+3 oy
2,501 göst.
Diğer kategorisinde (1,724 puan) tarafından

Hanımlar bebek bakımı bölümünden  bana ulaştığı için iletiyorum kimseye destek değilim tanımıyorum etmiyorum yanlış anlaşılmasın. 

image

notu ile kapatıldı: Konu hakkında gerken yapılmıştır tekrar post açmayalım.

36 Cevaplar

+3 oy
(2,796 puan) tarafından

Tanımıyorsan etmiyorsan ne diye sana ulaştı peki? 

(2,796 puan) tarafından

Artık birilerine  güvenmek çok zor olduğu için bende şüphelenip öyle yorum yaptım kusura bakma ama inanmıyoruz artık kimseye 

(1,308 puan) tarafından

Sende haklısın canımda bu kadina ondan yazmıştır 

(1,724 puan) tarafından

Helal olsun hiç önemli değil suphe etmek en doğal hakkınız. 

(1,724 puan) tarafından

@Cansuece çok teşekkür ederim onore oldum:) 

(1,308 puan) tarafından
+1

Kız ne demek doğrular 🫶🏼

-Reklam-
+3 oy
(1,308 puan) tarafından

Bana da satasmisti böyle, işte seni tanıyorum gibisinden. Bana kralice55ten yorumda yazmıştı bende hayırdır beni mi tanıyorsun demiştim yok demişti😂 bı gin böyle patlayacagini biliyordum

(1,308 puan) tarafından

Nur yazmıştık senin postunda hatırladın mi @MinnieMouse 😂 ben senin fake olduğunu düşünüyorum yazmıştım 😂 bir tek öleceğimi günü bilemiyorum yemin ederim. O kadar samimiyetsiz ki herkese bir sataşma herkese bir gereksiz muhalefet @AyseN.

(4,867 puan) tarafından

😂 çocukları bile kıyaslıyordu kilo boy sorup ehh işte filan yazıyordu millete 

(1,308 puan) tarafından
+1

Yazar yazar 😂 birde insanlar bunu çok seviyoruz diye postlarinda yazıyorlardi hayatı yalan. Hani köyde oturmuyordu köy gibi değildi 

(4,867 puan) tarafından

Sumisali diye biri var ona da inşallah hep mutsuz olursun filan yazmış özelden 

(1,308 puan) tarafından

Ahahah daha neler çıkacak ya vallahi 😂 belliydi foyasi gezsin şimdi savcılık karakol

+2 oy
(919 puan) tarafından

Madem g.ötü yememiş ne diye saçma sapan milletin canını sıkmış eş.şek şakası resmen bide korkmuş şikayet etmesinler diye aslında şikayet edeceksin ibret olacak herkese 

+2 oy
(1,218 puan) tarafından

Şu an kendi korktuğu için u dönüşü yapıyor o zaman yapmasın böyle şakalar 

(1,072 puan) tarafından

Aramızda hiç bir sataşma olmadan bana yazmıştı böyle mesajını attım duruyor 

+2 oy
(2,340 puan) tarafından

Bana 1 saat önce mesaj geldi bebek bakımından ama ben onun fake hesabıdır diye yazma gereğinde bulunmadım HARBİDEN DE OYMUŞ ALLAH IM YİNE YANILMADIM NE OLACAK BU HALİM 🤣

image

(1,724 puan) tarafından

Ben hic tahmin edemedim 

(2,340 puan) tarafından

Yemin ederim görür görmez tahmin ettim canım kendini aklayacak kesin onun hesabıdır diye

+2 oy
(1,072 puan) tarafından

Tamam bana niye yazdı oyke mesajını attım aramızda tartışma da yok

+2 oy
(13,816 puan) tarafından

aynısını bana da yazdı 

(5,635 puan) tarafından

Ohaaaaa ya herkesi mi korkutmak istemiş haspam 

(13,816 puan) tarafından

yok bebek kısmından yazdı, fatoya mesaj at diye. Bende karışmam ben istiyorsan admine yaz dedim ama fatoya da attım mesajı 

