+6 oy
975 göst.
Diğer kategorisinde (1,085 puan) tarafından

Yıllar sonra bura gel ilk postum da böyle utanç verici olsun. Maalesef…

Kısa özet geçicem. Evimizde tadilat var. Tadilat olduğu için de, kiraya çıkalım dedık. Bunlar razı gelmedi. Hayır bizde kalın kirayı bize verin dediler. Maalesef ki okey dedik.

K.valıdemle K.peder çok dalaşkan dövüşken çiftler. Ne zaman k.avga etseler bize patlıyolar. K,pederı Allaha hevale ettım onun adını bile ağzıma almak istemiyorum. 

Kaynanamla yine sıradan gün bunlar kavga ettiler bayabir dövüstuler. Bende cekıldım odama bitmesini bekledım. Benım oğlum da ninesinin telefonunu aldı kacıyor hadı benı yakala. Buda bagırdı getir şunu bıktım. Benım yanıma kactı aldım telefonu lutfen buna dokunma dedım. 

K,valıdem patlamaya yer arıyordu zaten. Koluma vurdu bana baksana sen dılını koparırım. Bende ayaga kalkdım kızlar yazarlen bıle elım tıtrıyor.

Dedım ılk o elını cek bana kımse bu yasıma kadar dokunmadı. Ikıncısı haddını bıl ve dısarı cık. Tukurdu bu yere terbıyesız dedı. Kızlar uzerıne bı gıttım parmagımı kaldırdım işaret parmagımı dedım bana bak senın yuzune kusarım qıkında cıkmaz. Haddını bıl cık dışarı. Bana dedı eşin gelsın senıde dovsun senıde dovdurecegım. Zaten sımdıge kadar dokunmaması kabahat. Çıktı bende kapıyı kıtledım ve o kadar bedenım estı kı anlatamam. Tir tir titriyodum. Eşim geldi eşime de bişey demedi. Şuan odama girip çıkıyor bakıyor her tarafa böyle alev ateş içinde Allaha dua edıyorum tadilat cabuk bitsin boyle davam ederse şehir dışına annemlere gidicem

31 Cevaplar

0 oy
(1,085 puan) tarafından

En İyi Cevap

O kadar haklı yorumlarınız ki. Bir an linçlenicem diye tedirgin oldum. Eşim tamamen farklı. Eşime söylersem bunlarla arası bozulur. Bir defa soyledım aylarca konuşmadılar. Valıde bana sınırlı davranınca hemen neden kızla boyle konusuyorsun dıyıp duruyor. K valıde bana eskıden bep anne gıbı oldu ve bız yurtdısında yasadık sonradan ve dondugumuzde tamamen farklı ınsanlarla karsılastık. Eltım bu evde sureklı aglıyıp partlıyorum dıyıp gezıyor yanı bu durum aldı basını gıdıyor. Zaten annemle konustum, benı oraya getırtme kendın hemen gel dedı. Ben Allaha hevale edıyorum

-Reklam-
+11 oy
(13,787 puan) tarafından

bence tadilat bitmesin beklemeden çıkıp gidin o evden. hiçbir şey için değilse bile o çocuğun ruh sağlığı için gidin.. 

(1,085 puan) tarafından

Sonuna kadar haklısınız eşime artık danışmam gerek

+6 oy
(2,255 puan) tarafından

Eşine olanı anlat ve hemen kiraya çıkın. Zaten onlara da para veriyormuşsun dayak yemek için ve hakaret duymak için olmamalı bu para.

(1,085 puan) tarafından

Eşime bir şey konuşmadım daha. Zaten bir defa gördü annesine dedi neden böyle bağıyorsun neden böylesin. 

Mutsuz işte, hem dövülüyo hem süvülüyo sonrada bize patlıyor

+5 oy
(8,913 puan) tarafından

Hic bekleme direk git canım

(1,085 puan) tarafından

Haklısınız bu haftayı geçirelim de

+4 oy
(330 puan) tarafından

Annemlere git belli ki çocuğun küçük hayır hem para verip hemde nasıl böyle dayanıyor az muhtemelen az verdiğiniz için böyle sigindinz ben çok iyi olmasına rağmen çenesi durmuyor ona rağmen dayanamıyorum 

(1,085 puan) tarafından

Allah sabır versin

+3 oy
(895 puan) tarafından

Bol.bol dua et canım bi an önce tadilat bitsinde gidelim diye 

(1,085 puan) tarafından

İnşallah Allah razı olsun 

+3 oy
(11,640 puan) tarafından

Canım sen kaynananla iyi değil miydin sana abur cubur falan alıyordu bi sürü yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama o kaynana haddini fazlaca aşmış sağlıklı bir ortam değil çocuğun da Var anlaşılan tadilatı beklemeyin 

(1,085 puan) tarafından

Ay hatırladım seni. K.valıdemle bir bardaktan su içmişliğimiz var. Bana iş öğreten de, hep arkamda duran da o oldu. Amma ve lakin, biz yurt dışında yaşadık. Ondan sonra döndüğümde tamamen farklı bir insanlar gördüm. Kpeder o kadaaaar değişmiş o kadar söven döven birisi olmuş ki. Değişmeyen tek şey eşimle biziz. Eltim bile oturup ağlıyor dayanamıyorum diyor

