy
önce (3,486 puan) tarafından

Beraber gittiğimiz yerler de var çoğu zaman tek gittiğim yerler de öyle kuyruk olmaz 

0 oy
önce (4,408 puan) tarafından

Cok sukur esimle boyle bi iliskimiz yok. Birlikte de gezeriz ayri ayri arkadaslarimizla da. Tek yapmamiz gerekenleri de yapariz. Yani ben bitisik sevmiyorum o da sevmiyor. Esin bence destek alsin sosyal anksiyetesi olabilir.

0 oy
önce (8,840 puan) tarafından

Çok az gelir esim karışmaz öyle bende gelmediği icin sinirleniyom

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 463 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 342 göst.