0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından

Kızlar küsüp konuşmaya devam edenler değilde tamamen bağları koparan var mı ? Sebebiniz neydi ? Ben öyle yaptım sebeplerini saysam burada roman olur en son bağları koparma noktam benim evimde benim dedikodumu yapmış olması.  Bağlar koptuktan sonda evime gelmez ben gitmem telefonla ne o beni ne ben onu aramam tamamen kopuğuz. Eşimde huyunu bildiği ve yaptığı ağır şeylerden sonra bana hak verir ve o da bağlarını kopardı kendisi de bağlarını koparmak istiyor çünkü kendi oğluna karşıda çok kötülüğü olmuş zamanında. Ben onun ilişkisine tabiki karışmıyorum ama onunda kararı bu yönde. Bazen arkadaşlarıma bakıyorum kaynanalarının hatalarıda olsa yalakalık yapıyorlar benim yapımda öyle birsey yok ben öyle yapamıyorum saygı ayrı birşey bundan bahsetmiyorum. Gerçi onların kaynanaları benimki gibi olsa eminim onlarda aynı şekilde bağlarını koparırdı. Eşimde aynı kararda olduğu için bu benim için zor olmadı. Şimdi daha huzurluyum. Adım kaynanasını istemeyen geline çıktı ama kimse konuyu benden dinlemedi tek taraflı dinledikleri için öyle düşünüyor olabilirler. Bu bile umrumda olmadı çünkü ben daha huzurluyum.

6 Cevaplar

0 oy
(5,476 puan) tarafından

Ben bağlarımı kopardım da o koparamıyor 🙄 engele aldığım halde her gün arar şansını dener. Bir yerde görse sanki hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya çalışır 

(71 puan) tarafından

Benimki kindardır ben yapmıyorsam o da yapmaz.

(5,476 puan) tarafından

Benimkinde kin yok maalesef 

-Reklam-
0 oy
önce (18,641 puan) tarafından

Koparmadım severimde kaynanamı beş senenin sonunda orta yol bulduk mesafeli görüşürüz ama birbirimizi kırmayız. Ama somut kötülük görsem silerdim 

0 oy
önce (275 puan) tarafından

Çok samimi olmazsan sorun olmaz mesafe iyidir

0 oy
önce (108 puan) tarafından

Mesafeleliyim sadece ne yaparsada karsiligini alir o iyiyse bende iyiyim o kotu oldugunda sakin olupda suyuna gidemiyorum

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Ben koparmadım aksine biz çok şükür ana kız gibiyiz 8 yıllık evliyim evin tek oğlu tek gelinim 5 yıl birliktelikten sonra kendi evimize cıktık ve hiçbirsey değişmedi aksine bana daha çok bağlandılar bizde onlara eşimin babası ve annesi kendi kızlarından çok beni ararlar (kesintisiz her gün) ben onları onlarda beni çok seviyorlar Allah hepsinden razı olsun rabbim yokluklarını göstermesin 🥰

önce (71 puan) tarafından

İyi insanlar olunca öyle oluyor

0 oy
önce (6,357 puan) tarafından

Emin ol arkadaşlarının yaptığı yalakalık değil mecburiyetir sen nasıl ki diorsun adım istenmeyen geline ciktihi gerçeği bilmedikleri için die sende onların gerçeğini bilemezsin senin kocan arkanda durmuş ama annesinin ne olursa olsun kötülüğünü kabullenemeyen adamlarda War 

önce (71 puan) tarafından

Doğru diyorsunuz eşlerinden kaynaklı büyük ihtimalle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 126 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (5,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy