+1 oy
213 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (159 puan) tarafından

Karaca kullanıyordum 5 sene oldu bozuldu yaptırdım gene tırt.Yenisini almak istiyorum.Marka önerisi verirseniz sevinirim 

15 Cevaplar

+1 oy
önce (358 puan) tarafından

En İyi Cevap

Philips der susarım.

-Reklam-
+1 oy
önce (1,284 puan) tarafından

Korkmaz kullanıyorum hiç memnun değilim onu alma canım, Traktör gibi çalışıyor. memnun kaldığım bir ürün yok daha 😂

Kız nesinden.memnunsun anlatsana. Blender bildiğin traktör gibi çalışıyor aşağıda kulakları duymayan bir amca var bana geçen dedi ki sizde tadilat mi var. Mecbur calistiriyorum blender her gün bebeğe çorba yapıyorum. Geven ceviz oguteyim dedim 3 saat sürdü 😂 Allah aşkına ya korkunç bir model. Kahvecisi de var bir gram köpük yok. 5 para etmez. İçerisinde donen bıçakları alt takımdaki asla bir işe yaramıyor. Lahmacun yapayım dedim soğanları ogutmedi. Blender kısmı şıkır şıkır ötüyor 3 yıldır kullanıyorum ben 0 memnuniyet 

önce (429 puan) tarafından
+1

Kulakları duymayan amca 😂😂

Kız valla ya adam bir televizyon açar 3 daire izleriz şok olursun, yazık öğlenleri uyuyormuş. Bana dedi ki sizde tadilat mi var beş dakika ses geliyor her gün. Adamcağız bile rahatsız ama şimdi para yok degistiremem amca idare et dedim tamam dedi ,😂

önce (98 puan) tarafından

Markanın bütün ürünleri aynı değil ki ama

Genel olarak marka kötü, ben çeyiz setimi ordan aldım kahveci tost makinası çaycı serin içindeki tencere ayrıca birde teflon tenceresi de var hiçbiri güzel değil tost makinesi bu çok reklamı yapılan mangalli olan var ya o, gram memnun değilim çatal bıçakları da kötü bicaklarda gram kesinlik yok canısı, tatlı kaşığı var aynı yemek kaşığı gibi kocaman. Tanı biraz onda şans işi bazen güzel bazen kötü çıkıyor elektronik eşyalar ama benim 3 yılı geçti çeyiz setim çok kötü bı model bak benimki 

image

+1 oy
önce (426 puan) tarafından

Fakir almayı düşünüyorum bende.

önce (429 puan) tarafından

Fakir alma beş para etmiyor 

önce (426 puan) tarafından

Yaa annem 4 senedir çok memnun 

+1 oy
önce (135,758 puan) tarafından

tefal braun kitchenaid ve delonghi

+1 oy
önce (3,537 puan) tarafından

Karaca kullanıyorum arzum hiç alma derim çok ses yapıyor 

+1 oy
önce (328 puan) tarafından

Tefal kullanıyorum ama memnun değilim fakir tavsiye ederim 

+1 oy
önce (479 puan) tarafından

Fakir çok iyi 4 buçuk sene kullandım küçük modelini içine kırmizi et attım bozuldu ama blender falan calışiyor çok iyi memnunum ben. 

+1 oy
önce (2,521 puan) tarafından

Fakir kullanıyorum 3 senedir elimde geçen kendi hatam yüzünden ana kart yandı fakir servise götürdüm yaptılar aynı şekil calisiyor 

+1 oy
önce (5,887 puan) tarafından

Bende yenı aldım fakir postumda paylaşmıştım hatta

+1 oy
önce (942 puan) tarafından

Emsan kullanıyorum gayet de güzel herşeyi memnunum 

+1 oy
önce (26 puan) tarafından

Beko kullanıyorum 4 senedir, çok memnunum. Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı. Ve en önemlisi sesi çok yüksek değil.

+1 oy
önce (108 puan) tarafından

Fakir kullanıyorum güzel memnunum 

+1 oy
önce (530 puan) tarafından

Arzumdan memnun olmadığımı söyleyeyim canım benimkide sıkıntılı üç sene oldu daha kullanali. Yenisini Philips almayı düşünüyorum.

+1 oy
önce (46 puan) tarafından

Fakir almıştım ceyizime sekiz sene kullndim çok memnundum tekrar fakir aldım bir ay önce tavsiye ederim 

0 oy
önce (207 puan) tarafından

Karaca almamanı öneririm hemen motoru yanıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
0 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
11 cevap 249 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.