+2 oy
315 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,597 puan) tarafından

Selam arkadaşlar. Genelde burada hep aile sorunlari ile ilgili post acardim. Bukez konu şöyle. Esiniz sizinle her yere gelir mi. Ben her yere beraber gidilemeyecegini soyluyorum ama yok kuyruk gibi resmeb gobegimiz bitisik bu kadar olmaz artik yeter diye bagirmak istiyorum bazen. Ornegin evde birsey eksik iki dk al gel desem yok ikimiz gidecez yada coluk cocuk cukbur cemaat.  Cok arkadaslik yapab biri degil acikcasi git yegeninle bulus akrabalarin buraya gelince onlarla bulus cocugu al parka gotur oyun alanina gorur diye yok tek gidemezmis. Ben gidecegimde de aynisini yapiyor. Ornegin annemle aramda sadece araba ile 8 dklik mesafe var artik cok gelip gitmiyorum zor oluyor iki cocuk git gel.bugun hem kuafore gideyim hemde annem ve cpcuklari annemlere birakayim dedim. Yok efendim neden bugun gidiyormusum( kendisi pzr pztedi izinli ondan dolayi)yok ne isim varmis. Annem cocuklara bkiyor avmye bi iki ihtiyac alayim dolasayim desem onada pesimden gelir. Sizde durumlar nedir? Yani beraber gidilecek yerler olur  ayri ayri gidilecek yerler olur.bugun kal uyu dinlen dedim yok 4 de gel beni oyun alanina gidelim dedi. Sonrada dinlencek zamanim ykk diye soyleniyor isin icinden cikamadim. Tskler simdiden fikirleriniz icin

18 Cevaplar

+2 oy
önce (2,650 puan) tarafından

O ne be gotle don gibi için sıkılır benim . 

önce (959 puan) tarafından

😄😄😄😄

önce (1,597 puan) tarafından

:) aynen benimde icim sıkılıyor

-Reklam-
+1 oy
önce (3,624 puan) tarafından

Bizde eşin gibi olan benim 😁 nereye gidersem kocam da gelsin istiyorum evde de, ben mutfaktaysam yanıma gelsin peşimde dolansın istiyorum garibim ikiletmiyo alıştı herkes bu vazgeçmeyişime😁

0 oy
önce (2,139 puan) tarafından

Hiç gelmez.

Hic

Rahatsızlık mi veriyor 

Yok mesela market alisverisi yada magaza alisversiinde yardimcj olur ama evden bi ciktik mi daha trafikte  baska arabalarla tartismaya  baslar bu tarz seyler

Cimrilik ya da kıskançlık var sandım..

Kiskaclik fazlasi ile var

Ne kadarlık evlisiniz 

0 oy
önce (456 puan) tarafından

Benim eşim öyle değildir ya yani ben Tek başıma bir çok yere giderim oda yeri geldiğinde tek alışverişe gider ama ortak gideceğimiz yerler olursa onunla gitmek beni daha mutlu ediyor :)

Aynen  bende boyle dusunuyorum. Farkli yerler vardir ayni gidilecek yer vardir 

0 oy
önce (1,646 puan) tarafından

Canım eşin sana bağlı değil bağımlı olmuş. Daha doğrusu size.. acaba çocukluğundan yetişkinliğine kadar hiç yalnız başına vakit geçirmesine izin verilmedi mi ailesi tarafından? Aklıma direkt bu geldi. Kaç yaşında bilmiyorum ama patolojik gibi görünüyor. Bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun 🤲🩷💕

Kalabalik bir ailede buyumus. Tek kalmayi veya tek bir yere gitmeyi sevmiyor. Gecen arkadaslarim gelecekti git sahile yuruyus yap dedim araba ile turla bi yerde kahve ic dedim.

