+1 oy
123 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (281 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar 17 aylık oğlum var meme bağımlısı resmen gece sabaha kadar 10 defa uyanıyor sabah 7 den 9 buçuga 10 a kadar emiyor hiç bırakmadan bırakınca ağlıyor çok yoruldum 3 yaşında da oğlum var onunla ilgilenemiyorum çünkü ikinci oğlum sürekli kucağımda süt emiyor bana göre alışkanlık haline getirmiş yemiyor içmiyor sadece süt istiyor sütten kesmek istiyorum ama kesmek de istemiyorum gerçekten ihtiyacı olduğu için mi emiyor bilmiyorum ama ben yoruldum gerçekten uyumuyor asla uyumuyor sürekli süt emiyor ne bir iş yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum ne büyük oğlumla ilgilenemiyorum evimi afedersiniz b***götürüyordu artık kaç gündür birşey yapamıyordum bugün uyutup temizlik yapayım dedi uyumadı yine ne yapacağım ya ben ayrıca 17 aylık ama yürümüyor da oturmuyor dizlerinin üstüne oturuyor ama gotunun üstüne oturmuyor o yüzden de bilmiyorum kessem kötü mü olur acaba ?

4 Cevaplar

+1 oy
(20,301 puan) tarafından

Bence bu durumu doktora sor dostum. Benim kızım 19 aylık oldu. 18 aylıkken kilo ve boy uzaması çok az olduğu için alt sınırlarda nerdeyse yani. O sebeple çocuk doktoru gastroenteroloji ve çocuk endokrinoloji bölümüne sevketti. Ordaki iki farklı doktor da sütten kesme dedi. Bak asla yemek yemez içmez. Bı Doktor anne sütünü kesince mucizevi bı artış olmuyor . En azından hastalıklara karşı korur dedi. Diğer doktor da anne sütünün bir damlası bile şifa dedi. Böyle deyince ben de kesemedim. Gece benimki de çok uyanir. Eş kaza erken uyursa 8 10 kere geç uyursa 4 5 kere uyanır. Gece ben de emzirirken uyuyakalmisim oturduğum yerde donmuşum. Evet bana da zor geliyor ama ben bı turlu kiyamiyorum. Bana doktorlar kes deseydi keserdim mecbur. Sen de bence doktora danis. Diğer konuları doktora danistin mi? Yürüme oturma konularini

(281 puan) tarafından

Evet götürdüm beyin emarı çekelim dedi 3,4  ay oldu beyin emarı cekemiyoruz cihaz bozuk diye fizik tedaviye yolladı gelişimsel pediatriye yolladı gelişiminde sıkıntı yok ama kaba motor becerileri geride Çarşamba gününe çocuk doktoruna randevusu var bununda kilosu felan geride zaten 17 aylık ama 9 buçuk kilo götüreyim bende soracağım sütten kes derse keseceğim kesme derse kesmicem 

(20,301 puan) tarafından

İnşallah önemli bı.sikintisi yoktur. Hayırlısı olsun 

(281 puan) tarafından

42 haftalık doğdu ve boynuna 2 tur kordon dolanmışti doktor o yüzden beynine oksijen gitmemiş olabilir dedi bende anestezili emar çektirmek istemiyorum ama mecbur bakalım hayırlısı olsun inşallah 

(20,301 puan) tarafından

Allah'ım sifalar versin yavrucuga . Önemli bişey çıkmaz inşallah . 

-Reklam-
0 oy
(839 puan) tarafından

Canım sütü bilmem de oturamaması çok normal değil gibi. Doktora danıştın mı?

(281 puan) tarafından

Evet sordum herhangi birşey yapmadan hemen serebral palsi dedi bilgisayardan okey oynayarak beyin emarı istedi randevu aldım randevuyu da tam 2 ay sonraya verdiler 2 ay geldi randevuya 2 gün kala iptal ettiler cihaz bozuk diye düzelince arıcaz dediler aramadilar henüz bende randevu aldım zaten Çarşamba günü tekrar götüreceğim 

0 oy
(6,295 puan) tarafından

sabirt yasi surerek kurtuldum . 17 aylikken. sabahtan surdum gunduz hic emmedi dilini surdu cekdi.ilk gece sabir tasi falan dinlemedi yazik demek canina tak etmis cokur cokur emdi. uykuluydu bende bi gogsum bosaldi rahatladim oglun da bi emdi rahatladi. ertesi sabah sabir tasini elimde islatip pulbiber surdum bikac tanecik yani. emmek isteyince hem sabirtasi hemde acisi ikisi bir dahada emmek istemedi

0 oy
(3,729 puan) tarafından

Yazdıklarının aynısını yaşıyorum benim oğlumda 22 aylık ne yaptıysam bırakmadı sabır taşı al dediler aldım sürdüm gündüz gözüyle görünce emmiyor ama gece o şekilde ağlaya ağlaya yine emmeye devam ediyor bende çare bulamadım

(3,729 puan) tarafından

Denedim canım hatta acı sos falan sürdük hem ağzı yandı hem emdi ekşi sürdüm onunda sevdi 

(281 puan) tarafından

Ben ilk oğlumu 14 aylıkken hamile olduğum için mecburen kesmek zorunda kaldım salça işe yaramamisti bizde ben saç koydum göğsüme o yüzden emmedi gece de kalktikca annem alıp sallayıp uyutmustu öyle kesildi

(4,375 puan) tarafından

@sedaa bilemiyorum canım o zaman Allah yardımcın olsun 

Bende ilk tam iki yaşında kesmek istedim o zaman 1 hafta boyunca sabaha kadar ağlamıştı hatta sesi kısılmıştı hatta o zaman vazgeçtim bir kaç ay sonra denedim şansıma hiç ağlamadan bıraktı 

Belki de şuan hazır değildir Bir kaç ay sonra tekrar deneyebilirsin

(3,729 puan) tarafından

Bende hazır olmadığını düşünüyorum çok ağlayınca dayanamıyorum bide vermediğim zaman gelip sarılıp öpüyor beni sevimli oluyor vereyim diye niye öptün oğlum ne istiyorsun benden diyorum meme diyor kıyamıyorum bu seferde 🙂

(4,375 puan) tarafından

Çocuk hazır olmayınca Zorlu sancılı oluyor bu süreç benim oğlan da 3 gün geldi baktı ıslak mendil alıyordu sil geçsin diyordu çok şükür unuttu 

Bizde ki durumda gece 2 de 5 te saat fark etmeden uyanıyor yumurta yemeden asla uyumuyor o zorluyor beni şuan 😅

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 171 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nur120302 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 161 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mother of deniz (915 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 106 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (917 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
19 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu

412,065 soru

12,404,658 cevap

44,566 kullanıcı

Kategoriler

...