18 aylık bebeğim emziriyorum ve geçen hafta salı günü göğsümün şişip Sertleştigini fark ettim sütüm çoğalmış diye sevinirken bi kaç saat sonra ağrimaya başladı emzirdikce de sertliğin geçmediğini fark ettim duş falan aldım iyi gelir diye bir faydası olmadı sabaha kadar göğsüm normalin 2 katı şişti sağlık ocagına gittim mastit dedi antibiyotikle geçer biz yazamiyoruz yasak hastaneye gitmen gerekiyor dedi acile gittim ordaki doktor da mastit değil senin göğsün süt dolu ondan böyle olmussun dedi ama ben sicak duş ta aldim ılık kompres yaptım pompa kullandim bebeğimi bol bol emzirdim ama şöyle bir durum var ki hiç sütüm gelmedi elle sikinca bile süt gelmiyor göğsüm sutten taş gibi ama 1 damla akmıyor 4 gün boyunca böyle devam etti hep sonra düzeldi 2 gün iyiydim tam duzeldim derken geceden biridir yine ayni oldum yine sismeye basladi ve yine sütüm gelmiyor ama bu sefer bebegim emerken de ucu çok aşırı ağrıyor sanki yara olmus gibi agri var ve biraz oncede fark ettim ucunda beyaz bi iz var yara gibi degil de beyaz bi sivilce gibi ama düz sislik falan yok
randevu aldım cuma gunu gidicem daha. Neden olabilir acaba bilgisi olan yardimci olursa çok mutlu olurum teşekkür ederim simdiden herkese uzun oldu hakkınızı helal edin