Bugün hava çok güzeldi eşim işten çıkınca biraz hava alalım dedi direk uzun zamandır gitmek istediğim züccaciyeye götürdüm itiraz etmeden kabul etti çok şaşırdım 😂 oğlumda yola çıkınca arabasında uyudu dilediğim gibi mağaza dolaştım anne olunca en basit şeyler bile nasıl lüks oluyor😊 birkaç eksik aldım mutfakta çay şekerliğim vardı değişmek istiyordum gözümde kalan ürünleri buldum🙏🏻😇 nasıl olmuş sizce? Henüz erken ama kızımada hastanede giyilecek 2 parça şey aldım battaniye vs vardı o yüzden almadım onları eve geldiğimden beri yemek çamaşır bulaşık çay tatlı derken anca oturdum yorulmuşum 😊😊 sizler neler yapıyorsunuz bakalım ❤️😊🩷
TakImlari görünce içim.bir hoş olduu
Aa neden 😇
Ama pempiş pempiş çoookkk tatlıııııı 🥰🥺🥺
Allah’ım sağlıcakla kucağına almayı cicileri giydirmeyi nasip etsin cnm ben hasret kaldım pempiş renge 😄
Benimde 1 oğlum var aslında hiç pembe sevmemde insan kız çocuğa hamile olunca istemsiz kayıyormuş bu renge 🤗🤗😍 Allah razı olsun sanads nasip etsin inşallah
Pembe sevilmezmi kız
Allahım olmayana versin cnm 3. Oğlumu kucağıma alıcam inşallah ben yeter 😂
Ben kendimde de çok nadir kullandım sevmezdim ama şuan herşeyin pembesine gidiyor gözüm😂
Allah sağlıka kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 ❤️
Aminnn cnm cümlemize inşallah 🙏❤️
Çok güzeller güle güle kullan minnak sağlıkla giysin
Allah razı olsun canım ❤️ inşallah sende sağlıka kucağına al inşallah daha ben yarıya geldim ama heves ettim😍
Aminn :)
Hepsi çok güzel sağlıklı huzurlu günler de kullan inşallah
Allah razı olsun canım ❤️ inşallah 🙏🏻 🙏🏻 ❤️ ❤️
Ne tatlı kifayetler yaa maşşallah. Sağlıcakla giymek nasip olsun inşallah ❤
Allah razı olsun canım ❤️ inşallah rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin acele ettim ama heves ettim😇
Heves edilmez mi ya bide kız kıyafeti 😅
Öyle oluyormuş vallahi bende yeni yeni öğreniyorum🤗🤗😇🩷
Darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallah 🌹
Aminn inşallah 🙏🏻 🙏🏻 ❤️
Oyyy kıyafetlere bak 🐣🐣güle güle sağlıkla giymek nasip olur inşallah canim 🤲💜 hepsini güle güle sağlıkla kullanın💜🤌
Allah razı olsun ablacım aminn inşallah ❤️ ❤️ 🙏🏻 direk hastane çıkışları bana mantıklı gelmiyor böyle aldım birde battaniyesi var eldiven giydirmeyeceğim o yüzden gereksiz şeyler olmasın dedim 🙏🏻❤️😇
Güzel olmuş güle güle kullan kız nesen az doldurmussn şaka bir yana bende tik var ya illa dolu olucak az kalan şeyleri hemen alırım bitmeden:) bebisye güzel günlerde giysin inşallah
Ay sonu bacım bitmiş olan o yarın öbürgün doldururum bende yarım sevmem çabuk biter sinirlenirim 😂😂Allah razı olsun canım inşallah ❤️ 🙏🏻 ❤️
Banada şu takımlardan almak nasip olurmu kii
Olur olur rabbim nelere kadir olmaz denen ne varsa birgün nasip eder inşallah 🙏🏻 🙏🏻 ❤️ ❤️ ❤️
Yeni düşük yaptım Bi umudum vardı onuda yitirdim maalesef
Tekrar olur karalar bağlama canım rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻 🙏🏻 ❤️
Amin canım eşim çocuk istemiyo 3 oğlum var yeter diyo bende çok istiyorum 1 kızım olsun ama sağlığında Bi gebelik kaldıracak kadar güçlü değil benim sağlığım için çocuk yapmamam lazım hayırlısı olsun inşaallah
O zaman birşey diyemem canım sağlığın el vermiyorsa zorlama hiç çok şükür 3 evladın varmış rabbim onları bağışlasın sağlıka büyüsünler inşallah 🙏🏻 🙏🏻 ❤️
ciciler cok tatli gule güle kullanin ana kiz
Allah razı olsun canım ❤️ aminn inşallah sağlıkla görelim o günleri🙏🏻❤️🩷
Sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah 🩷
Kavanozlari ne kadara aldın canım bende aldım da daha gelmedi bir gün evim olursa kullancam inşallah ❤️🤲
Allah razı olsun canım inşallah ❤️ 🙏🏻 300 tlye aldım canım biraz İnternetten bakmıştımda gidip aldığım yer daha uygun çıktı sanki sen ne kadara aldın?
