Göz kapama önerdi mi canım gözü geliştiriyor hem gorme hemde kaslar için günde 30 dk ile 1 saat öneriliyor en az . Bide bu durum göz kapama ile mümkün değilse gozluk zaten takmazsa gorme kusuru ilerleyebilir numarası buyur busefer . Taksın bisey olmaz üzülme erken farkedilmis okul döneminde başarısız olmaya sebep olurdu görmediği için bide görmeyen gözde bazı durumlarda tedavi edilmezse şaşılık gelişebilir. Ne gerekiyorsa yapın gozluk mu alın Taksın. Ona sectirin en güzelini. Ben 5 yaşımdan beri kullanıyorum 28 yaşım şuan . Ayrıca gozluk güzel bisey bence ilk zamanlar zor oluyor ama sonra sonra olmazsa olmaz oluyor ben mutluyum mesela . 26 yaşındayken eşimde gorme sıkıntısı ve baş ağrısı farkettim gozluk şarttı şuan o ds alıştı 6 yil oldu . 😀 .
Üzülmeyin göz yerinde ve takmali tedavi bu yönde rahat olun . Bazı göz kusurları genetiktir. Aileden gelir . Üzülmeyin ve anneliginizi asla sorgulamayın. Ona şuan ileri okul hayatında güzel temeller alabilmesi adına güzel Bi adım attınız çoğu çocuk farkedilmediginden tembel yaftası yiyor geri sıralara atılıyor bende yaşadım. Zor biseydi meğerse görmüyorum ama coxuk ne bilsin dimi ?
Geçmiş olsun . Üzülmeyin dünyanın sonu değil ❤️