+1 oy
198 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından

Hanımlar selam evleneli bir ay olmadı ama harbiden pişman olmaya başladım artık. Sürekli bi sıkıntı çıkıyor.Yok ailesiydi akrabasıydı derken şimdi de Eşim çok umursamaz biri olmaya başladı. Evde akşamları arada bi film izleriz onun haricinden zaten hep işte olduğu için birlikte olamıyoruz. Arkadaşlarıyla buluşur çok geç saatte gelir ki biz daha yeni evliyiz bu konudan çok rahatsızım söylediğimde abarttığımı düşünüyor. Evlendiğimden beri kendimi çok yalnız hissediyorum. Konuşarak halledebileceğim bir durum değil başka bir yöntemi yok mu bunun psikolojim bozulmadan atlatmak istiyorum 

7 Cevaplar

+7 oy
önce (11,545 puan) tarafından

Bu herif nişanlıyken başka kadınlara bakmıyor muydu, herkes sana yol yakınken ayrıl dedi ama millete özgüven eksiikliği mi yaşıyorsunuz dedin... yapacak bir şey yok ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin..

önce (35 puan) tarafından
+1

Evet çok pişmanım çok

-Reklam-
+4 oy
önce (16,091 puan) tarafından

Tek tavsiyem KORUN hemen çocuk yapma..

+3 oy
önce (4,099 puan) tarafından

Oturup konuşmaktan başka çare yok şimdiden oyle ise Rabbım sana kolaylık versin 🤷‍♀️

+1

Amin böyle giderse sonu ayrılık olacak gibi maalesef 

+2 oy
önce (1,013 puan) tarafından

Özlet kendini. Eşin sırf evlendiniz diye sizi cepte belliyor olabilir, flörtöz ve ulaşılmaz olun.

Örn; eşinizi asla aramayın. Bir şey lazımsa bile aramayın. Acil durumlar hariç tabi. Bırakın o merak etsin arasın.

Adamların peşinden koşulmaz, kadınlığa ters bir kere. Ablamın bir tabiri var, köpek çekmek. Belki hoş bir üslup olmayacak ama bazen bazı erkekler bundan anlıyor.

Ulaşılmaz olan ilgi çekiyor, yasak olan tatlılaşıyor. Sizin, elde edilmesi zoru oynamanız size olumlu geri dönüş sağlayacaktır.

Kraliçe olun. Şövalyeniz huzurunuza girerken bile titresin.

İlgi gösterdiğinde de şayet 10 ilgiliyse siz 9 ilgili olun. Yani hepten yok saymayın ama ondan fazla ilgi veren de siz olmayın.

Bir hayatınız olsun. İçinde onun olmadığı bir sosyalliğe sahip olun. Arkadaş olur, iş olur, hobi olur, kitap okumak veya dizi izlemek gibi küçük ama bireysel aktiviteler olur…

İçinde olmadığı bir şeyde sizin varlığınızı uzaktan izlemek onu size çekecektir. Bakacak ki mutluluğunuzun sebebi kendisi değil, belki ufaktan bir kıskançlık bile olabilir.

2 senelik evliyim ve bunlar da analizlerim sonucu evlilikte olmazsa olmaz gördüklerim. Şimdilik. Alıcı olun, verici değil. Bırakın o versin. 

+1

Evlnmeden önce çok sosyaldim şimdi biraz uzağa taşındığım için hayatım alt üst oldu haklısınız kendi hayatıma yönelmem ve benim umursamaz olmam gerekşyor

+2 oy
önce (524 puan) tarafından

Severek mi evlendiniz şimdiden geçmiş olsun derdi neymiş madem bekar gibi takılacak seninle ne diye evlenmiş erkeklerin şaşmaz lafıdır abartıyorsun otur konuş bakalım madem böyle yapacaktı evlenmeseymiş eğer aşırı sorunlu biri değilse sende onun yaptığını yap sende arkadaşlarınla takıl umursama zor yeni evlisin ama birde böyle dene şimdiden de çocuk yapma önce iyice bir anlaşın birbirinizi tanıyın alışın belki de zamanla o da evli olduğunun farkına varır hâlâ idrak edemiyor galiba evlendiğinin erkek kardeşim ben yeni evliyken sanki bekarmışım gibi maddi açıdan beklentiye giriyordu bekarken çalışıp aileme yardımcı oluyordum evlenince öyle bir durum olmadı beni arayıp benimle kavga etmişti ne beklenti içine giriyorsun çalışmıyorum artık evlendim çalışsam bile niye vereyim ki haa ihtiyaç olur tamam ama artık bir yuvam var demiştim benimle küsmüştü anneme demiş ablam evlendi diye bu evden tüm mü gitti artık bizden değil mi falan değişikler bunlar kafaları zihniyetleri çok değişik 

+1

Arkadaşlarımla plan yapmıştım vakitlice gidip gelecektim ama bende geç gelicem bakalım neymiş görsün

önce (524 puan) tarafından

Az çok tanırsın eşini hani sana kötü bişey yapmasında ama anlayacağın dilden konuş sende onun yaptığını yap beklentini azalt 

+1

Yok kötü bişey yapmaz merhametlidir ama anlayacağı dilden konuşmak lazım demek ki 

+2 oy
önce (485 puan) tarafından

Onun sana yaptığını sende ona yapacaksın kural bu. Yok say onu. Sende ona karşı sürekli yaptığın şeyleri yapmamaya başla. O da desin hele bir hayırdır filan diye abartma dersin sende 

+1

Arkadaşlarımla plan yapmıştım bende geç gelicem bakalım nasılmış

önce (485 puan) tarafından
+1

Aynen öyle.  

0 oy
önce (4,522 puan) tarafından

Yol yakınken ayrıl gitsin 

İlerde düzelir diye diye senelerim gitti 

Düzelmiyor aksine iyice berbat kötü bi hal alıyor 

İlgili sorular