+2 oy
248 göst.
önce Diğer kategorisinde (207 puan) tarafından

Esselamünaleyküm ve rahmetullah...🖤

Çarşafı şerif giyen hanım kardeşlerim hangi kumaşları ve modeli tecih ediyor? Afgan takım mı yoksa tek parça mı tercih etmeliyim ? şuanda bol ferace ve sufle giyiyorum ama düşündüm de tesettür süslü olmamalı olabildiğince  sadelik en güzeli. O yüzden çarşafa girmeye karar verdim bana yardımcı olurmusunuz ?

6 Cevaplar

+1 oy
önce (3,978 puan) tarafından

Ve aleyküm selam. Rabbim bir saniye bile yolundan ayırmasın inşaallah. Bilgim yok maalesef 🩷

önce (207 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun rabbim cümle cemil gençlerin kalbini tesettür aşkı ile doldursun inşallah ilk örtüleri kefen olmasın ❤️

önce (3,978 puan) tarafından

Amin amin amin🩷 Ben de senin gibiyim şu an inşallah bana da en doğrusu nasip olur

Dua edelim birbirimize rabbim yolundan ayırmasın hanım kardeşimm

-Reklam-
+1 oy
önce (1,139 puan) tarafından

Ve aleyküm selam cnm hayırlı bereketli günler ben evde robodan elbise dışarı da hale Afgan takım giyiyorum.model olarak blek dar baştan giyilen alıyorum kumaşı yazlık ve kışlık olarak seçiyorum tek parça istersen selam çarşaf di oraya bak istersen

Karar veremiyorum tek parça mı afgan takımı mı diye tek parça daha kolay olur gibi geliyor aslında medine ipegini begeniyorum ama ince oluyor diyorlar emin degilim krep kumaş daha kalın oluyormuş bende evde robadan elbise giyiyorum ,☺️

Kırışma olmuyor ama ben tek parça giyemiyirorum eldiven ve pecem afgana daha çok uyumlu düz oluyor düm düz ve zarif tek parça kolay kalın krep kumaş yani ama ipek Medine pazarında var 

Selam çarşaf sitesine baktım baya uygun umarım kandırılmam ☺️

Yok cnm iade ve değişim var orda

+1
Teşekkür ederim hanım kardeşim allah razı olsun kıymetli vaktini ayırdığın için 🥰
+1 oy
önce (819 puan) tarafından

Saadet AGİT Instagram a gir ferace vs satıyor . Çok güzel belki begenir

Çarşaf var mı bir bakayım ferace giymek istemiyorum artık üzerine şal taksam istediginim gibi olmuyor örtmüyor sufle taksam kat kat süslü geliyor daha dikkat çekici hal alıyor ama yinede allah razı olsun ❤️ 

+1 oy
önce (244 puan) tarafından

Aleykümselam canım ben tek parça giyiyorum  çarşaflıyım ve genelde hep ultra  süper soft kerp tercih ederim Rabbim mübarek etsin sana da

Teşekkür ederim canım kardeşim bende tek parçaya biraz daha sıcak bakıyorum peki giyme esnasında neler yapmalıyım hocalarımız salavat eşliginde giydirirdi ben yalnızım direk giysem olur mu ki

Tabiki kendin de giyebilirsin onlar teberrüken öyle yapıyorlar . Ama giymeden önce iyice düşün araştır sonrasında zorlanıp çıkarmak zorunda kalma . 

Zaten tesettürlüyüm bol ferace sufle ve peöe takuyodum benim için pek fark olacagınu sanmıyorum teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰 

+1 oy
önce (2,893 puan) tarafından

MMedine ipeği tek parça kullanıyorum çok memnunum ❣️🦋

Çok teşekkür  ederim hanım kardeşimm 💮 bende öyle alıcam sanırım

+1 oy
önce (34 puan) tarafından

Konuyla alakası yok ama biz çocukken annem bize onlara yaklaşmayın sizi içine koyar derdi bide rengi siyah ya biraz korkutucu olurdu bizde gerçek zannederdik çocuk aklı işte böyle postlar görünce yada çarşaflı birini görünce aklıma geliyor acaba niye öyle derdi konuşunca soracam merak ettim 

Bilmem sorunca bizi de bilgilendirin lütfen 🙂

önce (2,366 puan) tarafından

Çünkü onla kendilerini kamufle edip çocuk kaçırırdı hırsızlar. Kendi gözümle gördüm. Erkek olup çarşafla çocuk parkında bir adamı. İstanbul Balat sahilinde. Yaklaşık 20 küsur yıl önce. Allah ıslah etsin. Böyle güzel bir şeyi böyle kötü bir amaç için kullananlara..

+1

Evet hatta sırf insanların hafızalarında kötü izlenim bırakması ve çarşaflıkardan nefret etmeleri için , çoğunuzunda denk geldiği üzere filmlerde genelde erkekkeri kötü bir iş niyet yapacakları , kadınların içlerine girmek istedikleri zaman, yada kapıya satıcı gibi gelip evi gasp eden insanları komufle etmek için kullanırlardı. Veyahut hırsızlık insan kaçırma gibi rolü olan insanlar bu kılığa girerdi. Ben bile küçükken korkardım bu yüzden . Hatta ilk çarşaf giydiğimde insanların beni bu şekilde hayal ettiklerini düşünüp çok mahçup olurdum.

önce (2,366 puan) tarafından

İslam düşmanları uyumuyor bizim gibi..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
24 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 96 göst.
24 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Elifm41 (2,702 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 66 göst.

411,753 soru

12,395,258 cevap

44,124 kullanıcı

Kategoriler

...