0 oy
616 göst.
önce Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından

Kızlar burda biri Post paylaşmış Yunanistan okullar tatil edilmiş Deprem beklentisi var diye doğru mi bilmiyorum haberlerde baktım bişi çıkmadı doğru mudur Allah korusun 6 Şubat depremi geliyor aklıma resmen 🥺🥺Allah'ım bidaha yaşatmasın 

14 Cevaplar

0 oy
önce (2,497 puan) tarafından

image

image

Naci goruru takip edin volkan patlaması ve deprem bekleniyor adalar fln boşaltılmış 

önce (893 puan) tarafından

Bayraklı dayım ben

önce (264 puan) tarafından

Ayy Allah korusun ama gene biz bilemeyiz Allah bilir 🥺

önce (2,497 puan) tarafından

Dikkat edin kendinize rabbim korusun 

önce (4,397 puan) tarafından

Naci hocayı bayadir takip ediyorum adam önceden hep uyarıyor söylüyor ama hiç birşey söylememiş eşine hiç bir önlem alınmıyor yani takip etsek ye devlet birşey yapmadığı sürece elimizden gelen birşey yok

önce (20,222 puan) tarafından

https://www.instagram.com/share/reel/BAFMIOc7_s

Bu Instagram yayınını izleyin isterseniz kızlar. Bu adam jeolog.  İlk yorum daha çok görünür diye buraya yazayım dedim.  Özetle bu santorini adasının yakınlarında depremler sıklasmis özellikle birkaç gündür. Sebebi de volkanik faaliyetlermis. Magma yer kabuğunu dışarı çıkmak için zorluyor. Ve ufak depremler oluyor diyor.  Fay hatlarını etkilemez diyor. 6-7 siddetinde deprem beklenmez genelde bu sebeple diyor.  Depremler sırasında deniz cekilmesi görülmesi de doğaldır diyor. 

Dipnot: diyor da diyor🤣 ne kadar diyor demişim 😁

İyide dediği doğruysa diyelim yunanistan nıye habire teyakkuzdayız mesajı veriyor okullar nıye tatil koca bır sehrı korkutmak devlet için risk

önce (2,114 puan) tarafından

Denize sıfır yerde yaşıyorum deniz yarıya kadar çekildi..... maalesef Marmaradayim

önce (20,222 puan) tarafından

Bilmiyorum ki. Volkanik.bir patlama sebebiyle olmasın. 

@Nicksizdebana evet Haberde bende öyle gördüm niye öyle dediler Tedbir amaçlımı dediler bilmiyorum ya kızlar cidden uyuyamiyorum Dikilide benim köyüm aramda 1 saat var ve Basbaya yakın burası Sabaha kadar nöbetçi olcam

Ayaktayımmm şuan

-Reklam-
0 oy

Ben paylaştım canım yarn yunanistan da okullar tatil Naci görür açıklamasını oku

0 oy
önce (1,120 puan) tarafından

Kandilli rasathanesinin programını kullanıyorum son 1 haftadır sürekli 4.0 ve üzeri depremler oluyor o bölgede. Bende neler oluyor diye araştırma yaptım ve Yunanistan ın okulları tatil ettiğini, belediyeye ait tesislerdeki etkinlikleri iptal ettiğini öğrendim. Naci görür de açıklama yapmış. Yani bir hareketlilik var umarım bir felaket yaşanmaz.

0 oy
önce (204 puan) tarafından

20.41 de olmuş Ege denizinde son dakika haberlerinde 

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Kandil rasathanesini düzenli takip ediyorum. Rodos, Girit,Yunanistan ve Akdeniz'de yaklaşık bir aydır her gün en az üç ve üzeri depremler oluyor. Böyle bir şey olacağı belliydi. Yeni değil  uzun zamandır ordaki fay hatlarında bir hareketlilik var. 

0 oy
önce (285 puan) tarafından
6 Şubat depreminde maraşta da öyle olmuştu 4 5 ay öncesinde temmuz aylarında başlamıştı sarsıntılar çoğu 3 şiddeti üzerindeydi hele sabaha karşı sarsıntıyla uyandık köylere giderdik kalırdık bazıları yerleşiyor korkmayın demişti Allah'ım bir daha yaşatmasın korktuğumuza uğratmasın
0 oy
önce (350 puan) tarafından

Sabahtan beri sürekli 4 üzeri deprem oluyor orada. Allah korusun 

0 oy
önce (948 puan) tarafından

Astrolog mahfuz Bayram sabahtandır uyarılar yapıyor haber kanallarına yazmış büyük bir deprem bekleniyor Ege kıyısı yakındakiler dikkatli olsunlar diyor

Ben köyde oturuyorum köy ile Dikili arası 1 saat yakın ve korkuyorum 😭 

Ege bölgesi tam Dikili kıyısı Zaten 

Bende bayraklı sahile yakınım bu gece için çok korkuyorum 

Allah izniyle bişi olmaz Allah bilir biz bilemeyiz 😭

önce (948 puan) tarafından

Deprem çantanız hazır olsun Allah bilir tedbirinizi alın Yunanistan çok büyük önlemler aldı Şubat sonuna kdr tehlike devam ediyor dedi tedbir alıp Allah'a tevekkül etmek lazm 

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Ben bugün haberlerde gördüm Ege denizinde olan depremlerden dolayı hareketlilik çok fazlaymış zaten Yunanistan'da büyük deprem beklenildigi için tedbir amaçlı okullar tatil edilmiş kapalı alanlarda kalmamaları hakkında bilgi verilmis

0 oy
önce (1,181 puan) tarafından

İçimde bir korku oluştu benimde Allah göstermesin inşallah 

0 oy
önce (3,513 puan) tarafından

Aydındayım yunanistan kıyımızda kalıyor burasıda bu akşam 4 üzeri sallanmış ama hissetmedim. Yunanistan'da olursa buraya da vurur

Evet vurur özellikle dikiliye daha çok vurur benim köyümle tam 1 saat var arasında 

0 oy
önce (2,357 puan) tarafından

Rabbim korusun ya. Rasathane de dolu deprem var Ege denizi için. 

Evet Allah korusun Ya 😔

0 oy
önce (386 puan) tarafından

Şimdi baktım da deprem olduğu yazıyor internette ege kıyısı beşik gibi sallanıyor diye paylaşım yapmışlar 

0 oy
önce (237 puan) tarafından

Allah beterinden korusun,dogu taraflarida hissedecekmi acaba

Ege bölgesinde doğu arasinda çok fark var ablacim

😂😂biliyorum da korktum 

Allah izniyle hiç bişi olmaz Allah bilir ama gene dikkatli olalım hepimizi 😔 6 Şubat'ı zor günler di cidden 

Oyle canim insalalh felsket olmaz 

Umarım artcilar durdurulurda Devam etmez ama devam ederse ondan sonrasını ne olur bilmiyorum cidden bu gece uyuyamicam sabah kadar ayakta olcam

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 761 göst.
12 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 250 göst.
6 Mayıs 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Bir sorum var (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 485 göst.
4 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin Beyza (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu

411,588 soru

12,390,149 cevap

43,739 kullanıcı

Kategoriler

...