(11,640 puan) tarafından

Allah sabır versin eltine sizde arkanıza bakmadan kaçın. Beni nasıl hatırladın nick değiştim ben 😀

(1,085 puan) tarafından

Betül değil misin

(11,640 puan) tarafından

Yooo 🙂

+2 oy
(233 puan) tarafından

annenlere git olmuyo belli ki zorlama kendini sen kendini ezdirmemişsin ama kocan belki dayanamaz annesi sonuçta sizin aranız bozulmasın hiç değilse

(1,085 puan) tarafından

Kocamın tepkısını gormedım hıc konusmadık. 

+2 oy
(29,482 puan) tarafından

Gitmen iyisi de

Yıllardır çekiyorsun yani biliyorum seni eskiden huyları değişmiyor demkki

(1,085 puan) tarafından

İsmini unutmuşum ama sen sevda birde bir kız daha vardı bana şarki bile okumusdu hep teselli edıyordunuz benı :D

(29,482 puan) tarafından

Evet hatırlıyorum fato şarkı söylerdi 

+2 oy
(1,306 puan) tarafından

Bu tür olayları kocandan saklamaya devam edersen arkası gelir. Nasılsa bak söylemiyor benden çekiniyor diye düşünebilir. Ben senin yerine koyuyorum kendimi kocam kapıdan girdiği gibi kalk kalk kalk diye valizi atardim önüne. Allah sinamasin tabi ki ama kocadan eşten saklamamalisin böyle olayları 

(1,085 puan) tarafından

Allah sınamasın tabi ki, ama ona da böyle saçma sapan şeyleri anlatıp yormak istemiyorum

(1,306 puan) tarafından

Kız ne saçma sapanı kadın sana dokunmuş koluna vurmuş. Bundan daha büyük anlatacağın ne var. Kocana seni dovdurtecegim aranızı bozacagim diyor yani sende susuyorsun. Tercih senin ama işin zor Allah kolaylığını versin inşallah 

+2 oy
(1,507 puan) tarafından

Kaynananın ebesini bellemeden gitme oradan canım 

(1,085 puan) tarafından

Hajsjajshsh

+2 oy
(2,905 puan) tarafından

Ben sadece çocuğu düşünüyorum. Koca koca insanların kavgasına, küfürlerine, hakaretlerine şahit olmuş, yetmemiş kocaman kadının annesinin üzerine yürümesine şahit olmuş. Burada daha fazla kalırsanız çocuğun da pek parlak bir psikolojisi olmayacak maalesef. Eşin gelir gelmez neden demedin? O ortamdan çocuğunu uzak tutman lazım. Kayın ebeveynlerin de acilen ayrılması lazım. Evlilik böyle bir şey değil...

+2 oy
(949 puan) tarafından

Çıksaydın üstüne vur babam vur ne halt sanıyorlar kendilerini

+2 oy
(5,779 puan) tarafından

Canım ne akıla kira parasını onlara verip orda kalmak aklın varsa kaç git böyle insanlar çekilir mi ya

+2 oy
(360 puan) tarafından

Gidebilecek durumun varsa 5 dakika dedi durma direkt ayrıl evden ne gerek var ya kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin bacım geri zekalı kadın cahil söylediği laflara bak neymiş efendim dövdürecekmiş seni bilmem neymiş vallahi yine iyi sabretmişsin saldırmamışsın ben olsam ağzını burnunu dağıtırdım.

+2 oy
(800 puan) tarafından

Suç sende cnm kira parasini isteyenden ne bekliyon  sen madem para vercen git kendine ev tut yani ne işin var kaynananda

+2 oy
(1,719 puan) tarafından

Zaten kirayı onlara veriyorsanız bence eşyalarını topla annenin evine git esin de ev tutsun oraya gecin kendin neyse de küçücük çocuk kavga görerek büyüyor hiç hoş değil 

https://www.instagram.com/reel/DFcIXozogGR/?igsh=ZG9icnBtam9zYWw1

+2 oy
(365 puan) tarafından

Cocgunu o ortamda tutarsan ilerde kaygı bozukluğu yaşar kendinize de bu saygısızlığı yaptırmayın arayın ailenizi eşinize anlatın ortaligi ayağa bı kaldırın kimse kimsenin paspasi değil ne demek yüzüne tükürmek 

+2 oy
(2,973 puan) tarafından
  1. Madem o kadar kavgacı dövüşçü ne diye gittiniz  cnm ya valla ben okurken sinir krizi geçirdim seni düşünemiyorum bile tadilat bitmeden çıkın ordan 

+2 oy
(700 puan) tarafından

Ben ne okudum yaa oha cekiyorun nerden buluyor hu cesareti bu kadın? Kocanın akıl sağlığı nasıl acaba çok merak ediyorum elinde büyüdü ya 

İlgili bir soru bulunamadı

412,008 soru

12,403,097 cevap

44,505 kullanıcı

Kategoriler

...