Yıllar sonra bura gel ilk postum da böyle utanç verici olsun. Maalesef…
Kısa özet geçicem. Evimizde tadilat var. Tadilat olduğu için de, kiraya çıkalım dedık. Bunlar razı gelmedi. Hayır bizde kalın kirayı bize verin dediler. Maalesef ki okey dedik.
K.valıdemle K.peder çok dalaşkan dövüşken çiftler. Ne zaman k.avga etseler bize patlıyolar. K,pederı Allaha hevale ettım onun adını bile ağzıma almak istemiyorum.
Kaynanamla yine sıradan gün bunlar kavga ettiler bayabir dövüstuler. Bende cekıldım odama bitmesini bekledım. Benım oğlum da ninesinin telefonunu aldı kacıyor hadı benı yakala. Buda bagırdı getir şunu bıktım. Benım yanıma kactı aldım telefonu lutfen buna dokunma dedım.
K,valıdem patlamaya yer arıyordu zaten. Koluma vurdu bana baksana sen dılını koparırım. Bende ayaga kalkdım kızlar yazarlen bıle elım tıtrıyor.
Dedım ılk o elını cek bana kımse bu yasıma kadar dokunmadı. Ikıncısı haddını bıl ve dısarı cık. Tukurdu bu yere terbıyesız dedı. Kızlar uzerıne bı gıttım parmagımı kaldırdım işaret parmagımı dedım bana bak senın yuzune kusarım qıkında cıkmaz. Haddını bıl cık dışarı. Bana dedı eşin gelsın senıde dovsun senıde dovdurecegım. Zaten sımdıge kadar dokunmaması kabahat. Çıktı bende kapıyı kıtledım ve o kadar bedenım estı kı anlatamam. Tir tir titriyodum. Eşim geldi eşime de bişey demedi. Şuan odama girip çıkıyor bakıyor her tarafa böyle alev ateş içinde Allaha dua edıyorum tadilat cabuk bitsin boyle davam ederse şehir dışına annemlere gidicem