+1 oy
197 göst.
Moda kategorisinde (3,175 puan) tarafından

image

Adama msj attım görmüş cvp vermeyi unutmuş aradım cvp versene diyirm msja ne istiyorsan o olsun diyor ne aldın :)))))))) şok geçirdi :)

6 Cevaplar

+2 oy
(5,780 puan) tarafından

31 Aralık neyse 14 şubatta aynısı 😏😏gereksiz 

-Reklam-
0 oy
(6,003 puan) tarafından

Ahahahah hadi bahaalim ama ben hediye almayı sürpriz yapmayı bir güne sığdırmayi sevmiyorum illa hediye alacaksa istediği gün alsın sürpriz yapsın öyle daha heyecanlı oluyor sjsjsjs 😁💜🩷

(6,003 puan) tarafından

Estağfurullah kardeşim özre gerek yoktur belki dediğin gibi yazım yanlış anlaşılmış olabilir uyardığın için Allah razı olsun ☺️🙃💜🩷bide kız ben yılbaşında post açmadım sadece 1 Ocak Mekke'nin Fethi dedim o kaa belki yorumlarda denk gelmiş olabilirsin bana 😁

(5,780 puan) tarafından

Olabilir valla unutkanlık var bende karıştırdım sanırım 

(6,003 puan) tarafından

Estağfurullah gııı bazen bende unutabiliyorum bazı şeyleri normaldir 😁🩷💜

(5,780 puan) tarafından
+1

🥰🥰❤️❤️

(6,003 puan) tarafından

🩷💜☺️

0 oy
(7,406 puan) tarafından

Kandilde gel der  benim kocamın cevabını biliyorum yazmayım hiç 😅😅

0 oy
(2,850 puan) tarafından

Eeee dedi ya ben orda filimi kopardım canım ne yazık ki benim de böyle huylarım var ayne aşkım dese elimi kırılacak sanki 🙄🙄 eee ne demek 

(3,175 puan) tarafından

Biliyor devamıni ya ondan ee diyor maksat eğlenmek yoksa hediye flqn bahane 

0 oy
(4,983 puan) tarafından

Ben sormuyorum çünkü doğum günüm yakın kocayı masrafa sokmayım boşa 😂 birde ayrı ayrı hediye mi alcam sevgililer günü saçmalık bz sevgili değiliz der

(3,175 puan) tarafından

Maksat eğlence bide ne diycek onu merak etttim :))) 

(4,983 puan) tarafından

Sevgili değiliz der 😂😂 bir kez sormuştum öyle demişti geçen de eltim sordu abi ablama sevgililer gününde ne alacaksın diye sevgili değiliz ne hediyesi demişti ,😂

0 oy
(735 puan) tarafından

Ayyy sevgililer gününe ne alacan desem sevgilimiyiz derr ama evlilik yıldönümümüž ayrıca 14 15 Şubat'ta en iyisi ben evlilik yıldönümümüž deyim alır belki birseyler:)))))

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 344 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.

412,798 soru

12,428,135 cevap