Napiyosunuz kizlar ,bende misafir vardi gittiler ortaligi toopladim uzaniyorum midem bulaniyor hafif💜
Oğlumu uyutuyorum daha doğrusu uyudu ama dalmasını bekliyorum 🥹. Sonra bir kahve içeceğim sabah teyzem geliyor çok mutluyum bizimle kalacak 1 ay ❤️… Mutfağı toplamam lazım çamaşır serilecek of of … 🥲
Ooo kimler gelmiş♥️kolay gelsin canim ve gozunaydin teyzeler baldir ya benim sadecs 1 tansm var
Aşkooo nerelerdesin sen ya ammmaa olay oldu bugün 😅😅
İdiltoo nerdesin sen askom kaç gündür
Modumu yakaladım geldim 😜❤️.
Sağol canım teşekkür ederim . Benim iki tane teyzem var ama diğeri evli 2 çocuğu var 🙂. Gelen teyzem bekar .
Geldi haberleri Hülyoş hepsini okudum 😂 inanamıyorum ya …
Sizi özledim geldim @DP ❤️
Canımmmm hoş geldin ❤️❤️🥰
Ne guzel bekar olmasi ayri bi guzsl oo neler oldu neler😂
Idiletto
Hoşbuldummm ❤️❤️❤️
Neler olacak ? 😂 @Sumisalii
İmran postlarını gördüm bugün sana geldim yazdım direk ah aşkım ah ❤️
İdil kiz sen niye gidip gidip geliyon
Hoşgeldin bu arada ❤️
O kadar çok Yorum be bildirim varki telefon beni siteden hemen atıyor uygulama yanıt vermiyor diye bezdum
Bakalim neler olacak@idilt
@Nicksizdebana durumlar nasil sallanti oluyir mu
@Nicksizdebana ya ben biraz bunalıyorum sonra hesabımı sildirmek istiyorum ki girmeyeyim buraya . Kafamı dinliyorum tekrar giriyorum aslında girmeyecektim daha ama teyzem geliyor rahata ereceğim o yüzden açtım ama artık sil geri gel vs. yapamam çünkü sistem engelliyormuş kısa süreli gidip gelince şu an mesela sadece hücresel veriden girebiliyorum Wi-Fi mi engelledi ne zaman geçer bir fikrim yok admine danıştım inşallah geçer … Teşekkür ederim ❤️
@Divayorgun zaten cevap verseydin de ben cevap veremezdim sistem beni engelledi 😂
Şu postts uyarı verinde kapansin
Geri gelirmi acaba buralara bidaha
Fake hesapla yine gelebilir bence
Gelmiş ya gormednixmi
Nasıl gelmiş kızz hanii
Postta başa sabitlefim
Gelemez bence artık sayfaya girmek çok zor gerçekten …
Gelmiş yalvarmak icin
@Divayorgun hangi post
Benim post canım
Ben hic haz etmemistim ondan zatsn,surekli ban ban konusuyirdu dusunmeden konusuyordu ilgincti ya
Yemin ediyorum cahil cesareti. İnsan neden kendi hayatı hakkında yalanlar söyleyip birde üstüne bir yerinin yiyemeceği şekilde tehditler savurur … insan neden kendi hayatını sevmez ya … Kuaförümüzde yok yalan söyledim demiş falan . Ne bileyim ya…
Bence onlarda yalan idil,sirf sikayet etmesinler diye kivirdi ,yoksa deste deste para atti ,bilezikleri hep kolundaudi
Hergun cesit cesit yemek pasta borek yapiyordu hergun misafirim var diyirdu
Aaaa öyle mi demiş idil
Evet öyle demiş @Divayorgun ama bence de yalan eşinin kulağına gitmesin bizi bulmasınlar diye böyle bir yönteme başvurdu büyük ihtimal acındırma politikası …
Katılıyorum @Sumisalii
Dükkan açtık dedi söylediği rakam hemen hemen bir kuaför açma fiyatı çünkü babamda geline kuaför açtı aynı hemen hemen o civarda tuttu eşyaları attı
Dükkanı attı arabasını attı
Bence acindirma
Idilt hosgeldin bebeğim dikkat et
Hoşbuldum ❤️
Yine bir 2. Anneler toplandık vakası olmuş 😂.
