0 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

18 gün önce normal doğum yaptm. Acaba dikişler ne zamn düşer kafama çok taktm neden artk düşmüyor diye doktor da dikişleri kullanmam için bişi vermedi sadece kuru tut dedi iyice kurutuyorum surkli ama haliyle nemli kalıyor en hızlı nasıl iyileşir ?

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,760 puan) tarafından

Bacım az dikişin varsa yakında düşer hepsi benim 40 dikiş filan vardı 3 kat dikildi 2.5-3 ayda anca tamamen düştü 

önce (15 puan) tarafından

15 dikiş falan var ama ilkinde daha çabuk iyileşmiş gibiydi ama bunda daha düşmedi enfeksiyon kapack diye korkuyorm ve dikiş olduğu için çok da rahat hareket edemiyorm 

önce (4,760 puan) tarafından

Dikkatli bakarsan enfeksiyon kapmaz canım

Elimden geldiğince dikkat ediyorm ama işte inşallah olmaz 

-Reklam-
0 oy
önce (4,242 puan) tarafından

Valla bana da kuru tut başka bişi yapma dediler ama ben oturamaz olmuştum al bı tentürdiyot gazlı bez tampon yap yarana bak ozmn çabuk iyilesin. 

İlk coxukta 20 25 günde iyileştim diyebilirim tentürdiyot kullandım ikincide kullanmadim 2 ay sürdü iyileşme sürecim 

Ya o zamn bende kullanayim ilk dogumumda sanki doktor krem vermisti ama hatrlamiyorm hangisi bunda ise hiç bişi vermediler bu seklde de zor iyileşiyor gibi 

Sen dediğimi yap bana da dua et 😄

Yatarken bile aciyordu bebeği emzirmeye diye kalkiyordum oturamiyordum yani sen düşün faydasını göreceksin dolabından da eksik etme derim 

Denicem yarın inşallah erken iyileşir duaciniz olurm :⁠-⁠):⁠-⁠)

Bende öyle rahat hareket edemiyorm açılacak yada enfeksiyon kapack diye korkuyorm 

Gazlı beze dök bolca bastır yarına hafif hafif. Benim yengemde büyük şişede olandan almışti direk boşaltıyom yaraya diyordu 😂

Yapcam işe yarar inşallah 

Yarar yarar mecbur iyileşecek 😂

0 oy
önce (4,268 puan) tarafından

1 aydan fazla sürüyo düşmesi 

Ya onları gördükçe psikolojim bozuluyor :) inşallah bı aya kalmaz ya 

önce (4,268 puan) tarafından

Bakma kız 😁😁

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
+2 oy
6 cevap 156 göst.
+1 oy
3 cevap 83 göst.
31 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ht (2,231 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 73 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Svq (188 puan) tarafından soruldu

411,112 soru

12,374,293 cevap

42,705 kullanıcı

Kategoriler

...