0 oy
54 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (450 puan) tarafından

Hanımlar bu hafta kaynanam gorumceme gelmiş. Görümcem hafta içi çalışıyor. Kızlari var evde onlarla kaldı. Görümcem de bize 45 dk uzaklıkta kaynanamlarda 1.5 saat uzaklıkta yani çok uzak değiller. Bizde gidelim hem kızları görelim hemde kaynanamı. Cumartesi çağırmış benim lazer randevum vardı. İki kez de ertelemistim farklı nedenlerden dolayı. Aramız çok iyi değil kuste değiliz dostta kaynanamla. Ara tstil oncesi gorumcemi aradım görüşelim vs diye. Onlar beni değil eşimi arıyorlar bana seninle muhatap değiliz demek istiyorlar.evlerine gittiğimde güzel karşılarlar ama.  Bende lazer randevumu iptal etmedim ama içim çok huzursuz keşke gitseydik diye. Ordan kaynanam bize gelecekti okullar açılıyor ben çalışıyorum. Çocuğuma bakmaya annem geliyor o gezmeye geliyor. Kafamda deli sorular . Hafta sonu sadece okula hazırlanmak için ayırdım. Malum bizde okula giderken elimizi kolumuzu sallayarak gitmiyoruz. Dersin ön hazırlığı var.  Küçük oğlum Cok zorluyor eşime zaten kızgınım ev işlerinde hiç yardım etmiyor . Kırıcı yorum olmasın lütfen hatam varsa da yapıcı yorumlar istiyorum.

2 Cevaplar

0 oy
(487 puan) tarafından

Vallah beni aramıyorlarsa ve öyle demek istedilerse gitmem 

-Reklam-
0 oy
(1,459 puan) tarafından

Evlerine gittiğinde güzel karşılıyolarmış zaten bence kötü bir niyetleri yoktur eşini arıyor olabilirler benimkiler de öyle çünkü eşimin müsaitlik durumuna göre çağırıyorlar normal birşey bu beni aramazlar genelde eşime söylerler 🙂 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 119 göst.
+1 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
4 cevap 177 göst.
+2 oy
13 cevap 371 göst.

411,832 soru

12,397,883 cevap

44,291 kullanıcı