Amin inşallah evinde sağlıkla kullanırsın🙏🏻
Bende 350 ye aldım canım teşekkür ederim sende sağlıkla kullan inşallah ❤️🤲
İyi çok fiyat farkı yokmuş canım Allah razı olsun canım ❤️
Çok güzel takımlar kız çocuğunun kıyafetleri ayrı bir güzel
Teşekkür ederim canım 🙏🏻❤️ evet erkek hep aynıda kız kıyafetleri çeşit çeşit birini alınca diğerinde gözün kalıyor 🫣🤗
Takimlar çok güzelmiş bende alacağım daha ama erken diye hiç birşey alamadım kaç haftalık hamilesin cnm
Benimde daha erken canım ama görünce almak istedim 😊19 haftalık canım senin kaç haftalık 🩷
Cok guzeller gule gule kullan cnm
Teşekkür ederim canım ❤️ Allah razı olsun 🩷🙏🏻
Ayy yeşil takımı yerim😍
Güle güle kullan bende gördüm bugün onları bi wc fırçası aldım ama her şeyi gezdim😂
Teşekkür ederim canım ❤️ 😘
Ahaha o kadar eşya arasında wc fırçası çok iyi 😂 güle güle kullanın sizde 😂
Çok sağ ol😂 sadece ihtiyacını alıp çıkabilen ilk kadın olarak tarihe geçmeliyim bence bir de en çirkini 😂
Valla bende aldım bu hafta temizlik yapıyorum değişcem onu 😂 basit bişi alıyorum bende eski tarz çünkü sık sık değişmek istiyorum pahalı bişi alsan zor değişirim 😂
Ben de aynı fikirdeyim en ucuzunu alıyorum zaten atılacak diye 😂
En iyisi bacım boşver 😂
Çok güzeller bayıldım iyi günlerde kullanın 🌸
Allah razı olsun canım ❤️ aminn inşallah ❤️ ❤️
Çok güzeller Rabbim bana da bir kız nasip etsin inşallah:)
Aminnnnnn 🤲😁
Aminn inşallah sağlık hayırlı bir kız evlat nasip etsin inşallah rabbim 🙏🏻❤️😊
Prenses güle güle giysin inşallah ♥️
Çok güzelmiş şekerlik güle güle kullan canım 🌺
Ben sinir stres mücadelesi
Kardeşim eşi ve bize yaptıkları işte canım daha ne olsun 🥺
Dert problem bitmiyor kii☹️
Hiç hemde canım hiç
Allah sabır versin bacım 🙏🏻 ❤️
Teşekkür ederim canım benim 🌺🌺
İlk fotoğrafa içim eridi iki erkek annesi olarak kıskandım 😂sağlıklı günlerde giysin inşallah prenses
Allah razı olsun canım inşallah 🙏🏻 🙏🏻 ❤️ vallahi bende erkek olur dedim ama kız oldu 😊 ben her ikisine de varım tabiki ama oğlum olduğu için birde sağlıklı hayırlı bir kızım olursa sevinirim demiştim rabbim nasip etti şükür 🙏🏻 😇
Erkek kız farketmiyor canım tabi sağlıklı olsunlar yeter bende ayrım yapmam dua ederken hep ilk bebeğim erkek ikinci olursa kız olsun inşallah dedim ama ikisi de erkek çok şükür cinsiyet farketmiyor ama insan iki meyvenin de tadına bakmak istiyor 🙂
Kesinlikle öyle canım valla ben kıyafet aldım ama hala sanki doktor erkek diyecek gibi bir his var bakalım 😂 evlat tabiki sevilmezmi rabbim öyle bir sevgi veriyorki insan şaşırıyor
Bugün akşam eşimle konusu açıldı ben istemiyorum 3. Bebeği rabbim isteyene versin ama belki 5.10 sene sonra bi bebek düşünürsem kesin o da erkek olur dedim çünkü hani bazı insanların yüzünden bile belli olur ya bende hiç kız annesi tipi yok dedim 😂😂😂
Bende kendim için öyle diyordum kız annesi tipi yok diye ama tipe bakmıyormuş😂😂
İyi yapmışsın arada böyle çıkmak lazım . Konudan bağımsız yağdanlıklarından memnun musun
Kesinlikle vakit ayırmamız lazım 😊
Memnunum canım uzun zamndır kullanıyordum sadece tıpaları artık temizlenmiyordu ne yaptıysam yağlar çıkmıyordu bugün yeni tıpa aldım tek satılıyor iyi oldu akıtma vs yapmıyor
Bugün aynısından elime aldım sonra kararsız kaldım geri bıraktım. Bakayım alırım belki .
Aynen canım bende çok kararsız kalarak almıştım ama memnun kaldım umarım sende memnun kalırsın 🤗🙏🏻❤️
İnşallah 😊
411,112 soru
12,374,287 cevap
42,705 kullanıcı