0 oy
önce (1,805 puan) tarafından

Eşinin kendine özgüveni yok senide kıskanıyor sanırım 

Evet bunuda dusunuyorum

Mesela annemlere gdiiyorum ordan baska yere gidecek misiniz diyor

0 oy
önce (3,958 puan) tarafından

Hahaha eşin=ben. Annem dışında tek çıkmayı sevmiyorum. Marketi falan beraber gezelim istiyorum. Avm gitmem ama gideceğimde ona göre ayarlarım. Evde olmadığı zamanlar tek başıma çıkıp bi kahve içmeyi dinlenmeyi severim ama evdeyken ayrılasım gelmiyor. Çok seviyoruz sizi işte kopamıyoruz😂🩷

Ya dsariya adim attigi an sorunlu sorunlu davranis yaoiyor sanirim bir yere gitmekten sogumusum. Trafikte kavga ediyor gittigimiz yerde memnuniyetsiz berbat ediyor gunu. Ornegin ise donus yaoacagim kiyafetlerim olmuyor avmye gidip gelcem desem su gun izinliyim o gun gidelim diyor

önce (3,958 puan) tarafından

Hmm anladım o zaman güzelce konuş arada ben yalnız gezmek istiyorum senle de başka şeyler yaparız diye. O işteyken haber ver bugün şuraya gidsceğim diye gelme ihtimali olmaz heralde

0 oy
önce (7,240 puan) tarafından

Çarşı pazar market manav oyun alanı her yere beraber gidiyoruz eşimin vakit geçirdiği arkadaşı yok o nedenle hep birlikteyiz ama ben bu durumdan şikayetçi değilim 

Iste benim esimde herkese bir kulp buldugu icin arkadaslik yapamiyor. Bende diyorum ona git yegeninlw bulus ona kahvaltuya git akrabalarin  gelince git bulus yok illaki ya evde olacak yada yapisik ikiz gibi gezecez

önce (7,240 puan) tarafından

Hm benim eşim uyumsuz olduğundan değil kafa yapıları aynı olmadığından arkadaşlık etmiyor kendi çevresi uzakta kaldı eşimin akrabaları vs de yok burda burdakiler genelde alkol tüketiyor iki tane var onlarda aynı eşim gibi ailece görüşürler yada karılarıyla giderler sürekli 

0 oy
önce (5,462 puan) tarafından

Bu konudan bende çok dertliyim güzellik salonuna gidecem oraya bile peşimden gelir tuvalette peşimde kız arkadaşlarımla buluşmamda peşimde yahu ben yalnız bişey yapamayacak mıyım 2dk nefes alma Özgürlük alanım olmayacak mı diye baş bas bağırıyorum artık bensiz nefes almıyor bu konuda birine dert yansam nankör müsün sen kocan dışarı bakmıyor seni seviyor daha ne istiyorsun diye daha çok sinirimi bozuyor evlendik diye yapısık ikiz miyiz özel alanımız olmayacak mı 

Evet benim bir ara sahada olan bir isim vardi bi kac kere uyksuuz kalip benimle geldi pes dedim

0 oy
önce (343 puan) tarafından

İyi huylu ve gittiği yerlerde olay çıkarmayan bir tip ise idare edilebilir. Hiç bir yere gelmemesindense tercih edebilirim . Başka bir çözüm yoksa diye dedim bunu . Çünkü ben tahammül edemem . Tek gitmek istediğim yerler var birlikte gitmek istediğim yerler var. Onun içinde öyle her yere onunla gidemem . Bazen tek çıkmak istiyorum eğer evde olursa gelmek istiyor ,diyorum gel ama seni şurada bırakırım seninle takılma günü değil. İnat etmez ama ederse çok bunaltıcı bir durum . 

Iste daha evden cikarkwn sorun basliyor. Trafikte tartisiyor surekli kufur agzinda gitigimiz yerde tartisiyor insan guzel bir aktivite yaomis olmuyor. Diyelim ki disarida iki dklik is var orayada cumbur cemaat gidiyoruz

0 oy
önce (2,502 puan) tarafından

Modumuza bağlı bazen beraber gideriz bazen tek giderim ama eşimle gitmeyi daha çok isterim

Evet bazen  es coluk cocuk gitmej iyidir ama dissrida kisa bir is icin cikmak veya kuafoee gitmem anne baba evine gitmek tekte olabilcek seyler

