+1 oy
224 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (82 puan) tarafından

Arkadaslar doktor ogluma gözluk yazdi 4 bucuk yasinda, sol gözu bulanik göruyor die. Ben nerdeyse 2 gundur bas agrisiyla kalkiylrum sabahlari kalbimde bir sikinti,agliyirum.oglum kucuk nasil takacak,yada neden bizi buluor diye, yani herkesmi böyle yada ben gunumu mahvetmekte ustamiyim luften bana bi tavsiye-fikir verin 

Yani erken yasta takmasi daha faydali böyle olumlu dusunmuyorum hep bir stres var ustumde sanki

10 Cevaplar

+1 oy
önce (1,036 puan) tarafından

Lütfen neden bizi buluyor deme Rabbim dert verir derman arattırır Allâh korusun geçer oda annesi iyi şeyler düşün

önce (82 puan) tarafından

Dimi canim yani

Benim oğlum bi kış boyunca 12 kere bronşit olmuştu dedim ne bu ya çocuk ne çekiyor böyle sıkıldım artık dedim sonra oğlum yandı Rabbim tövbe dedim büyük konuştum sen affet dedim halbuki isyan etmedim aslında çocuk iyileşip geri düşüyordu bronşite ağzımdan çikti ama neyle sınandım

Wvet canim bende bazen böyle strese giriyorum ve sonra korkuyorum,nie böylr isyan ediyorum die ama iste eöimde deil

Rabbim şifasını versin inşallah

-Reklam-
0 oy
önce (2,106 puan) tarafından

Benim arkadaşımın nerdeyse 1 yaşından beri takıyor erken doğdu 5 aylık bebeği yavrum 3 ay kuvezde ne badireler atlattı...şuan maşallah ortaokula gidiyor 

0 oy
önce (274 puan) tarafından

Çocuğun uvzu organı yok gibi bir sistemle yazmışsın tövbe haşa ya SMALİ Bebekleri gözün hiç mi görmüyor acayip nankörüz yapma lütfen gözlük ya sadece taksin ve yıllardır gözlük kullanan biri olarak yazıyorum bunu  Allah korusun Rabbim bir dert verir gözlüğü unutturur 

Aynen canim bende farkondayim,ama ustumde bi stress bi isyan buraua attim kendimi

0 oy
önce (2,682 puan) tarafından

Canım Allah beterini göstermesin sen kendine kendine kuruntu yapıyorsun bence  yapma bunu kendine güzel düşün güzel olsun motive et kendini kötünün kötüsü var de bende takıyorum gözlük ne olucak ki nasıl bozuldu bende bilmiyorum yakında ki TV de ne yazıyor okuyamıyorum gözlüğü çıkarınca 

Aynen canim Amin 

0 oy
önce (18,460 puan) tarafından

Kimleri kimleri ne dertler buluyor şükür ki dermansız bir dert değil 

0 oy
önce (2,888 puan) tarafından

2 yaşından beri takıyorum hiçbir şey olmuyor bu kadar abartmayın Allah dermansız dert vermesin

Evet canim cok haklisin 

0 oy
önce (330 puan) tarafından

Allah derrmansız dert vermesin neden bizi bukuyor deme isyana girersin. Dert yarıştırmak için yazmıyorum ama kızımın iki gözü de görmüyor gibi birşey yani hala bilmiyoruz ve bir tedavisi de yok. Bir kere bile neden diye sorgulamadık Allah'tan gelen baş göz üstüne. 3 aylıktı ilk gözlük taktığında, şuan 3 yaşında hala takıyor. Hiç kendini de çocuğunu da yıpratma böyle birşey için.

Evet canim cok haklisin 

0 oy
önce (5,913 puan) tarafından

Gorumcemin kızı ve kuzenimin kızı daha çocukları bebek denecek kadar küçüktü takmaya başladılar tam olarak sorunu bilmiyorum ama 20li yaşlara kadar takacaklarmis. Yani kötü bişey değil sağlıklı olsunda iyi olur inşallah 

0 oy
önce (898 puan) tarafından

Bizim ailenin çocuklarında nerdeyse bir çok ailede nedenini bilemiyorum ben daha küçüktüm çocuklara gözlük yazıyordu doktorlar kullanıyorlardi kız kardeşim de dahil şuan kullanmıyor bir sorunu yok küçükken doktor niye uygun gördü bilemiyorum şuan gayet gozluksuz

0 oy
önce (608 puan) tarafından

Göz kapama önerdi mi canım gözü geliştiriyor hem gorme hemde kaslar için günde 30 dk ile 1 saat öneriliyor en az . Bide bu durum göz kapama ile mümkün değilse gozluk zaten takmazsa gorme kusuru ilerleyebilir numarası buyur busefer . Taksın bisey olmaz  üzülme erken farkedilmis okul döneminde başarısız olmaya sebep olurdu görmediği için bide görmeyen gözde bazı durumlarda tedavi edilmezse şaşılık gelişebilir.  Ne gerekiyorsa yapın gozluk mu alın Taksın.  Ona sectirin en güzelini.  Ben 5 yaşımdan beri kullanıyorum 28 yaşım şuan . Ayrıca gozluk güzel bisey bence ilk zamanlar zor oluyor ama sonra sonra olmazsa olmaz oluyor ben mutluyum mesela . 26 yaşındayken eşimde gorme sıkıntısı ve baş ağrısı farkettim gozluk şarttı şuan o ds alıştı 6 yil oldu . 😀 . 

Üzülmeyin göz yerinde ve takmali tedavi bu yönde rahat olun . Bazı göz kusurları genetiktir.  Aileden gelir . Üzülmeyin ve anneliginizi asla sorgulamayın.  Ona şuan ileri okul hayatında güzel temeller alabilmesi adına güzel Bi adım attınız çoğu çocuk farkedilmediginden tembel yaftası yiyor geri sıralara atılıyor bende yaşadım.  Zor biseydi meğerse görmüyorum ama coxuk ne bilsin dimi ? 

Geçmiş olsun . Üzülmeyin dünyanın sonu değil ❤️

önce (608 puan) tarafından

Bak bide çok gozluk kıracak:) devamlı sabah ni kalkcak anne kırıldı disardan gelcek anne kırıldı anne top geldi 😀 gozlukculerle sırf bu tatli yaramazliklar yüzünden artık iclidisli olacaksınız ben ne çektirdim anneme yaa . Bide ozaman bukadar gozlukcu ev yakında nerdee  kadin sürekli pendikten kaynarca ya giderdi hwrgun bide onu almaya giderdi  😀. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 703 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ...... (898 puan) tarafından soruldu

411,130 soru

12,374,874 cevap

42,745 kullanıcı

Kategoriler

...