0 oy
217 göst.
önce Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından

Kızlar görümcemle Nisan döneminden beri ben sürekli tartışma çıkardım vs sevemedim bir türlü veya sırf görümce diye mi bilmiyorum neyse düğününde kimse yardım etmedi geçen kavga ettik sinirle düğününde de kimsen yoktu ailen bile arkanda durmadı dedim neyse ben sonra barışmak için aradım beni engellemiş eşime sonra ilerde konuşuruz hep kus kalmayız illa ki çocuklarımız bir araya gelecek demiş bana engelliyor bende sinirle kalp kırdım samimiyetsiz falan dedim sizce konuşmalı miyim o konuşmak isterse sinirim geçmedi falan demiş 

7 Cevaplar

+5 oy
önce (4,415 puan) tarafından

Her ne olursa olsun bi insanı yarasından vurmaya hakkin yok cnm bi süre üzerine düşme haliyle sana hala kızgın biraz soğusun

önce (225 puan) tarafından

Böyle görümcen olsa anlaşır mıydın 

Görüşmezdim ama ortak görüşmelerde bile konuşmazdım

Neden gorusmezdin peki canm 

Eğer sürekli sorun çıkaran bana saygı duymayan insanla neden görüşeyim ki

O bana Allah içi kötülüğü dokundu ama nasıl davranması gerektigini bilir düşünceli eli açık şimdi gerçekten görümcem kardeşim gibi umarım aramız düzelir ya cok özledim onu 

-Reklam-
+1 oy
önce (86 puan) tarafından

Yani kusura bakma canim ama sende abartmissin gibime geldi.senin ablana ve ya kardesine esin oyle sozler soylese hosuna gidermi.iki insan arasinda cikan kavgada ikisinden biri sakinligini koruyamadiginda iste boyle geridonusu olmayan kalp kirikligiklari yasaniyor.insallah en kisa surede toparlarsin arayi cunki istesende istemesende artik onlarin ailseine dahil oldun zorla sevemezsin ama en azinda kocan icin saygi duy canim

Haklısın ... 

önce (86 puan) tarafından

Anladigim kadariyla fevri birisin icindekini hemen dokmeyi seversin ama bazen susmak kavgadan daha cok can yakar

Canım fevriligim şöyle sinirlenince veya kavgada en son diyeceğim şeyi ilk başta diyorum 

+1 oy
önce (917 puan) tarafından

Üşenmedim öbür postlarına baktım canım sen biraz hatalarından ders çıkarmayan ve fevri birisin gibime geldi yanlış anlama lütfen ama 15 Ocakta yine görümcenle ilgili post açmışsın üstelik o adım atmış sana baktım görümcemin bi suçu yok o olaydan ders çıkarıp barışıp bi daha aynı hatayı yapmasaydın keşke yeni siz 15 güne bir kavga ediyorsunuz öyle mi çünkü 15 gün önce de kavga etmişsin 

Sana bi tavsiyem birine ne kadar kızarsan kız bu kadar sivri dilli olma canım sonra pişmanlık yaşayan sen olursun hoşuna gitmeyen bir durum mu var güzellikle anlat ya da illa laf sokacam dersen hafif ima da bulun senin bu lafın çok ağır olmuş ne yap et gönlünü al çünkü öbür posta da baktım yine sen haksızsın gibime geldi bunda da sen haksızsın maalesef evine çiçek falan gönder ya da sevdiği şeylerden gönder özür mesajıyla birlikte engeli kaldırmasını bekle siniri geçince döner mutlaka ama bi daha bmyle bi şey yaparsan ben olsam seni affetmem görümcen yine iyimiş 

Haklısın cnm gönderdim işte eşime abi ilerde konuşuruz hep kus kalmayız ama şu an sinirim geçmedi demiş 🥺

