Yani bu televizyon olayı çocuktan çocuğa değişiyor galiba benim oğlum çizgi film de izler konuşur şarkı söyler 2 yaşında yani hiç öyle belirtileri olmadı bilmiyorum tv nin başına oturtup ilgilenmemezlik yapmıyorum yeri geliyor çizgi film de izliyor yeri geliyor etkinlikte yapıyoruz dışarı da çıkıyoruz resimde çiziyoruz konuşuyoruz da yani ben tv ile otizm gibi davranan çocukları pek anlayamıyorum 2 kuzenim de öyle büyüdü birisi ortaokulda derece yapıyor diğeri de çok zeki ana sınıfında ama büyük büyük konuşur çok olgun galiba ebeveynler tv başına oturtup hiç ilgi göstermiyor
Bende oğlum varken tv izliyorum o da yanımda arabalarıyla oynuyor telefon kesinlikle ama kesinlike yasak babası da bende çok katıyız telefon konusunda zehir saçıyor ama senin oğlun daha çok küçük tabi ekran için biz o aylarda yanında izliyorduk yani bilmiyorum bir şey olmadı sapasağlam evladım ben 1 yaşına kadar ailemle büyüttüm babam haberini de izledi akşam dizi de izledik hani zaten uyku düzeni vardı 21.30 22 de en son uyurdu hala öyle