+1 oy
138 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından

:Dcok vurdum duymaz umursamaz bir adam senenin 7 ayı yok zaten eve geleli 1 ay oldu bir aydır markete dahi gitmedik beraber güzellikle söylüyorum tamam diyor yine yok:Dbazen boğazını sıkasım geliyor işle alakli skntilar vardı onları halletmeye çalışıyor diyormki hallolur takma kafana bizimde seninle düzeltmemiz gereken şeyler var hadi gel şunu yapalım bunu yapalım acayip nazlı :Dcocuk gbi ya sinirlenemiyorumda çünkü sürekli sırıtıyor ben bu adamı nasıl dışarı cikarcam nasıl gezmeye goturcem bilemiyorum :Delini ayağını bağlayıp arabayami atsam :D

6 Cevaplar

0 oy
önce (18,516 puan) tarafından

Sen onu bırak çık belki peşine takılır veya çıkacağı zaman sen onun peşine takıl

önce (88 puan) tarafından

Aaa kız küser :D

Hazırlan geliyor musun gidiyorum çocuğu götürüyorum de mecbur kalıp gelsin. 

Onuda denedim :Dküsüyor geri eve sokuyor evde duralım diyor hiç sevmiyor dışarda vakit geçirmeyi 

Sen kararlı olmazsan bu hep böyle sürer 

Aylarca yatak yüzü görmüyor ondan dolayı dir diye düşünüyorum biraz daha sabırlı davranmamin sebebi de o 

-Reklam-
0 oy
önce (3,891 puan) tarafından

Hazırlan önüne kıyafetlerini at kapıda bekliyorum hazırlan de 😂 napıyor hiç mi evden çıkmıyor bir aydır ya da evde vakit geçirmiyor musunuz. O kadar emoji koymuşsun ki sorun var mı algılayamadım😂

:D

kiz işleriyle ilgili dışarı çıkıyor sadece halledip geliyor evde de kös kös yatıyor tabiki sorun ama seviyorum kavgada etmek istemiyorum ne yapsam bilemedm

önce (3,891 puan) tarafından

Sen dediğimi yap ya da arada peşine takıl işi biter bişeyler yaparsınız falan. Evi özlüyodur o da o kadar uzun süre uzaksa. Çoğu erkeğin izin günü hayali evde yatmak olabilir 😂

Galiba evde dinlenmeyi özledi aylarca yatak yüzü görmüyor yatağa resmen yapıştı :Dbiraz daha dinlenmesine izin verim sonra bende cingan cikaririm:D

önce (295 puan) tarafından

Ama 7 aydır yokmuş çok normal 

Normal ama bende çok bekledim sabır kalmadı 

0 oy
önce (3,577 puan) tarafından

Kocanın vurdumduymazı da çekilecek gibi değil 😁

Evettt yangın var diye bağırasim geliyor :D

0 oy
önce (1,132 puan) tarafından

çok umursayanı da mükemmel olmuyor merak etme. koca değil mi napsa yaranamaz bize :) umursamaz olsa kızarız. umursasa herşeye karışıyor deriz..

Azıcık istiyorum ama :D

0 oy
önce (275 puan) tarafından

Eşin neden gelmiyor ne yapıyor şehir dışında mi çalışıyor 

Evet şehir dışında 7 ay 5 ay evde

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Ay benimkide öyle imdat

Yangın var diye bagircam artık:D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,442 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 176 göst.
15 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeynepjdjdjd (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (8,869 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 550 göst.

411,301 soru

12,381,262 cevap

43,208 kullanıcı

Kategoriler

...