İkisini hoşuma gitti boyutlarida uygun gibi ama uzun bir ömürlü mu bilmiyorum varmı tavsiye ettiğiniz yada bunu kullanipta memnun kalan vat mi
Bundan değil ama benim de buna benzer her kısmı celikti evlenirken 14 sene oldu hala taş gibi duruyor.
Gene alacak olsam ben de bunlardan alırım çelik uzun ömürlü oluyo
Hangi marka canım bende uzun ömürlü olsun istiyorum tencerelerde ciddi bir sansizligim var maalesef
Ünlü bı marka değil canım,inan ki evlenirken mahalledeki bir dükkandan almıştık
Hürsultan diye bir markaymis
Bende de emsan Çelik tenceresi var çok memnunum. Marka aynı şekli farklı. Bide hascevher markası da çok kullanışlı oluyor
cemre kullanıyorum midi boy. 3.5 sene oldu memnunum
Dibi vs tutmuyor dimi altlari kalın mi
çok nadir dibine tutmuştur. ama çelik olduğu için rahat temizleniyor. ben pilav falan da yapıyorum
Bunlari bende gördüm almayı da düşündüm araya başka şeyler girince kaldı ben granit kullanıyorum i kadar pişmanım ki aldığıma 3 sene oldu tahta kaşık kullanıyorum ona rağmen çizildi
Maalesef bende Karaca'nın granit olanını aldım ve pişman oldum
Bunun 3lüsünü kullanıyorum ben ilk çıktığında 3 lü olarak çıkmıştı güzel ama biraz ince bi tencere dikkatli kullanmak gerekiyor geçen hafta 2500 gibi bi fiyata taç marka 5li set aldım bundan bir tık daha kaliteli hemde boyut olarak daha büyük tavsiye ederim
Emsan benim çok memnunum pilavimi kavurmami her türlü yemeğimi yoğurdumu dahi mayalı yorum cnm
Aynı bumu canım
Kullanıyorum ama çok memnun değilim çünkü sapı yapışkanlı biri çıktı içinde yemek varken hemde ısınmış diye yapıştırıcısı mi neyse erimiş mi bilemiyorum elimde kaldı tavsiye etmiyorum
1,446,118 soru
23,756,495 cevap
315,200 kullanıcı