0 oy
194 göst.
önce Diğer kategorisinde (359 puan) tarafından

Etrafımda içimi bosaltacagim kimse olmadığı için buraya yaziyorum   kayinbabamla 1 seneden fazladır konuşmuyoruz eşime boşanmak istediğimi söyledim kızım onda daha 1 yaşındaydı bana tokat attı annemi aradım gelin beni alın diye annem kayinbabami aramış gidelim sorunu çözelim diye neyse geldiler anlattim bizi dedi hırsız tuttun ben dedim sizi hırsız filan tutmadım benim oğlum sana vurdu mu dedi evet dedim tokat attı nolmuş sanki kemiklerini mi kırdı dedi dedem de vardı kalk gidiyoruz dedi kayinbabam gidersen seni getirmem dedi seslenmedim çıktım evden 2 3 gün sonra eşim geldi aramız da ki sorunu çözelim diye benim annemle babam da ayrı ben yarı babasız büyüdüm ne demek iyi bilirim kızım babasız büyümesin dedim barıştım ama babanla hayatta görüşmem oda kabul etti zaten babası da benimle barıştığı için oğlunu evlatlıktan reddetti neyse eşime dedim bayramdır gidelim küslük olmasın gittik ne benim yüzüme ne kızımın yüzüne bakmadı bir daha da gitmedim ama kaynanam susmadı alttan al yağ yak değip durdu umursamadım ikinci çocuğumu 9 haftalikken kaybettim aramadı kızım iki kere hastane de yattı arayıp ihtiyacınız var mı demedi bir kere bile dedelik yapmadı çocuğunun bir suçu günahı yokken kızıma da tavır aldı bugün kaynanamı eve götürmek için geldi çocuğu hazırla dedi dışarı çıkart dedesi görsün çıkartmadim yapılanları unutamıyorum içimi dökmek istedim sadece uzun oldu hakkınızı helal edin

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,242 puan) tarafından

Öldürmesi mi gerekmiş ?

önce (359 puan) tarafından

Öyleymiş demek ki o an bende şok olmuştum 

-Reklam-
0 oy
önce (95 puan) tarafından

Hem bebeğinize bakmadığı için söyleniyorsunuz hemde dedesi görmesin diye aşağı indirmiyorsunuz. Bakın bizimde sorunlarımız oldu 2 yıl konuşmadık ve bebeğimiz olunca küslük bitsin diye gittik ellerinden öptük. Kayinpederim aylarca bana trip attı bebeğim 1 ay küvezde kaldı arayıp sormadı hastalandi oralı olmadı. Sonuçta barisinca bir anda herşey eskisi gibi olmuyor biraz zaman gerekiyor. Ki öylede oldu zamanla kayinpederim önce benim evime geldi sonra bebeğimi kucağına aldı. Sonra biz gittik ve yavaş yavaş o soğukluk azaldı. Bakın barışalı 1.5 yıl inanın ki daha yeni yeni aramızda sıcaklık oldu. Ben bunun bir süreç olduğunun farkındaydım o yüzden hiç sesimi çıkarmadım o nasıl isterse öyle davransın nasıl olsa ömür boyu sürmicek bu dedim. Bak şimdi sürekli arar torununu görmek ister gelir çağırır sürekli biseyler alır. Ama ben ilk anda pes edip onun tribine karşı trip atsaydim şuan bu sıcaklık olmayacak tam tersi eskisinden daha soğuk ve tavırlı olacaktik. Ben bebeğimin dedesinin büyümesini ve eşimin babasıyla bu sorunlarla karşılaşmasına istemediğim için sabırlı davrandım ve iyi ki de öyle davranmışım. Size de nacizade fikrim biraz daha sabırlı olun O da sonuçta senin büyüğündür tabii ki de trip atacak tavır yapacak siz onu her zaman sevgiyle gidin bakın o da düzelecektir

Yok canım yanlış anlaşılma olmuş uzun olur diye detaylı anlatmadım benim eşim uzmandı hamile olduğumu duyunca kendi evime geldim hem anneme yakın hem kaynanamgile yakın olayım birşey olursa destek görürüm diye o zamandan beri desteğini görmedim hastaneye gitmem sorun oldu alınan yiyecekler sorun oldu çoğu şeyi yuttum annemin yanında ne kadar masraf yapıyorsan iste bende isteyeceğim dedi utandım sustum dedim nasıl olsa eşim gelir doğuma kadar hep stresli geçti ben bana hiçbirsey yapılmasın istemem de zaten eşime anlatamiyordum kızım doğdu kızıma da bir dedelik yapmadı 1 sene sustum boşanma olayında bazı şeyler olunca konuşmak istemedim ilk başta yapsaydı zaten dedesidir derdim bir kere bile görmedik ki kızımı hastaneye götürüyordum ne gerek var ilaç kullanma diyordu 

önce (95 puan) tarafından

Hmm ne diyim ki sizde durumlar farklı o zaman kimsenin gönlünü hoş tutmak için uğraşma ne hali varsa görsün çocuk değil abartmasin oda sonuçta torunu yani sende gelinisin. Allah yardımcın olsun cnm 

Amin canım çok teşekkür ederim yorumun için 

0 oy
önce (18,450 puan) tarafından

Kimsenin gönlünü etmeye uğraşamam ben haklısın 

Değil mi çocuk değil ki onu mutlu etmek için uğraşayım teşekkür ederim cevabınız icin 

0 oy
önce (1,388 puan) tarafından

çok haklisin hatta tek hatan bayramda gitmek olmus boyle insanlara ne yapsan yaranamazsin ama tokat olayinda esinden boşanmak icin gidip sonra barismak sacma geldi bana bunun icin küsülmez vurani affetmissen laf edenide affedecektin adamin tek hatasi olsaydi ama deilmiş boşver artik 

Yok canım tokattan dolayı değil ondan önce tartışmıştik boşanmak istiyorum değince oda tokat attı kızıma kıyamadım yok davayı da açmıştım bir de annemin oraya da sığamadık orda da huzur yoktu kayinbabamin da çoğu şeylerine sessiz kalıyordum insanız bir yere kadar sabredebiliyoruz 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 579 göst.
0 oy
29 cevap 2,089 göst.
0 oy
5 cevap 251 göst.
6 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Derin42 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 429 göst.

411,112 soru

12,374,287 cevap