+1 oy
64 göst.
önce Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından

Kızlar ikinci bebeğimi doğurdum fakat kuvezde ona öğlen süt götüreceğim. Biraz fazla bırakmak istiyorum şuan için sütüm az sabah sağıp dolabın rafında bekletsem sonra tekrar sağıp karistirsam oluyo mu öyle

Birde emziriyomus gibi 3 saatte bir sagim yap dediler o sagdigim sütleri eşim de çalışacağı için aninda goturemeyecegim  şuan için 20-30 ml felan oluyor buzluğa stok yapsam ml olarak da çok az 

bilenler bana bir yol gösterin :(

6 Cevaplar

+1 oy
önce (8,105 puan) tarafından

Her sağdığnı ayrı ayrı poşetle. Bir de üstüne isim tarih yaz. Ona göre verir oradaki hemşireler doktorlar. Bu arada aynı çocuk emzirir gibi 2 saate bir sağarsan sütünü de arttırmış olursun

-Reklam-
0 oy
önce (8,389 puan) tarafından

Buzluk poşetleri var ona sagip saklayabilirsin 

Üstüne isim ve tarih yazmayı unutma

önce (589 puan) tarafından

Evet onlardan var elimde bende öyle yapcam fakat çok az süt geliyor yine de her sagdigimda az az da olsa o şekilde mi goturmeliyim üzerine ikinci sagdigimi ekmeyemiyorum değil mi ? 

önce (8,389 puan) tarafından

Ben üstüne ekliyordum. Sagip buzluğa koyuyordum sonra üstüne ekliyordum 

0 oy
önce (794 puan) tarafından

Canım sıcak soğuk karıştırma sütünü ozaman bozuluyor mus ama soğutup öyle yapabilirsin

Yani aynı gun iki kez sagdigimi dolabın altında bekletsem sonra birbirine karıştırıp buzluğa atsam gibi gibi mi benim bebeğim hemen çıkmayacak uzun bir süre orada kalacak yanlış bir şey de yapmak istemiyorum 

önce (794 puan) tarafından

Evet canım hemşire bize öyle demişti 

0 oy
önce (8,037 puan) tarafından

Poşetlere katiyordum ben süt saklama poşetine. İsim tarih saati yazıp veiryordum. Götürene kadarda dolapta duruyordu tabi bozulmasin diye 

Orada da buzlukta sakliyolarmis sanırım. Buzluk altına koyup hastaneye kadar tekrar dışarda dursa tekrar onlar dondursa bozuluyor mu 

önce (8,037 puan) tarafından

Alır almaz atarlar zaten buzluğa bizde aynı dediğin  şekilde yapıyorduk öyle söyledi hemşireler 

0 oy
önce (374 puan) tarafından

Dolaptakini çıkar biraz ısınsın öyle üst üste dokersin canm doktor bana öyle soylemisti

0 oy
önce (374 puan) tarafından

Dolaptakini çıkar biraz ısınsın öyle üst üste dokersin canm doktor bana öyle soylemisti ama aynı gunun sutlerini anca bir poşete koyabilirsin canm 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 289 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emirhann (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Emre Alparslan (1,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Emre Alparslan (1,281 puan) tarafından soruldu

411,024 soru

12,369,952 cevap

42,356 kullanıcı

Kategoriler

...