+1 oy
önce (649 puan) tarafından

Bu şekilde yüz göz olmak yerine zamana bırakmak en güzeli bosverin bence . Şu da var biraz yaralamissiniz doğru bi hareket sayılmaz belki kendine gelsin diye belki de canını yakmak için yaptınız ama hiç iyi olmamış empati yapın aynı durumu yasasaniz ve o size gelip böyle bi cümle kursa neler hisseder ve nasıl bi yol izlersiniz tavrınız ne olurdu?  Demek istediğim aslında sorun ne olursa olsun sizin o konuya yakından uzaktan dahi dokunmamaniz gerekirdi. Ne güzel yanında olmuşsunuz o zor günde kimsesi olmuşsunuz destek olmuşsunuz ama söz konusu iyilik ne olursa olsun had bildirmek için yüze vurulmaz çünkü siz oanda olmak istediniz o sizi zorlamadi . 

Sevemiyorum demişsiniz belki görümce sıfatından olabilir dediniz düşünün markette yolda okulda tanısanız bu sıfata ve karaktere yine sevme ihtimaliniz olur muydu . Yer ,mekan ve zamanı değiştirin ozaman sever mmiydiniz ?  Cevabınız evet yada belki ise ozaman ilişkilerinizi zamana birakin biraz sevmeyi deneyin seven insan kabullenir katlanır ancak biseylere ki artık siz birbirinizin ailesi oldunuz . Evlenirken aile ile evlenmek sözü malesef bunun gibi bisey.  

Vakti gelince duygular sakinleşince illaki konuşursunuz.  

Benim özel düşüncem söz konusu ne olursa olsun siz biraz kırıcı olmuşsunuz . Ani parlayip bianda sönen bi yanınız var gibi bi hava aldım ve pişmanlık ds var gibi.  Bu hatayı ben yapmış olsam adım atardım . Sevdiği biseyler yapardım giderdim yanına kendimi asla savunmazdim ve sadece sarilir ozur dilerdim .konu ne olursa olsun sonuçta ben onu yaraladim sözlerimle.  

Oan yanında olduğunuzda belki onun iyi ki vari olmuşsunuz ama bu sözlerinizle büyük yara açtınız.  Böyle düşünün.  

Kavgasız aile yok canım insan bazen hergun kardeşiyle catisabiliyor aynı evde . Bazen biseyleri görmemek bağı güçlendirir.  Ve. Onyargilarinizi kenara bırakın sevmeyi deneyin çünkü on yargılar bizi aşağı çeker kazandırmaz genelde kaybettirir.  Unutmayın! 

0 oy
önce (117 puan) tarafından

İlk defa biri burda özeleştiri yapmış tebrik ediyorum seni :D araya biraz zaman girsin barışmayı denersin

Yok ben hatam varsa ozurde diledim zaten 

0 oy
önce (3,550 puan) tarafından

Seni tebrik ediyorum canım benim 

Sonuçta hatanı anlamış sın 

Evet barış güzel bir özür dile 

Gönlünü al

Umarım bir daha böyle sorun çıkmaz 

+1

Hediye gönderdim engelledi işte cnm ama eşime öyle demiş ilerde konuşuruz diye şu an sinirim geçmedi demiş 

Anladım canım 

Hayırlısı olsun inşallah 

Ben zamana mi bırakayım şu an 

Evet tatlım 

Zaman herşeyin ilacı 

Mümkünse artık tartışma 

+1

Sağol cnm haklısın

0 oy
önce (713 puan) tarafından

O da olgun birisiymis ki demekki kestirip atmamış sinirim geçince konuşuruz demiş. İnşallah barisirsiniz. Biz de gorumcemle nerdeyse 2 senedir kususuz bide kızıma kaynanam bakıyor o da bekar evde hergun yüzyüze bakıyoruz bizde bana ağır laflar eden de görümcemdir. Benim de sinirim gecmedi konuşmadım iki yıldır ama artık yavaş yavaş muhattap olmaya başlıyoruz 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 215 göst.
20 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Suclu47 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 132 göst.
+1 oy
3 cevap 153 göst.
0 oy
1 cevap 137 göst.

411,415 soru

12,384,602 cevap