+1 oy
559 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (322 puan) tarafından

Kızlar sıkıntılı bir dönemdeyim biraz dine yönelerek namaz kılarak atlatmaya iç huzura ermeye calısıyorum her neyse evcimenim normalde ıkı cocugum var dibimizde park var cok sık çıkarmam evde duramıyorum bu aralar sıkılıyorum bende bir hafta 10 gündür kendimi cocuklarla o parka atıyorum neyse dün bir kız grubu geldi oynadı benim kızda kumla oynuyor kaykaya salıncağa döküyor ama hep öyle oynar bilmez 3 yasında aklı ermiyor tam tabı kızlardan biri cok kızdı kızıma bende dayanamadım ona kızdım benim kız 3 o 9 yası da koca kız diye hani o küçük bilerek yapmıyor her gün geliyoruz siz yokken de yapıyordu neyse bu bana çıkıştı gene diğer kızlar ona kızdı sen haksızsın diye neyse bugun ben o parka yine gittim baktım bu kızda geldi bana sen dünkü kadın değil misin dedi bende evet dedim carlayacak sandım gene özür dilerim abla dedi ben şok neyse biraz konuşmaya başladı çocuk aklı biseyler anlatıyor bana bende dinliyorum durdu ve dediki abla biliyor musun bu hayatta ne kadar iyilik yaparsan yap hep kötülük buluyorsun dedi sen ne yasadın da bu yasta bunu diyorsun dedim işte okuldaki yapılan haksızlıklardan bahsetti ama kız bu cümleyi kurunca içim cız etti son dönemde yaşadığım buydu tam olarak sonra anlattı okulda böyle böyle oldu bende kızı dövdüm dedi bende tartıs ama kimseyi dövme dedim büyüyünce sıkıntı yasarsın ama kalbimi kırıyorlar dedi bende oho benimde kalbimi cok kırıyorlar bende dövmek istiyorum dövemiylrum dedim neden abla dedi işte öyle diycekken EL oldukları için dimi dedi aynen öyleydi el oldukları için bana el gibi davranıyorlar insanın eşi bile.. neyse demekki insan bazı seyşerı küçükken bile fark ediyormus

6 Cevaplar

+4 oy
önce (890 puan) tarafından

Aklıma annemin gecen sene yaşadığı bi an geldi annem komşumuzla bi yerden dönerken 9 10 yaşlarında bi kaç çocuğun sigara içtiğini görmüş ve güzelce uyarmış o cocuklardan bi tanesi bendeki derdi bilsen sen kendin iç dersin teyze demiş hajsjksksk

önce (2,598 puan) tarafından

Lise son sınıf okuldan çıktık elimizde sigara otobüs bekliyoruz . Teyzenin teki geldi ne derdiniz var da iciyosunuz dedi ordan arkadaşın teki annemle babam boşandı beni kimse istemiyo teyze yetiştirmeye gönderecekler galiba dedi . Yetiştirme kısmı yalandi boşanma kısmı gerçek . Teyze ağlayıp para vermişti çocuğa al evladım senin derdin büyük diye . Çok kızmıştım o çocuğa anlattığını görünce aklıma geldi bak 

-Reklam-
+3 oy
önce (879 puan) tarafından

Çok absürt bir diyalog olmuş sanki ya

önce (322 puan) tarafından

Çocuk işte yasadıgı tek bir sorundan bunu çıkarıyor anlıyor iyilik yapmamak gerektiği ben mesela koca kadının iyilik yaptığım insandan kötülük gördüğüm halde ısrarla iyi olmaya devam ediyorum bendeki bu vicdan benı maf ediyor 

+2 oy
önce (5,360 puan) tarafından

Yeni nesil işte dertli bir ülkedeyiz 😁

Kız bir olayda çözmüş insanlara iyilik yaramıyor ben hala kötüye iyi yaklaşıyorum 

önce (5,360 puan) tarafından

İşte çocuklar çocuk olmadan çıktı bir anda büyümeye karar verdiler bacım 

+1 oy
önce (2,846 puan) tarafından

Çocuk çevresinden zorbalık görmüş o da sizin çocuğunuza zorbalık etmiş. Ama hamuru iyi bir çocuk. Anne babası yeterince ilgilenmiyor muhtemelen 

Bacım sen psikolog musun hemen çözdün valla biraz sivri bir tip adın cıkmış senin dedim ne ablaaa dedi şöyle dedim ettafındakiler seni kötü göstermiş öğretmenine sen doğru konussanda öğretmen sana inanmaz dedim nerden biliyorsun deme cocugun büyük hali benim bende koca tarafı zorbalığı yasadım hep sivri olmayısıma ragmen

önce (2,846 puan) tarafından

Yok psikolog değilim ama bu konular ilgimi çekiyor sürekli okurum dinlerim. Allah herkesi kalbi gibi insanlarla karşılaştırsın 

+1 oy
önce (2,609 puan) tarafından

Ben her insanın bana bir mesaj olduğuna inanıyorum insanlar bazı şeyleri yaşayacak ki bunu kaldirabilsin 

Evet bende buraya yazmamın sebebi tam olarak bu kızın direk konuşmaya böyle girmesi beni sasırttı ay içim cok dolu birde reglim ağlayasım geldi ben insanlara ne bileyim mesela kocama cok değer verdim hep iyi niyetle yaklaştım hep kötüye kullandı hep kafasında bir plan kendimi böyle güvenli hissetmek isterdim onla ilk tabısıtıgm zamanki gibi

0 oy
önce (51,926 puan) tarafından

baska bir konusma bekliyordum iyi kötü bisey dememis 

akran zorbaligi beni de korkutuyo şımarık simdiki cocuklar 

Yok iyi biley dedi ama sanki beni tanıyorda içimi görmüş yaşadığım durumu özetliyor dediği cumle

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 727 göst.
2 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 613 göst.
24 Ağustos 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aslihanny (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,424 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 555 göst.

411,466 soru

12,386,120 cevap

43,533 kullanıcı

Kategoriler

...