+1 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından

image

image

İkisini hoşuma gitti boyutlarida uygun gibi ama uzun bir ömürlü mu bilmiyorum varmı tavsiye ettiğiniz yada bunu kullanipta memnun kalan vat mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bundan değil ama benim de buna benzer her kısmı celikti evlenirken 14 sene oldu hala taş gibi duruyor.

Gene alacak olsam ben de bunlardan alırım çelik uzun ömürlü oluyo

(1,041 puan) tarafından

Hangi marka canım bende uzun ömürlü olsun istiyorum tencerelerde ciddi bir sansizligim var maalesef 

tarafından

Ünlü bı marka değil canım,inan ki evlenirken mahalledeki bir dükkandan almıştık

Hürsultan diye bir markaymis

-Reklam-
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Bende de emsan Çelik tenceresi var çok memnunum. Marka aynı şekli farklı. Bide hascevher markası da çok kullanışlı oluyor

0 oy
tarafından

cemre kullanıyorum midi boy. 3.5 sene oldu memnunum 

(1,041 puan) tarafından

Dibi vs tutmuyor dimi altlari kalın mi

tarafından

çok nadir dibine tutmuştur. ama çelik olduğu için rahat temizleniyor. ben pilav falan da yapıyorum 

0 oy
(820 puan) tarafından

Bunlari bende gördüm almayı da düşündüm araya başka şeyler girince kaldı ben granit kullanıyorum i kadar pişmanım ki aldığıma 3 sene oldu tahta kaşık kullanıyorum ona rağmen çizildi 

(1,041 puan) tarafından

Maalesef bende Karaca'nın granit olanını aldım ve pişman oldum 

0 oy
(1,102 puan) tarafından

Bunun 3lüsünü kullanıyorum ben ilk çıktığında 3 lü olarak çıkmıştı güzel ama biraz ince bi tencere dikkatli kullanmak gerekiyor geçen hafta 2500 gibi bi fiyata taç marka 5li set aldım bundan bir tık daha kaliteli hemde boyut olarak daha büyük tavsiye ederim 

0 oy
(1,534 puan) tarafından

Emsan benim çok memnunum pilavimi kavurmami her türlü yemeğimi yoğurdumu dahi mayalı yorum cnm 

(1,041 puan) tarafından

Aynı bumu canım 

0 oy
(1,139 puan) tarafından

Kullanıyorum ama çok memnun değilim çünkü sapı yapışkanlı biri çıktı içinde yemek varken hemde ısınmış diye yapıştırıcısı mi neyse erimiş mi bilemiyorum elimde kaldı tavsiye etmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 366 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
9 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Maviyesil (1,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 274 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde _Ada_ (4,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 682 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,118 soru

23,756,495 cevap

315,200 kullanıcı

...