0 oy
153 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
Kizlar eşim şehir dışında istemediğim halde annesi yanımızda kalıyor tek kalmayalım diye neyse kizlar bu geldiğinden beridir çocuğum ağlarsa senmi vurdun sen mi korkuttun senmi karıştın artık tak etti bir daha böyle şeyler sorma dedim senin le konuşmam niye ben çocuğumu döveyim korkutayim çocuğum herseyi ağlayarak istiyor haliyle artık saldim ağlayıp duruyor çok bunaldım bu konuyu eşime demek istiyorum kimsesi yok bir komşusu dahi yok yalnızlıktan bana sarmış durumda herseyi kıskanıyor sürekli eleştiriyor bugün de bana ben başka kaynana gibi değilim diyor daha ne yapacak özünde iyi görünen içinden şeytan çıkan bir kadın  

4 Cevaplar

0 oy
(11,414 puan) tarafından
Peki sence eşin nasıl tepki verir
(15 puan) tarafından
Eşim böyle şeyleri hiç sevmez çok şükür bana çok iyidir ufak tefek tartışmalarımız olur ama bu konuyu nasıl derim annemi şikayet ediyorsun senin için geliyor gibisinden düşünsün istemem
(11,414 puan) tarafından
Sen de şikayet eder gibi değil daha yumuşak anlat
(15 puan) tarafından
Kız eşim ayda 1 geliyor düşün evi çok yakınımız da yinede kendi evine gidip kalmıyor dibimden ayrılmıyor çok sıkıldım çok vallahi eşimde düşkün biraz o tarafa yani benide atmaz ama
(11,414 puan) tarafından
Canım eşine ve kayınvalidene diyeceğin tek şey eşim bu işte çalışıyor artık yanliz kalmaya alışmak zorundayım herkesin evi işi var diyeceksin yapacak birşey yok.bunu çekmekten se üç gun gece korkarsın. Dördüncü gün alisirsin
-Reklam-
0 oy
(3,507 puan) tarafından
Hangi kaynana ben kaynana gibiyim derki...
0 oy
(16,577 puan) tarafından
Kalması devam ettiği müddetçe sorun devam edecek 
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Benim kaynana da över kendini hatta gorumcelerde geldiklerinde kendi kaynanalarini kotuleyip annelerini yuceltirler çok iyi kaynana diye ama gel bir de bana sor. Kalmasını istemiyorsan eşine söyle sen kendin yaşayabilirsin ne gerek var ki. Kayınpeder yok mu o yoksa belki eşinde ikiniz birbirinize arkadaşlık edin istiyodur
(15 puan) tarafından
Canım kayinpeder eşimle beraber 4 saatlik uzaklıkta iş yapıyorlar beraber 3 ay böyle olacak maalesef evet kaynanam okuma yazma yok yaşı 65 ama diyor 50 yaşındayım dinç yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 104 göst.
0 oy
9 cevap 253 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 485 göst.
22 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 351 göst.
26 Nisan 2024 Aile kategorisinde Tevafuk (24 puan) tarafından soruldu