Kızlar küsüp konuşmaya devam edenler değilde tamamen bağları koparan var mı ? Sebebiniz neydi ? Ben öyle yaptım sebeplerini saysam burada roman olur en son bağları koparma noktam benim evimde benim dedikodumu yapmış olması. Bağlar koptuktan sonda evime gelmez ben gitmem telefonla ne o beni ne ben onu aramam tamamen kopuğuz. Eşimde huyunu bildiği ve yaptığı ağır şeylerden sonra bana hak verir ve o da bağlarını kopardı kendisi de bağlarını koparmak istiyor çünkü kendi oğluna karşıda çok kötülüğü olmuş zamanında. Ben onun ilişkisine tabiki karışmıyorum ama onunda kararı bu yönde. Bazen arkadaşlarıma bakıyorum kaynanalarının hatalarıda olsa yalakalık yapıyorlar benim yapımda öyle birsey yok ben öyle yapamıyorum saygı ayrı birşey bundan bahsetmiyorum. Gerçi onların kaynanaları benimki gibi olsa eminim onlarda aynı şekilde bağlarını koparırdı. Eşimde aynı kararda olduğu için bu benim için zor olmadı. Şimdi daha huzurluyum. Adım kaynanasını istemeyen geline çıktı ama kimse konuyu benden dinlemedi tek taraflı dinledikleri için öyle düşünüyor olabilirler. Bu bile umrumda olmadı çünkü ben daha huzurluyum.