+1 oy
530 göst.
önce Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından

Canım okadar sıkkın ki okadar mutsuzumki hayattan hiç bir tat alamıyorum olduğum yerde durduğum yerde nefes alamıyorum TV bile bakmak istemiyorum keyif alamıyorum ailem karışık iyi ailede yetismedim yani çok sevdim kaçarak evlendim 12 yıl sürdü anlamadan bosandim ve çok pişmanım psikolojim bozuldu ailemin yanında rahat edemiyorum şimdi bu allahtan gelen birseymi yani boşanmak bazen kendi kendimi yiyorum neden boşandım diye ilerisini gerisini hiç düşünemedim bana teselli verin ne olur eşim benim anam babam gibiydi bana çokta iyi insandı hiç aklıma gelmezdi ondan ayrılacağım insan kendi kaderini kendimi yazar yoksa bilmeden allahtan gelen birseymi ayrılık canım çok yanıyor ağlamak istiyorum ağlayamıyorum 

18 Cevaplar

+4 oy
önce (2,100 puan) tarafından

Eski postlardan anladığım kadarıyla siz bosanali 2.5 yıl olmuş ve eski eşiniz başkasıyla evlenmiş. Sizce hala bu kadar bunu düşünmeniz normal mi? Kesinlikle bir destek alın. Ücretsiz yerler de var bakanlığın. Sebep soranlari da tersliyorsunuz yani burda yazinca insanların da madem bu kadar pişman olunan bir boşanma sebebi ne diye merak etmesi normal

önce (11,586 puan) tarafından

Onu da düşünüyor merak etme. Vajinasının geniş olmasından, memesinin biri küçük biri büyük olmasından dolayı beğenilmeme korkusu yaşıyor @Casperiye

önce (6,202 puan) tarafından

ya sey vardi aklima o geldi 21 yasinda bosanmis ailesiyle yasiyirdu ailesi cok baskiciydi. sirf ailesinin baskisindan kurtulmak icin onune kim cikarsa evlenmek istiodu hatta 42 yasinda hi adamla komsusu tanistirmisti falan . ismi neydi hatirlamiyirum k noldu acaba. surekli aile baskisindan kurtulmak istiodu evlenipde

Evet onu da hatırladım sanırım evlenmişti o

önce (6,202 puan) tarafından

hee bu vajina meme muhabbetli birini hatirliyorum.  kim oldugunu bilmiodum aman evlenen adam vajina in bolluguna memeye mi bakacak allasen. kaldiki estetik denen bise var meme buyur kuculur toparlanir sarkigi gider vajina daraltilir cokta kuhum bise degil zor da degil.

Eski kocasını takıntı haline getirmiş yoksa ayakları üzerinde çok rahat dururdu biri 4 biri 6 yaşındaydı o zamanlar ikisinin de okul çapı çalış para biriktir kiraya çık al çocuklarını yani. Kocamda kocam

-Reklam-
+3 oy
önce (24 puan) tarafından

ah ayfer ah canim burdan sana kimse yardimci olmayacak bak sizofreni tanisi konmamis miydi sana zamaninda doktor ilac verdi icmiyosun buyuk ihtimalle devlette ya da ozel.klinikte tedavi gormelisin ailene soyle sana tedavi konusunda destek olsunlar en azindan doktor bulsunlar aslinda eski kocana soylesen o yardimci olur sana 

sen buraya her yazdiginda gercekten uzuluyorum oncelikle seni uzun zamandir taniyan biri olarak sunlari soylemek istiyorum ne yazik ki eril bi toplum yapisina sahibiz 12 senelik evlilikte kocalar temizlik yemek vs  artik oturmus bi rutin istiyor karisi dort dortluk olsun istiyor maalesef bunu asla desteklemesem de bu boyle bildigim kadariyla senin yemeklerle aran.hic olmadi temizlik de ona keza cocuklarin seni istemiyordu en son onlara da istemsiz kotu davraniyordun yani aile birligi konusunda zaten parcalanmalar yasamissiniz cocuklarini birakip gitmissin vs  kocan geleneksel bir turk erkegi oldugu icin bunlari eksik gormus olabilir sende "anlamadan ayrildim " diyosun ya belki de evin icinde olan biteni algilayamiyorsun aslinda evliliginiz cok kotuydu oyle olmasa neden ayrilasiniz ki ya da kocan artik yoruldu butun bu olan bitenden  bi yolunu bulup seni kandirip ayrildi bilemiyorum 

gelelim simdiye suan beni anliyorlar dedigin konu kesinlikle ya tesadüfi olaylari sen yorumluyorsun ya da sen dusuncelerini sesli bi sekilde tekrarliyosun insanlar seni duyuyorlar yoksa sence sen onlarin dusuncelerini okuyamazken onlar senin dusuncelerini nasil okusun dimi ? 

