+1 oy
155 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (997 puan) tarafından

Merhabalar hamiş anneler 

Kaç haftalık oldunuz cinsiyetiniz belli oldu mu doğuma ne kadar var 

Biz 34 haftalık olduk çarşamba günü hastaneye gidip doğum tarihini alacağım inşallah 

Gaziantep şehir hastanesinde olacak orda olan yakınlarınız var mı sezeryanla

Daha çantayıda hatırlamadım elbiseleride yıkamadım birkaç eksiğim var onları alıp yapayım diyorum sizler ne durumdasınız 

Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah<3

13 Cevaplar

0 oy
(1,081 puan) tarafından

Ben 3 evlat büyüttüm sıra sizlerde kolayyy gelsin :)

(997 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benimde bir kızım var 2 yaşında şimdi 2. Geliyor

-Reklam-
0 oy
(7,798 puan) tarafından

34+6 haftalığım ayın 24 ünde kucağıma alıcam inşallah oğluşumu herşeyimiz hazır bekliyoruz 😍

(997 puan) tarafından

Maşallah sağlıkla gelsin:)

0 oy
(295 puan) tarafından

8+1 im daha çok yolum var ama bir oğlum var 16 aylık geçiyor zaman bazen hamile olduğumu unutuyorum çabuk geçecek gibi duruyor sağlıkla doğurmayı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim ♥️🥰

(997 puan) tarafından

İnan 2. Hamilelik daha hızlı geçiyor sanki daha dün öğrenmişim gibi

0 oy
(1,956 puan) tarafından

6 Şubat sezeryan günüm hayırlısıyla hepsi sağlıcakla gelsin inşallah <3

(997 puan) tarafından

Aminn inşallah canım:)<3

0 oy
(1,720 puan) tarafından

18+5 m😇1 oğlum var 28 aylık birde kızım olacak inşallah 🙏🏻 daha yarıya geldim sayılır bir bu kadar sürem daha var 

(997 puan) tarafından

2. Hamilelik çok hızlı geçiyor bende o haftadayken yarıladım diyordum 34 olduk

(1,720 puan) tarafından

Bana yavaş geçiyor gibii ya bel ağrısı çok fazla olunca geçmiyor ilk hamileliğimde de böyleydi

0 oy
(29,481 puan) tarafından

34 haftadayim herşey hazır sağlıkla gelmesini bekliyorum :)

(997 puan) tarafından

Tek hazır olmayan benim sanırım:D

(29,481 puan) tarafından

:)hazir et ne olur ne olmaz

(997 puan) tarafından

2 3 eksiğim var onları aldıktan sonra yapacağım:)

0 oy
(20 puan) tarafından

29+3ten slm martta 4 yaşına girecek oğlum nisanın ilk haftası da ikinciyi kucagıma alacam inşallah:) 

(997 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin <3

0 oy
(16 puan) tarafından

33+5 4 gebeliğim haftaya cumartesi günü kontrolüm var İnşallah günümü de verirler 35 haftalık oluyorum o zaman herşey hazır bakalm bı ev temizligim kaldı oda annem sağolsun o gelecek günü belli olsunda inşallah rabbim hepimizi hayırla kurtarsın inşallah bende Kayseri şehir hastanesinde yapacagim

(997 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alirsin inşallah canım bende haftaya halledeceğim 2 3 parça eksiğim var

(16 puan) tarafından

Bana doktor erkende olabilir diyince hazırladım koydum mecbur 

(997 puan) tarafından
+1

İyi yapmışsın canım

0 oy
(261 puan) tarafından

34 haftalıgım kıyafetler hep yıkandı sadece çantaya koycam 12 de gidicem sezeryan günü almaya  

0 oy
(626 puan) tarafından

37+3 oldum normal doğum beklediğim için ne zaman gelir bilmiyorum herseyimiz hazir sağlıkla gelsinler 

0 oy
(78 puan) tarafından

37+2deyiz pazartesi 2ci sezeryan olacak Allahin izniyle.Bir oglum var 5yasinda simdi kizim olacak.Cantami hazir ettim ben erken agirlastim.Sizde cantanizi hazirlayin ne olur ne olmaz vakit gecdikcede cabuk yoruluyorsunuz zor oluyor

0 oy
(2,085 puan) tarafından

35 haftalık olduk herşeyi hazır doğmasını bekliyorum 

İlk bebeğim 36 haftalık doğdu kotrolde daha açılma birşey yok denildi şuan ne zmn doğar belli değil inşallah 37/38 haftalık arası dogururum baya zorlanıyorum 

0 oy
(744 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm bende 17.3oldum hayırlısıyla çok riskli geçirdim inşallah bundan sonra sıkıntı yaşamam iki tane kızım var bunada erkek dedi doktor hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ❤️ 🥰 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 367 göst.
17 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem_A (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 434 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirza (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 592 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 154 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde X_qysenur (3 puan) tarafından soruldu

411,968 soru

12,402,218 cevap

44,470 kullanıcı

Kategoriler

...