Artık kadınca sohbet oldu 😁
Adı değişse de bizim için destandır anneler toplandık 😂😂😂😂
Bugün inanılmaz yoruldum ya yorum okumaktan hiç birşey yapmadım
😂 aman aman çok yorulmuşsun kardeşim yapma bu kadar kendine gebesin 😂
Anlık manlik yok bacım ortalık 56 olmuş 😂😂😂
İnsallah onemli ciddi bisey degilidr benm.esimde kalp hastasi ilac kullaniyo ,o yuzden kalp hassas noktam
Ne ilacı kullanıyor
Rahatsızlığı neydi csnim
Vala cankm 4 cesit kulkaniyo ,biz yeni nisanliyken kalp krizi gecirdi bi damari actilar ama haken acilmayan 1 damar var oda riskli yani ilaclari omur boyu icmesi gerekiyor anjio oldu 🥹bazn onu sinir ediyorum uzuyorum sonra pisman oluyirum cnku aninda carpintisi oluyor ve kensinden geciyor
Çok geçmiş oslunnn
:((
Sagol canim benim ,allah sanada sifa versin
Ben ayaktayım Napalim Deprem artcilar devam Dikili arasında köyum 1 saat ve korkudan uyuyamıyoruz habire ayakta dolaniyom Allah'ım yaşatmasın 😭
Anlık soracak hâl mi kaldı millette 😂
Ahahha evet o yuzden bende anlık atın demedim ,naoiyirsunuz doye sordum:)😄
😂😂 valla ben çocuklar uyuduktan sonra bi kahve içtim sonra duş aldm şimdi küçüğum uyandı onu emziriyorum🥰
Sihatler olsun canim,afiyet olsun minnosada
Sağoll canım benim 💞
♥️♥️♥️
Bugün burası kaosdu canım o yüzden anlık almadı kimse 😅😅
Evwtcanm bnde olaylara vakıftim😂vala nasl insanlar var ya
Pert olduk siteye her girişimde 50 60 bildirim vardi
Yorucu bi gündu 😂😂umarim tekrari olmaz bu yuzden anlik atin demedim ,napiyirsunuz dedim
Yaa kız ne kaçırdım ki ben hiç haberim yok 🙄
Son postta bak anlarsın
Anladım gerçekten ağzım açık kaldı 😮
Vaziyet alın ortalık karışacak modunda idik :) kimsenin soracak mecali kalmamıştır
Evet yaaa karisti baya ortalik
Bugün burası dandiniydi🙂🙂
Herkes bildirimlerle ugrasıyordu kız bende yatmaya gıdecem anamla oturuyoz sabah okul var malum erken kalkcam daha yatmıyorum zaten çoook işim var temizliğe baslicam halı cam perde falan
Evet canm ya karisikti orralik.aynsn yarin okul bende erkenciyim bklm.kolay gelsin sanada
Saol canım hayırlı geceler ❣️❣️
Hayirli geceler canim 💗
Yediklerin mideni ekşitmiştir belki. En miniğim babası uyutuyor uyusun eşimin gömlek pantolonları alıp ütüleyecem. Şimdilik Türk sineması izliyom
Kolay gelsin canim afiyet olsu ,yok ya benm gebelijtn bukaniyo canim
Heeee o zaman Allah kolaylık versin. Güzel bulantılar onlar.
Allah razi olsun canim😍
Takılıyoruz ayıyla, Defneyi uyutacağım
Hamile misın ondan mi
Allah razi olsun canim♥️
@idilt aynsn benmki kapmis gelmis ne gerek var diyom guzeller diyo
Eşime kıyamadım şimdi yarın gideyim de bende ona alayım madem üzüldüm bak herkes eşine almış ben ne gerek var diye adamın istediğini aldırmamıştım 🥲😅
Beli ince diye herhal🤣
Yarin hemen git al idilcim😂
Adet oldum deli gibi karın ağrısı çekiyorum. Ayaklarıma kadar her yerim ağrıyor. Nasıl uykuya dalacam bilmiyorum.
Gecmis olsun canim sicak su torbasi koy
Gündüz olsaydı koyardım da gece korkarım yatağın içinde uyuyakalirim patlar vs diye.
Anlık; sanırım aft sanirken diş etlerim ve altında herpes çıkmış . Yaklaşık dört gündür baya çektirdi. Antibiyotik, gargara fayda etmedi. Sinir edici kaşıntı, tahriş, ağrı yaşıyorum.
411,070 soru
12,373,354 cevap
42,603 kullanıcı