atlatabilirsin iyilesebilirsin bunlari yasayan tek insan sen degilsin ACILEN AMA ACILEN psikolojik destek almalisin 

+1 oy
önce (243 puan) tarafından

Bende boşanan insanda bu mutsuzum sözünü anlamiyorum zaten mutsuz oldugu için boşanıyor insan yani sanki dört dörtlük hayatı bırakmışsınız gibi davranmayin

+1 oy
önce (3,631 puan) tarafından

Bence senin iyi bi piskolojik destek alman lazım

+1 oy

Eski sevgilisine takık ergen gibi davranma. Dört dörtlük olsa zaten boşanmazdın. Adan da evlenmiş zaten sende kendi hayatına bak mutlu olmaya bak 

+1 oy
önce (1,546 puan) tarafından

Ayfer tüem postlarını üşenmeden okudum. Sizofreni başlangıçı belirtilerini bire bir taşıyorsun.

Sana bunu ne kadar anlatsam da kabul etmeyeceksin 

Sağlıklı yaşayabilmek kisaca yaşamak istiyorsan ailenden birini yanina al ve piskiyatriye git. Gittigin yol pisikolojik olarak hiç sağlıklı görünmüyor.

Destek almadan devam edersen 2 3 seneye mahfolursun. Hayatinin baharindasin daha şu kuruntularin yoğunlaşmadan aklin nasindayken acilen littttfennnn doktora git. Kuruntularin yoğunlaşırda hayal ile gerçeği karistiracaksin gencligine uazik olacak

Kimsenin senin aklini okudugu dusuncelerini anlatigi falan yok hissettigi de yok sadece kafanda kuruyorsun.

Hayal kuruyorum bi sarkida birilerini dusunerek o an diyorsun. Zamanla bu durum ilerlerse kurduğun hayalleri gerçek sanarak yaşayacak ve belki hayalinin icinde bulunan kisilere zarar vereceksin. Bir şizofrenin kiz kardeşi olarak söylüyorum yalvaririm psikiyatriye git

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Niye ayrıldınız eşinizden sebebi nedir

önce (360 puan) tarafından

Ben ters cevap vermiyorum oraya yazmışım anlamadan bosandim diye

önce (58 puan) tarafından
+1

Anlamadan boşanmak ?....

önce (3,631 puan) tarafından

Ama kaç sene olmuş sen bu piskolojiyi bu zamana kadar atlatamadiysan 

Su saatten sonra da çok zor 

O yüzden diyorum 

İyi bi piskologa git yada önce psikiyatriye git o yonlendirir

önce (24 puan) tarafından
+1

anlamadan bosandim ne demek ?

Sen hangi yıl boşandın tam olarak 

0 oy
önce (274 puan) tarafından

Barışma şansinuz yok mu cnm aldatma mi vardı neden boşandı 

önce (850 puan) tarafından

Bosanalai 3 sene olacak neredeyse , adam başkası ile evlendi. Eski postlarına bak anlarsın haminefendiyi

önce (274 puan) tarafından

Gördüm az önceden beri bakıyordum biraz psikolojik olarak yıpranmış sanırım ama evliykende mi çocuklarıyla ilgilenmiyormus

0 oy
önce (1,036 puan) tarafından

İyi bir insandan neden boşandın

Bu şekilde yaz diye yazmadım anlamadan diyorum bosandim 

+2

Herkese aynı şeyi yazmışsın sen söyle de ne yazacağımızı ona göre yazalım bizde senin istediğin gibi

önce (1,036 puan) tarafından
+1

Ben kötü birşey yazmadım iyi bir insandan neden boşandın diyorum yani bu adam anan baban olduysa ve iyi biriyse neyi problem yaptın da boşandın yani iyi biri ne yapmış olabilir ki

+2

Hatırladım seni. Çocuklarını vermişsin babalarına hatta eski kocan sana destek bile çıkmıştı evlen demişti. Sen hala millete ters ters cevap veriyorsun bu kafayla psikolojin zor düzelir

0 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Rabbım gönül ferahlığı versin inşallah geciyor güzelim sonra dönüp diyorsunuz ki ya ben neden kendimi üzdüm kurban olduğum Rabbım kalbime inşirah ferahlığı versin

0 oy
önce (2,231 puan) tarafından

Neden ayrıldınız 

Bilmiyorumki nazarmi değdi ne sorumu cevaplarmisin

önce (2,231 puan) tarafından

İşte neden ayrıldığına bağlıydı .

