+1 oy
103 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,807 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 4 yaşında kızım var bir şey istiyor ağlıyor bir şey elinden alınsın yanıma ağlayarak geliyor kızım ağlamadan şöyle diyorum ağlayarak anlatıyor herşeye ağlıyor bir seyini kimse vermek istemezse ağlıyor neye hayır dersem ağlıyor sürekli bir ağlama ya ne yapacağımı şaşırdım herkes ne kadar çok ağlıyor kızın çok mız miz ağlayan çocuğa zor dayanılır sen nasıl dayaniyorsun diyorlar ben çok sabirliyim ama ağlaması artık benide sinir etmeye başladı 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (449 puan) tarafından

Bnm oğlumda 3 yaşında ve sürekli ağlıyor. Psikolojim bozuldu resmen

önce (3,807 puan) tarafından

Sorma ya gına geldi 

-Reklam-
0 oy
önce (809 puan) tarafından

Ağlamanin onun için normal bir Duygu olduğunu kızına anlattın mi canım evet çok zor benim kızım da bazı günler hiç susmuyor benimde bazen sabrım taşıyor ama genelde sakinim ağlamak istiyorsa ağlasın sende bu durumu yasamasi gereken bı Duygu olarak görürsen sinirlenmezsin belki milletide takma diyecek illaki bişey bulurlar 

Ya canım yani sinirlenip bağıran biri değilim kızmıyorum etmiyorum sakince anlatıyorum ama yine aynı yani yaklaşık bir buçuk yıldır böyle 

0 oy
önce (713 puan) tarafından

Benim kızım da 4 yaşına girecek ağladığı zaman istediği şeyi yapmıyorum. Ağlaması bitince yapılacak biseyse yapıyorum bişeyi ağlayarak yaptiramayacagini öğrendi 

Canım onla ilgisi yok ben de ağladığı zaman hiç bir şey yapmadım ki ağlamaya güvensin yani hiç bir şey yokken bile o ağlayacak bir şey buluyor

0 oy
önce (287 puan) tarafından

Bir tanr anne vardı YouTube de denk geldi cocuk oyuncak için ağlıyor markette yerlere filan yatıyor,  sonra anne almayacağım deyip ağlayarak kendini yere atıyor filan bunu dene bi bence çok mantikli

Kız ben herşeyi denedim ağladığı zamanda istediği hiç birşeyi yapmam 

0 oy
önce (977 puan) tarafından

Daha bu sabah aralıksız 1 saat ağladı kızım. Bazen iyi geçiyor ama bazende mızmızlığı üzerinde oluyor. Kendi sakinleşene kadar dokunmuyorum yada bir şeyi ağlayarak söyleyince yapmıyorum. Zor oluyor bazen. 

Kız agladiginda istediği hiç birşeyi yapmam ama sürekli bir ağlama halinde 

önce (977 puan) tarafından

İnşallah bu dönemler en kısa zamanda geçer. 

İnşallah canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elfu (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 541 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
27 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,507 puan) tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,999 cevap

43,468 kullanıcı

Kategoriler

...