+2 oy
3,186 göst.
Diğer kategorisinde (4,972 puan) tarafından
tarafından kapalı

Hanımlar bebek bakımı bölümünden  bana ulaştığı için iletiyorum kimseye destek değilim tanımıyorum etmiyorum yanlış anlaşılmasın. 

image

notu ile kapatıldı: Konu hakkında gerken yapılmıştır tekrar post açmayalım.

36 Cevaplar

+8 oy
(8,791 puan) tarafından

Korkutmak için?? Ne diye korkutuyor ali kıran baş kesen mi kendisi. Hadi görsün bakalım şimdi korkutmak nasıl bir şeymiş ruh hastası 

(8,791 puan) tarafından
+1

Çok şükür 😂😂

(3,351 puan) tarafından

Kız geçen bir post açtım,bana diyorki sen daha önce başka bir şey dedin eşinle ilgili evet dedim,tek kusuru o olsun,bide postu silmiştim🤣silinen postu dahi hatırlıyor ya kafa zehir gibi yada SS alıyor🤣

(8,529 puan) tarafından

Ben o kadar foto attım beni beğenmemiş galiba ss almamış  🤣🤣

(1,377 puan) tarafından

Boş insanın vakti bol olurmuş 🤣

(1,377 puan) tarafından

Boş insanın vakti bol olurmuş 🤣 

-Reklam-
+6 oy
(3,351 puan) tarafından

Bebeğin varsa ona göre davran, fotoğrafları alınan kişilere söylüyorum arkadaşlar kesinlikle acimayin şikayet edin ders olsun ona, yakışmaz bir anneye böyle şeyler!

tarafından

Nasilsin manolyam♥️

+5 oy
(10,955 puan) tarafından

Milleti korkuturken (yersen) 😏 küçük bebeği nerdeymiş acaba resim vs atmadım ama atmış olsam bende şikayetçi olurdum klavye arkasından sallamakla olmuyor bazı işler 

+4 oy
tarafından

Hahahahahahaaa köyde mi yaşıyormuş hani benimle dalga geçiyordu köyde yaşıyorum diye eyyy güzel Allahim diyecek çok şey var da neyse 😁😁

tarafından

Kaç haftalik oldunuz canım aman aman azcık daha dayansın minnoşum Rabbım sağlıkla vaktinde kavuştursun balım 🤲😍 bende iyiyim çok şükür canım benim Allah razı olsun iyi çok şükür kış soğuk yuvarlanıp gidiyoruz bizde 😁💜

(784 puan) tarafından

@Gastamonlummm abla yaa noldu ne yaptı ki sana bu ?

Yani tanımam etmem bende sadece çok post atardı öyle görmüştüm kaç kez. Ne yapmis ki inşallah kötü bişey olmamıştır ya

tarafından

Bana bir şey yapamaz canım arkadaşlar fotoğraf atmiş omu ekran resmi alıp onları tehdit etmiş başka yerlerde paylaşırım diye olay bu arkadaşlar da onu şikayet edecez diyince tutuştu kendisi de burdan engel aldi bebek uygulamasindan da kimi görse yazıyor yalvariyor şaka yaptım beni şikayet etmesinler diye

(2,712 puan) tarafından

30 haftalık olduk canım daha var bakalım neler olacak 

(784 puan) tarafından

Sebepsiz yere nasıl böyle iğrenç bişey yapabilir?

Artık kime güvenecez şaşırdım 

+4 oy
(6,415 puan) tarafından

Keşke olayın iç yüzünü bilebilsek, bazen gördüklerimiz bizi yanıtla bilir şaka dahi olsa hiçte hoş bı durum değil 😕

+3 oy
(4,042 puan) tarafından

Birinden yanık kokuları geliyo

(4,972 puan) tarafından

Korkmuş bayağı ya üzüldüm ben 

(4,042 puan) tarafından

Neyine üzüldün pardon

(4,972 puan) tarafından

Lohusayim ben hala ağlayacak yer arıyorum da bebegim var demiş 

tarafından

Anne olan başta o evladı düşünür canım başı sıkışınca evladığını sığınak olarak kullanmaz sen ona değil de o yavruya üzül

+3 oy
(4,062 puan) tarafından

Bi insan bazı şeyleri derken 100 kez düşünmeli 

+3 oy
(164,043 puan) tarafından

hani yasadi yer koy degildi yaa bunun hayati fake inanmayin kuyruk sikisti kiviriyo

(12,151 puan) tarafından

Aaa hiç sevmemiştim zaten en son da laf söylemiştim iyi olmuş 

(1,800 puan) tarafından

Şikayetçi olacakmış kızlar 

Bi iki kişide emniyette tanıdıklarını devreye sokacak 

tarafından

Bende sevmiyordum aklınca laf filan sokmaya çalışıyordu bana çekemediği insanları sürekli baskılamaya çalışıyordu

(12,151 puan) tarafından

Amacın ne yani klavyenin arkasından konuşmak kolay her kuşun eti yenilmez öğrensin 

tarafından

Evladını önceden düşünecekti başı sıkışınca değil 

+3 oy
(6,990 puan) tarafından

Kimi neyden korkutmak için şaka yapmış ya

+3 oy
(5,232 puan) tarafından

Bebeğini düşünmek için çok geç kalmış..  Acımayin şikayet edin buna açırsanız başka biri cesaret eder.

