+2 oy
3,216 göst.
Diğer kategorisinde (4,978 puan) tarafından
tarafından kapalı

Hanımlar bebek bakımı bölümünden  bana ulaştığı için iletiyorum kimseye destek değilim tanımıyorum etmiyorum yanlış anlaşılmasın. 

image

notu ile kapatıldı: Konu hakkında gerken yapılmıştır tekrar post açmayalım.

36 Cevaplar

+2 oy
tarafından

aynısını bana da yazdı 

(8,817 puan) tarafından

Ohaaaaa ya herkesi mi korkutmak istemiş haspam 

tarafından

yok bebek kısmından yazdı, fatoya mesaj at diye. Bende karışmam ben istiyorsan admine yaz dedim ama fatoya da attım mesajı 

-Reklam-
+2 oy
(28,652 puan) tarafından

Boş işlerle uğraşan tayfa 😁😁

+1 oy
(1,817 puan) tarafından

Madem g.ötü yememiş ne diye saçma sapan milletin canını sıkmış eş.şek şakası resmen bide korkmuş şikayet etmesinler diye aslında şikayet edeceksin ibret olacak herkese 

+1 oy
(2,231 puan) tarafından

Ahahahahah korkmuş haspam

(2,231 puan) tarafından

Hayır efenim, sizin gibi değerli bir insana hiç kusecek değilim :D

(5,025 puan) tarafından

Zaten küsme, şu an ne gülebilirim ne ağlayabilirim. 3 gün önce diş çektirdim, yanağımda koca şişlik ağzımı açamıyorum :)

(2,231 puan) tarafından

AA çok geçmiş olsun, diş ağrısı çok kötü ya. Neyse ki çekip kurtulmussun. 

(5,025 puan) tarafından

Valla benimki ağrı yapmıyordu, yer yoktu çıkamıyordu. Şimdi 3 gündür mahvoldum da, geçiyor yavaş yavaş. Sağol canım.

(2,231 puan) tarafından

🌸💜🌸

+1 oy
(1,428 puan) tarafından

Şu an kendi korktuğu için u dönüşü yapıyor o zaman yapmasın böyle şakalar 

tarafından

Aramızda hiç bir sataşma olmadan bana yazmıştı böyle mesajını attım duruyor 

+1 oy
(24,251 puan) tarafından

Olay ne bacım. Ben yine Fransız🙄

(4,978 puan) tarafından

Hmm siz parise yakinsiniz biz 90 bolgesindeyiz 

(4,324 puan) tarafından

Evet çok uzak değilim. Siz bayağı doğudasınız. O da iyi, diğer ülkelere sınır komşususunuz. 

(4,978 puan) tarafından
+1

Evet basel havaalanina çok yakınız işime geliyor :)

(24,251 puan) tarafından

Ay sağolun kızlar valla ☺️ ben kendisini samimi bulmuyodum zaten. Hiç işi gücü yok. Milletin resimlerini toplamakla uğraşmış. 

@Yumurtabitmis esprine kahkaha attım🤣 

Ve ben Fransız olmadığım halde hayatım.boyunca hep Fransız oldum biliyo musun. Böyle olaylara hep sonradan yetisirim. Hep nolmus nolmus diye sorarım 🤣🤣🤣

(4,324 puan) tarafından

😊 Günlük hayatta bilemem ama bu platformdaki olaylar bitmiyor ki, insan hangi birine yetişsin. 

