+1 oy
271 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,837 puan) tarafından

65 yaş aylıği bağlanacakmış annesi tutdurmuş eşime verecekmiş kartı bende istemiyom diğer gelin şimdiden ak baba gibi kartı ver demeye başlamış ama tartışma cıkcek her konuda  alma dedim kartı esime ayak işlerini evin ihtiyacını  bize yaptırcek bıktım bu kadından  ben evimde huzur istiyom para diğil eşim alırım kartı alırım istediklerini demiş 

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,036 puan) tarafından

Ya birgün sizde o yaşa geleceksiniz sizin oğlunuzu da gelininiz böyle yönlendirecek her ne olursa olsun o kadın o adamın annesi

Katil olacak birşey şey yok onlar anne ve oğul kendi aralarında halleder size laf gelirse kayınvalideme konuşun de 

Görme duyma bazı insanları bu kadar ciddiye almayın ne derlerse desinler annesi oğluna vermek istemiş bu kadar

önce (8,837 puan) tarafından

Şimdiden diğer gelin kartı vermesen eve gelmem demiş sinirlerin yine oynadı 

Kayınvalideni ilgilendirir bu konu onun evine gitmeyecek sonuçta siz niye huzursuz oluyorsunuz duymayın

Isallah bi sorun cıkmaz ben istemiyom razıyım diğer kardeşi alsın 

-Reklam-
0 oy
önce (1,489 puan) tarafından

Yani kusura bakmayın da bırakın esleriniz anasının babasının yardımına koşsun. Yarın bir gün bizde yaşlanacağız yardıma ihtiyacımız olunca çocuklarımıza koşacağız. Köye gidince eşim kaynanamın her işine koşar elinden geldiğince bu da benim hoşuma gider çünkü bu onun görevi. Lütfen sizde bu konuda empati kurun.

Mesele o değil kartı kardeşler kavga edecek olan yine bana sinirlerim bozulacak yaşadım 

önce (1,489 puan) tarafından

O zaman eşinle konuşup anlaşın kartı istemiyorum huzurumuz bozulmasın diyerekten

Gelsin konuşcem ya istemiyom huzurum bozulacak eminim 

0 oy
önce (505 puan) tarafından

Sen niye huzırsuz oluyorsun canım? Gerekirse cebinden de alır annesine babasına ıhtıyaclarını tabi yeri geidiğinde. Nolmuş yani siz mi yoruluyorsuz? Yanlış anlamayın kınamak istemiyorum ama ınsallah benzer bir hayat önümüze çıksa böyle yapmam

Canim kartı alacaz bakacaz ee diğer kardeş ben niye almıyom dicek yaşadım eşim inat eti beni delirti aldım kartı verdim gene aynı sorunlar beni bulacak diyer gelin kartı bana vermesen birdaha buraya gelmem demiş

0 oy
önce (735 puan) tarafından

Yaa senin evladın var mı acaba ?? Elbette bakacak oğlu tabi. Benim eşimde de annesinin kartı var market ihtiyaçlarını görür gorecekte tabiki annesi bu annesi.

Muhattap olmucem  ama sonra kavga cıktımı eşimde hareket yok onlar üstume gelmeye  başlayınca patlayan ben olacam gidecem kartı vercem sonra eşimin annesi gene darılcek eşimi eve almıcek bu kart bizde olduğu sürece arkamızdan herşey söylencek eşim duymasada benim sinirlerim bozulacak

Sen bişey deneyince onlar senin niye üstüne gelsin ki. Gelirse eşine de ben uğraşamam sen uğraş dersin.onlara gidin eşimle muhattap olun dersin.

Yeminle para konuları bana bıkınlık geldi ya bir kuruşuna dokunmam ama harcıyo denilecek biliyom 

Kız desinler sen niye kendini yoruyorsun sal gitsin.esin ugrassin.

Dediğin gibi olur işallah 

0 oy
önce (832 puan) tarafından

Peki sizin bu karta ihtiyaciniz varmi yani geçinebiliyormusunuz

Ben karta değilim bir kurusunu harcamam  konu kartı aldıkmı bütün kardeşler sorun cıkaracak

0 oy
önce (7,129 puan) tarafından

Kart ötekine gitse belkide kadının eli bile görmeyecek ondan eşine emanet ediyordur yazık günah karışma kaldıki kocan bakmakla yükümlü 

Mesele o değil ama herşeyi yapmak zorunda değil eşim butün ayak işleri hep esimde digeri yan gel yatsın başka işe yaramıyo

0 oy
önce (2,584 puan) tarafından

Çok mu dert ediyorsun acaba

Isallah sorun olmaz

önce (2,584 puan) tarafından

Yahu hayat böyle bu kadar olumsuz düşünecek yer değil daha önemli şeyler var hayatta. Kendini bu kadar harap etme. İyi düşün iyi olsun

Artık okadar biktım ki bu sene gelmeyen kalmadı başıma bende çok yoruldum herşeyden 

0 oy
önce (2,467 puan) tarafından

Kardeşim senin niye her işin böyle ofsayt 

Bilmem kardeşim neden ki rahatsıź mı oldun

önce (2,467 puan) tarafından

O üzülüyorum sana her postunda bı olay var kaos var 

Bitmiyo ki bende bıktım artık her şey sorun 1 senedir herşey geldi başıma 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mine88 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 685 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ezgi (32 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 693 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 364 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,406 cevap

42,611 kullanıcı

Kategoriler

...