(2,263 puan) tarafından

Ayy nolmus kim kimi korkutmuş 😅

(5,232 puan) tarafından
+1

Kraliçe55 vardı canim surekli fotograf istiyordu herkesten. O sözde fotoğraf atan kişileri SS alıyormuş. Melekleri var ve divayorgunu tehdit etmis fotoğraflarınız sitelerde paylascam diye. Hatta divanin postu var ona bakabilirsin orada mesajları eklemiş 

(2,263 puan) tarafından
+1

Offf daha neler güven kalmadı ya bı rahat sohbet ettiğimiz yer burasiydi

(5,232 puan) tarafından

Malesef öyle canım 

+3 oy
(2,200 puan) tarafından

Bu arada ben de siber suçlara ilettim. Hafta sonu olduğu için işleme alinir mi bilmem ama pazartesi kesin alınır. 

(740 puan) tarafından

Ayyy ne oldu 2 gündür girmiyorum göremedim ne olduğunu kraliçe55 yazanla ilgili galiba 

(2,200 puan) tarafından

Bu kraliçe55 zamaninda sürekli anlık fotoğraflar falan istiyordu. Hatta kendi fotoğrafını da paylaşıyordu. Şimdi kim onu sinirlendirse özelden senin fotoğrafın bende sitelere dağıtcam falan diyormus ortaya çıktı engellendi

(740 puan) tarafından

Ayyy ne kadar sala.kca bir davranış iyi ki ben atmamışım kendimi falan

+3 oy
(26,281 puan) tarafından

Kimi ne sıfatla hangi gerekçe ile korkutmak ? Bazı hata(!)ların telafisi olmaz. 

+3 oy
(12,613 puan) tarafından

😂😂😂😂 bunları deyip boş tehditler savurmadan önce düşünecekti. Simdi mi aklına gelmiş bebeği?

+2 oy
(8,791 puan) tarafından

Bende kuzenime atacam bakalım şikayetçi olabilirmiyim kendisi polis daha dönüş yapmadı bana 

(2,715 puan) tarafından

Ben atılan fotoğrafları unuttum 

İnş almışsa bile yüzü unutmamak için olsun 

(8,791 puan) tarafından

Ben seni bile unuttum biliyır musun 😂 resim attım demişsin ya şu an düşünüyorum nasıldı diye 

(2,715 puan) tarafından

Yalnız değilmişim 

ama ben seni hatırlıyorum :)

(2,715 puan) tarafından

Başka bir şey yazmaduı mı sana

(8,791 puan) tarafından

Yazıyor da buraya atsam mı bilmiyorum 

+2 oy
(14,119 puan) tarafından

Bir insan neden böyle boş işlerle uğraşır hiç yakışıyor mu bırde anne bu kişi yazıklar olsun gerçekten 🤨

+2 oy
(30,403 puan) tarafından

Çok şeyi hak ediyor kusura bakmasın basit birşey sanıyor galiba 

+2 oy
(7,302 puan) tarafından

Abo o kız öyle birine hiç benzemiyordu

+2 oy
(7,750 puan) tarafından

Siz bence gebelik bölümünde ki kullanıcıları uyarın dikkatli olsunlar bu kişiye karşı hatta admine bildirin.

(4,972 puan) tarafından

Oraların admini farklı mi oluyor? Aslında orada ozel konular konuşmak yasak olduğu için sorun olacağını sanmıyorum kendi fotoğrafını kimse atamaz orada hemen kapanıyor post

+2 oy
(3,728 puan) tarafından

Tanımıyorsan etmiyorsan ne diye sana ulaştı peki? 

(3,728 puan) tarafından

Artık birilerine  güvenmek çok zor olduğu için bende şüphelenip öyle yorum yaptım kusura bakma ama inanmıyoruz artık kimseye 

(2,822 puan) tarafından

Sende haklısın canımda bu kadina ondan yazmıştır 

(4,972 puan) tarafından

Helal olsun hiç önemli değil suphe etmek en doğal hakkınız. 

(4,972 puan) tarafından

@Cansuece çok teşekkür ederim onore oldum:) 

(2,822 puan) tarafından
+1

Kız ne demek doğrular 🫶🏼

+2 oy
(2,822 puan) tarafından

Bana da satasmisti böyle, işte seni tanıyorum gibisinden. Bana kralice55ten yorumda yazmıştı bende hayırdır beni mi tanıyorsun demiştim yok demişti😂 bı gin böyle patlayacagini biliyordum

(2,822 puan) tarafından

Nur yazmıştık senin postunda hatırladın mi @MinnieMouse 😂 ben senin fake olduğunu düşünüyorum yazmıştım 😂 bir tek öleceğimi günü bilemiyorum yemin ederim. O kadar samimiyetsiz ki herkese bir sataşma herkese bir gereksiz muhalefet @AyseN.

tarafından

😂 çocukları bile kıyaslıyordu kilo boy sorup ehh işte filan yazıyordu millete 

(2,822 puan) tarafından

Yazar yazar 😂 birde insanlar bunu çok seviyoruz diye postlarinda yazıyorlardi hayatı yalan. Hani köyde oturmuyordu köy gibi değildi 

tarafından

Sumisali diye biri var ona da inşallah hep mutsuz olursun filan yazmış özelden 

(2,822 puan) tarafından

Ahahah daha neler çıkacak ya vallahi 😂 belliydi foyasi gezsin şimdi savcılık karakol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,102 soru

24,380,925 cevap

348,725 kullanıcı

...