Adama msj attım görmüş cvp vermeyi unutmuş aradım cvp versene diyirm msja ne istiyorsan o olsun diyor ne aldın :)))))))) şok geçirdi :)
31 Aralık neyse 14 şubatta aynısı 😏😏gereksiz
Ahahahah hadi bahaalim ama ben hediye almayı sürpriz yapmayı bir güne sığdırmayi sevmiyorum illa hediye alacaksa istediği gün alsın sürpriz yapsın öyle daha heyecanlı oluyor sjsjsjs 😁💜🩷
Estağfurullah kardeşim özre gerek yoktur belki dediğin gibi yazım yanlış anlaşılmış olabilir uyardığın için Allah razı olsun ☺️🙃💜🩷bide kız ben yılbaşında post açmadım sadece 1 Ocak Mekke'nin Fethi dedim o kaa belki yorumlarda denk gelmiş olabilirsin bana 😁
Olabilir valla unutkanlık var bende karıştırdım sanırım
Estağfurullah gııı bazen bende unutabiliyorum bazı şeyleri normaldir 😁🩷💜
🥰🥰❤️❤️
🩷💜☺️
Kandilde gel der benim kocamın cevabını biliyorum yazmayım hiç 😅😅
Eeee dedi ya ben orda filimi kopardım canım ne yazık ki benim de böyle huylarım var ayne aşkım dese elimi kırılacak sanki 🙄🙄 eee ne demek
Biliyor devamıni ya ondan ee diyor maksat eğlenmek yoksa hediye flqn bahane
Ben sormuyorum çünkü doğum günüm yakın kocayı masrafa sokmayım boşa 😂 birde ayrı ayrı hediye mi alcam sevgililer günü saçmalık bz sevgili değiliz der
Maksat eğlence bide ne diycek onu merak etttim :)))
Sevgili değiliz der 😂😂 bir kez sormuştum öyle demişti geçen de eltim sordu abi ablama sevgililer gününde ne alacaksın diye sevgili değiliz ne hediyesi demişti ,😂
Ayyy sevgililer gününe ne alacan desem sevgilimiyiz derr ama evlilik yıldönümümüž ayrıca 14 15 Şubat'ta en iyisi ben evlilik yıldönümümüž deyim alır belki birseyler:)))))
412,798 soru
12,428,135 cevap
45,565 kullanıcı