+1 oy
(3,245 puan) tarafından

Bana 1 saat önce mesaj geldi bebek bakımından ama ben onun fake hesabıdır diye yazma gereğinde bulunmadım HARBİDEN DE OYMUŞ ALLAH IM YİNE YANILMADIM NE OLACAK BU HALİM 🤣

image

(4,978 puan) tarafından

Ben hic tahmin edemedim 

(3,245 puan) tarafından

Yemin ederim görür görmez tahmin ettim canım kendini aklayacak kesin onun hesabıdır diye

+1 oy
tarafından

Tamam bana niye yazdı oyke mesajını attım aramızda tartışma da yok

+1 oy
(54,513 puan) tarafından

ne oldu yine ya

tarafından

İkbo bu arkadaş Hersek'in fotosunu ekran görüntü aliyo bana yazmış ekran görüntüsü aldım sitelere atacam 

Yazmış ciddie almadım bugün birinede demiş 

Oyuzden olay cikti

(54,513 puan) tarafından

Allah Allah millet ne kadar issiz gucsuz benimde geceleri aktif oldugumu biliyor sasirmistim herkesi takip ediyor demek ki

+1 oy
tarafından

Bana yazsın özelden ben eşime söyledim eşim yarın ilgilenecek özelden gerçekten sildigine yada almadığına emin oltsam eşime derim şaka yapmis

(4,978 puan) tarafından

Buradan engellenmiş yazamaz 

tarafından

Ozaman keyfine 

(8,801 puan) tarafından

Canım bu kraliçe nickli kişi ne yapmış çok merak ettim bir gün girmedim buraya neler olmuş?? Anlatabilir misiniz lütfen

+1 oy
(3,849 puan) tarafından

4 yıldır buradayım kimseyle bu denli sıkı fıkı olmadım. Burada Bu olaylar ilk değil. Gelen kişiyi tanımadan etmeden neden bu kadar samimi olunur veya niye fotoğraf atılır? Burası sosyal mecra her önünüze gelenle samimi olmayın. Engeli yemiş zaten ama kesin geri gelir

Burada kendini öğretmen doktor hacı hoca hatta olmayan mutfağını paylaşan gördük kimseye inanmayın özel şeylerinizi paylaşmayın 

tarafından

Kendisi postuna kendi fotoğrafını koymuş. Siz de atın demiş. Biz de gaza gelip atmıştık kadın kadınayız diye. Geri sildik zaten de. Ama dediğine göre ekran resmi almış şoktayım.🙀😾

+1 oy
(2,822 puan) tarafından

Allah aşkına @sevvalice postu gizleme veya kaldırma. Herkes ne olduğunu okusun. Böyle insanlara guvenipte kimseye özelini açmasın kimse

(8,801 puan) tarafından

Canım bir gün buraya girmedim neler olmuş çok merak ettim bu kraliçe nick'li kişi ne yapmış anlatabilir misin eğer biliyorsan?

(2,822 puan) tarafından

Melekleri var ve divauorgunu tehdit etmiş canım fotoğraflarınızı ekran görüntüsü aldım sitelere yayacagim diye. Divayorgunun postu var bakabilirsin 

(8,801 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim. O zaman hak etmiş engel yemeği utanmıyorlar saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar

(2,822 puan) tarafından
+1

İşleri yok evde oturmak bazılarına batıyor canım 😂

(4,978 puan) tarafından
+2

Yok canım kaldırmam. Ya bir de bebegim var diyor benim de bebegim var yemek yemeye zor vakit buluyorum insanların ne kadar boş vakti var

+1 oy
(8,801 puan) tarafından

Bir gün buraya girmedim neler olmuş anlamadım bu kraliçe nickli kişi ne yapmış biri bana anlatabilir mi çok merak ettim

+1 oy
tarafından

Vala kuzenim il emniyet müdürü söyleyemmi ona hi😅

tarafından

Söyle valla bakam ne dicek Kralicemi kimdir Ss alıp da Tehdit etmeden düşünecekti kadın resmen korkmuş bakam şikayet etsinler de görür o gönüllü 😂😂

+1 oy
(4,778 puan) tarafından

Oha şoklardayım şu an

+1 oy
(2,822 puan) tarafından

image

Bana da yazmış herkese sırayla yazacak herhalde 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,798 soru

24,406,058 cevap

350,503 kullanıcı