12 sene evli kalmışsınız bide az değilmiş ama sanki ailenin evinde de rahat değilsin diye pişmanlığın var gibi ama olan olmuş sanırım yorumlardan gördüğüm eşin evlenmiş ve zaman geçmiş önüne bakmaya bak hatta alabilirsen artık hayatina birini al.

Bende boşandım aile evindeyim pisman değilim tabi ama ev ev üstüne olmuyor olayi oluyor malesef.

0 oy
önce (1,175 puan) tarafından

Eğer dalga falan geçmek için açmıyorsan bu postları senin adına çok üzüldüm. Lütfen bir destek al. 

0 oy
önce tarafından

Kendine bir iyilik yap ve yepyeni sayfa açmayı dene . Çalış mesela . 

Öyle yapmaya çalışıyorum yatılı iş arıyorum kendime çalışmaya çalışıyorum bende ama zorluk çekiyorum rahat kafa calisamiyorum da çok düşünüyorum iş yerine yansıyor hissediyorlar illa 

0 oy
önce (735 puan) tarafından

Ayfer hiç psikolaga gittin mi canim. Burda çok kez demiştik.

Psikolaga gitmedim hiç piskiyatriye gittim ama psikolog paralimi

önce (735 puan) tarafından

Devlet hastanelerinde ucretsiz psikologlar var.

0 oy
önce (18,462 puan) tarafından

Eşin o kadar iyi bir insandı madem neden boşandın ? 

0 oy
önce (43 puan) tarafından

İmtihan olarak görebilirsin , yanlış bir karar olarak görebilirsin ne olarak gördüğün değil hayatına nasıl devam edeceğin önemli, bak 2 3 yıl olmuş ve olduğun yerdesin bunu kendine yapma kendine sevdiğin hobiler bul uğraş bul bir şeyler yap hayat akıyor olduğun yerde sayma giden senden gidiyor bunu bir düşün 

0 oy
önce (907 puan) tarafından

Daha öncede bu tür postlar açmıştın merak olarak sormuyorum, eşim iyiydi anlamadan boşandım diye yazmışsın neden ve ne sebeple ayrıldında pişmansın , bazen bende ayrılma düşüncesi oluyor sonra ölçüyorum tartıyorum . Eğer çok özel değilse kısaca yazarmısın.

0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

Kısacası aşırı düşünmekten şi.zofren olmuşsun. Bu gidişle ya kendine zarar vereceksin ya çevrene. Silkelen ve kendine gel hiç olmazsa çocukların için yaşamayı seç. Hayatta sevmek, sevilmek, mutlu, huzurlu olmak gibi pozitif duygularda var ama sen hepsini reddetmişsin. Halbuki at gözlüğünü çıkarıp çevreye biraz baksan nice başka insanlarda sevgiyi, mutluluğu bulacaksın ama sen bunu yapmıyorsun anlaşılan. Sana tavsiyem birini sevmeye çalış bak o zaman "oh bee dünya varmış" diyeceksin. 

Doğru başkasını sevsem hersey güzel olacak bunu bende biliyorum ama çocuklarım var diye yapamıyorum onları göremem diye

önce (1,493 puan) tarafından

Yine şuna emin ol hiç kimsenin sevgisi çocuklarının sevgisini geçemez. İnsan yardan geçer ama evlatlarından asla. Bende aldatilmistim hatta üzüntüden saçkıran olmuştum. Sonra eşimle tanıştım ve onu sevmeye karar verdim. Dünyam güzelleşti, güzelleştirdi. Şimdi sana da aynısını tavsiye ediyorum. Birini çok iyi tanımaya çalış. Eğer sana da uygunsa kalbini aç ona. Aslında biz kadınlar çok güçlüyüz ama bunun farkına varamıyoruz aynı senin gibi yaparak. Eminim sende çok güçlü bir kadınsın ve bunu başaracağına inanıyorum. Mutlu haberlerini alırız inşallah 💜

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
+1 oy
13 cevap 294 göst.
0 oy
6 cevap 266 göst.
0 oy
7 cevap 163 göst.

411,129 soru

12,374,945 cevap

42,754 kullanıcı