Hanımlar bebek bakımı bölümünden bana ulaştığı için iletiyorum kimseye destek değilim tanımıyorum etmiyorum yanlış anlaşılmasın.
aynısını bana da yazdı
Ohaaaaa ya herkesi mi korkutmak istemiş haspam
yok bebek kısmından yazdı, fatoya mesaj at diye. Bende karışmam ben istiyorsan admine yaz dedim ama fatoya da attım mesajı
Boş işlerle uğraşan tayfa 😁😁
Madem g.ötü yememiş ne diye saçma sapan milletin canını sıkmış eş.şek şakası resmen bide korkmuş şikayet etmesinler diye aslında şikayet edeceksin ibret olacak herkese
Ahahahahah korkmuş haspam
Hayır efenim, sizin gibi değerli bir insana hiç kusecek değilim
Zaten küsme, şu an ne gülebilirim ne ağlayabilirim. 3 gün önce diş çektirdim, yanağımda koca şişlik ağzımı açamıyorum
AA çok geçmiş olsun, diş ağrısı çok kötü ya. Neyse ki çekip kurtulmussun.
Valla benimki ağrı yapmıyordu, yer yoktu çıkamıyordu. Şimdi 3 gündür mahvoldum da, geçiyor yavaş yavaş. Sağol canım.
🌸💜🌸
Şu an kendi korktuğu için u dönüşü yapıyor o zaman yapmasın böyle şakalar
Aramızda hiç bir sataşma olmadan bana yazmıştı böyle mesajını attım duruyor
Olay ne bacım. Ben yine Fransız🙄
Hmm siz parise yakinsiniz biz 90 bolgesindeyiz
Evet çok uzak değilim. Siz bayağı doğudasınız. O da iyi, diğer ülkelere sınır komşususunuz.
Evet basel havaalanina çok yakınız işime geliyor
Ay sağolun kızlar valla ☺️ ben kendisini samimi bulmuyodum zaten. Hiç işi gücü yok. Milletin resimlerini toplamakla uğraşmış.
@Yumurtabitmis esprine kahkaha attım🤣
Ve ben Fransız olmadığım halde hayatım.boyunca hep Fransız oldum biliyo musun. Böyle olaylara hep sonradan yetisirim. Hep nolmus nolmus diye sorarım 🤣🤣🤣
😊 Günlük hayatta bilemem ama bu platformdaki olaylar bitmiyor ki, insan hangi birine yetişsin.
Bana 1 saat önce mesaj geldi bebek bakımından ama ben onun fake hesabıdır diye yazma gereğinde bulunmadım HARBİDEN DE OYMUŞ ALLAH IM YİNE YANILMADIM NE OLACAK BU HALİM 🤣
Ben hic tahmin edemedim
Yemin ederim görür görmez tahmin ettim canım kendini aklayacak kesin onun hesabıdır diye
Tamam bana niye yazdı oyke mesajını attım aramızda tartışma da yok
ne oldu yine ya
İkbo bu arkadaş Hersek'in fotosunu ekran görüntü aliyo bana yazmış ekran görüntüsü aldım sitelere atacam
Yazmış ciddie almadım bugün birinede demiş
Oyuzden olay cikti
Allah Allah millet ne kadar issiz gucsuz benimde geceleri aktif oldugumu biliyor sasirmistim herkesi takip ediyor demek ki
Bana yazsın özelden ben eşime söyledim eşim yarın ilgilenecek özelden gerçekten sildigine yada almadığına emin oltsam eşime derim şaka yapmis
Buradan engellenmiş yazamaz
Ozaman keyfine
Canım bu kraliçe nickli kişi ne yapmış çok merak ettim bir gün girmedim buraya neler olmuş?? Anlatabilir misiniz lütfen
4 yıldır buradayım kimseyle bu denli sıkı fıkı olmadım. Burada Bu olaylar ilk değil. Gelen kişiyi tanımadan etmeden neden bu kadar samimi olunur veya niye fotoğraf atılır? Burası sosyal mecra her önünüze gelenle samimi olmayın. Engeli yemiş zaten ama kesin geri gelir
Burada kendini öğretmen doktor hacı hoca hatta olmayan mutfağını paylaşan gördük kimseye inanmayın özel şeylerinizi paylaşmayın
Kendisi postuna kendi fotoğrafını koymuş. Siz de atın demiş. Biz de gaza gelip atmıştık kadın kadınayız diye. Geri sildik zaten de. Ama dediğine göre ekran resmi almış şoktayım.🙀😾
Allah aşkına @sevvalice postu gizleme veya kaldırma. Herkes ne olduğunu okusun. Böyle insanlara guvenipte kimseye özelini açmasın kimse
Canım bir gün buraya girmedim neler olmuş çok merak ettim bu kraliçe nick'li kişi ne yapmış anlatabilir misin eğer biliyorsan?
Melekleri var ve divauorgunu tehdit etmiş canım fotoğraflarınızı ekran görüntüsü aldım sitelere yayacagim diye. Divayorgunun postu var bakabilirsin
Anladım canım teşekkür ederim. O zaman hak etmiş engel yemeği utanmıyorlar saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar
İşleri yok evde oturmak bazılarına batıyor canım 😂
Yok canım kaldırmam. Ya bir de bebegim var diyor benim de bebegim var yemek yemeye zor vakit buluyorum insanların ne kadar boş vakti var
Bir gün buraya girmedim neler olmuş anlamadım bu kraliçe nickli kişi ne yapmış biri bana anlatabilir mi çok merak ettim
Vala kuzenim il emniyet müdürü söyleyemmi ona hi😅
Söyle valla bakam ne dicek Kralicemi kimdir Ss alıp da Tehdit etmeden düşünecekti kadın resmen korkmuş bakam şikayet etsinler de görür o gönüllü 😂😂
Oha şoklardayım şu an
Bana da yazmış herkese sırayla yazacak herhalde
1,493,798 soru
24,406,058 cevap
350,503 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın