Canım bendede babaanemin trafik kazasından sonra panik atak oluştu bacağı kolu falan kırılmıştır düşüncesiyle hastaneye gittik düğüne gidiyorduk eşimle hazırladık aynadan bakıyoruz kendimize canım sanki cenazeye gidiyrouz diye söyledim aradan 5 dakika geçti arama geldi babaannem hastanede gittik ölüm haberini aldık hiç beklemiyordum şoka girdim hayatımda hiç ceset görmedim babaanemi gördüm ondan sonra olanlar oldu bana
Evde tek başıma kalamiyordum 1 yıl evliydim sabah eşimle çıkar akşam gelirdim eve girince ev benim üstüme geliyordu boğuluyordum sanki gece kalkıp WC dahi gidemezdim her an ölecekmişim hissi vardı ilk 3 yıl çok kötü oldum panik ayağımın olduğunu bilmiyordum taki mr cekilene kadar bağırıp çağırdım çıkarın beni burdan diye doktor anti deprasan yazdı eşim kullanmama izin vermedi banyoyu yikayamazfim elektirik çarpacak diye
Annem bize geldiğinde eve gidene kadar onunla konusurdum araba çarpar düşüncesiyle uzun yolculuk asla yapmasını istemiyordum boğuluyordum arabaya binemezdim
Daha çok şey yaşadım uzun olur diye yazmıyorum ben ilacla değil eşimin desteği ile atlattım panik atagim tuttugu anda eşim kacmama izin vermedi korkularimim üstüne gittim birşey olmadığını öğrendim geceleri beni tek başıma WC yolladı evde tek kalmamı sağladı dediğim gibi korkularimin üstüne gidip birşey olmadığını anladığım da yendim bazen panik atağım tutar eskisi gibi değil sakin kalıp beklerim bak birşey olmadı der devam ederim hayatıma ilaç kesinlikle kullanma korkularının üstüne git rahat ol