+2 oy
(20,665 puan) tarafından

Boş işlerle uğraşan tayfa 😁😁

+2 oy
(1,308 puan) tarafından

image

Bana da yazmış herkese sırayla yazacak herhalde 

+1 oy
(52,022 puan) tarafından

ne oldu yine ya

(1,072 puan) tarafından

İkbo bu arkadaş Hersek'in fotosunu ekran görüntü aliyo bana yazmış ekran görüntüsü aldım sitelere atacam 

Yazmış ciddie almadım bugün birinede demiş 

Oyuzden olay cikti

(52,022 puan) tarafından

Allah Allah millet ne kadar issiz gucsuz benimde geceleri aktif oldugumu biliyor sasirmistim herkesi takip ediyor demek ki

+1 oy
(1,072 puan) tarafından

Bana yazsın özelden ben eşime söyledim eşim yarın ilgilenecek özelden gerçekten sildigine yada almadığına emin oltsam eşime derim şaka yapmis

(1,724 puan) tarafından

Buradan engellenmiş yazamaz 

(1,072 puan) tarafından

Ozaman keyfine 

(5,499 puan) tarafından

Canım bu kraliçe nickli kişi ne yapmış çok merak ettim bir gün girmedim buraya neler olmuş?? Anlatabilir misiniz lütfen

+1 oy
(3,696 puan) tarafından

4 yıldır buradayım kimseyle bu denli sıkı fıkı olmadım. Burada Bu olaylar ilk değil. Gelen kişiyi tanımadan etmeden neden bu kadar samimi olunur veya niye fotoğraf atılır? Burası sosyal mecra her önünüze gelenle samimi olmayın. Engeli yemiş zaten ama kesin geri gelir

Burada kendini öğretmen doktor hacı hoca hatta olmayan mutfağını paylaşan gördük kimseye inanmayın özel şeylerinizi paylaşmayın 

(1,701 puan) tarafından

Kendisi postuna kendi fotoğrafını koymuş. Siz de atın demiş. Biz de gaza gelip atmıştık kadın kadınayız diye. Geri sildik zaten de. Ama dediğine göre ekran resmi almış şoktayım.🙀😾

+1 oy
(1,308 puan) tarafından

Allah aşkına @sevvalice postu gizleme veya kaldırma. Herkes ne olduğunu okusun. Böyle insanlara guvenipte kimseye özelini açmasın kimse

(5,499 puan) tarafından

Canım bir gün buraya girmedim neler olmuş çok merak ettim bu kraliçe nick'li kişi ne yapmış anlatabilir misin eğer biliyorsan?

(1,308 puan) tarafından

Melekleri var ve divauorgunu tehdit etmiş canım fotoğraflarınızı ekran görüntüsü aldım sitelere yayacagim diye. Divayorgunun postu var bakabilirsin 

(5,499 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim. O zaman hak etmiş engel yemeği utanmıyorlar saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar

(1,308 puan) tarafından
+1

İşleri yok evde oturmak bazılarına batıyor canım 😂

(1,724 puan) tarafından
+2

Yok canım kaldırmam. Ya bir de bebegim var diyor benim de bebegim var yemek yemeye zor vakit buluyorum insanların ne kadar boş vakti var

+1 oy
(5,499 puan) tarafından

Bir gün buraya girmedim neler olmuş anlamadım bu kraliçe nickli kişi ne yapmış biri bana anlatabilir mi çok merak ettim

+1 oy
(299 puan) tarafından

Vala kuzenim il emniyet müdürü söyleyemmi ona hi😅

(303 puan) tarafından

Söyle valla bakam ne dicek Kralicemi kimdir Ss alıp da Tehdit etmeden düşünecekti kadın resmen korkmuş bakam şikayet etsinler de görür o gönüllü 😂😂

+1 oy
(3,638 puan) tarafından

Oha şoklardayım şu an

İlgili bir soru bulunamadı

412,097 soru

12,405,961 cevap

44,608 kullanıcı

Kategoriler

...