0 oy
önce (3,856 puan) tarafından

Bende şikayetçiyim ama bizimkide bir yere gelmez kalk bir alışveriş merkezine gidelim desem ne gerek var ben yokken git der evde olsa bile gelmez uyur bende bundan şikayetçiyim bazen beraber gidelim desem sadece markete beraber gideriz oda kızın abur cubur gününde market alışverişinde gelmez pazara gelmez herşeyi ben yaparım 

Ya biz aslinda alisverise de tek gideriz kahve icme gunumuzde olur duurma gore. Ama diyelim ki disarida iki dk is var orayada cimbur cemaat gidiyorz

0 oy
önce (5,136 puan) tarafından

25 yıldır donla got gibi yaşayan ben wc ye bile beraber gidecek durumdayız artık ama en hiç şikayetçi değilim inanki 

önce (370 puan) tarafından

25yildir evlisiniz Allah mutlu mesut etsin inşallah 🫶 bana evlilikte ilgili şeyleri anlatirmsn mesela soyel yaparsan böyle olur böyle derse. Şu olur inanki bazen nasıl davranacağımi yâda fazla mi tepki veryrm diye düşünüyorum 🥰

önce (5,136 puan) tarafından

Sana yarın muhakkak dönüş yapacağım cnm benim 

Masallah size.  Yani ben bekarlikta hep calistim simdide oyle yani  iki dk da halledip gelecegim ise cumbur cemaaat gidiyoruz. Her seyi beraber yapmam bana guzel  gelmiyor. Ben hic kisitlamam mssela. Gecen arkadaslarim bebek.gormeye gelecek diye disari git dedim. Araba ile tur at sahile git kahve ic zorl gonderdim

0 oy
önce (1,379 puan) tarafından

Eşin aynı babam gibi o da annemin peşinden ayrılmıyor annemde çok şikayetçi bu durumdan tek başına hiç bir yere göndermiyor kadını çok sıkıyor daralıyor ağlıyor annem bazen babam 51 annem 46 yaşında yıllardır böyleler Allah yardımcın olsun 😕

Evet cok sıkıcı bir durum. Bende defalarca soyluyorumama yok evde de tek kalmak istemi9or disarida tek gitmek istemiyor

0 oy
önce (1,880 puan) tarafından

Benim eşimde ilk başlarda aynı anlattığın gibiydi ama ben gelme dediğim zaman gelmez yani erkeklerin de gelemeyeceği yerler var. Zamanla aştı artık bu durumu 

Sevindim.nw guzel umarim bizde asariz cidden ilk kavga  ediyoruz sonra cikabiliuorum evden

0 oy
önce (3,562 puan) tarafından

Beraber gittiğimiz yerler de var çoğu zaman tek gittiğim yerler de öyle kuyruk olmaz 

Iste bu tam kuyruk bide gittigimiz yerlerde sorun cikariyor

0 oy
önce (4,459 puan) tarafından

Cok sukur esimle boyle bi iliskimiz yok. Birlikte de gezeriz ayri ayri arkadaslarimizla da. Tek yapmamiz gerekenleri de yapariz. Yani ben bitisik sevmiyorum o da sevmiyor. Esin bence destek alsin sosyal anksiyetesi olabilir.

Evet bende oyle duusnuyorum tamma bazen cocuklari birakip anne baba saati yapiyoruz alisverise gidiyoruz kahve iciyoruz  . Ama evde de tek kalmk istemiyor disarids tek cikmsk istemiyor. Bugun kuaofe  gittim annemleride evlerine biraktim cocuklarla.4 de gel beni al oyun  alanina gidelim dedim tm dedim. 4e yakin aradim hazirlan in asagi diye hic uyumamis evde kaldi diye 

0 oy
önce (8,892 puan) tarafından

Çok az gelir esim karışmaz öyle bende gelmediği icin sinirleniyom

Iste banada karismasa dHa iyi olacak ama bugun mesela kuafore gittim annem benimle kaliyor cocuklara bakiyoruz  diye.onlarin evinde kuafore giderken yol ustunde onlari da aldim. Bu knuyu dun konusmamaiza ragmen bugun ilk defa duymus gibi yapiuor. Kendi pzr pztesi izinli vay efendim nedeno gunler gitmemisim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 467 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 465 göst.
1 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 870 göst.