Karaca kullanıyordum 5 sene oldu bozuldu yaptırdım gene tırt.Yenisini almak istiyorum.Marka önerisi verirseniz sevinirim
Philips der susarım.
Korkmaz kullanıyorum hiç memnun değilim onu alma canım, Traktör gibi çalışıyor. memnun kaldığım bir ürün yok daha 😂
hahah o konuda bilgim yok canısı korkmaz alma da onu bı söyleyeyim 😂
Bende de korkmaz var ama ben memnunum ya 😊
Kız nesinden.memnunsun anlatsana. Blender bildiğin traktör gibi çalışıyor aşağıda kulakları duymayan bir amca var bana geçen dedi ki sizde tadilat mi var. Mecbur calistiriyorum blender her gün bebeğe çorba yapıyorum. Geven ceviz oguteyim dedim 3 saat sürdü 😂 Allah aşkına ya korkunç bir model. Kahvecisi de var bir gram köpük yok. 5 para etmez. İçerisinde donen bıçakları alt takımdaki asla bir işe yaramıyor. Lahmacun yapayım dedim soğanları ogutmedi. Blender kısmı şıkır şıkır ötüyor 3 yıldır kullanıyorum ben 0 memnuniyet
Kulakları duymayan amca 😂😂
Kız valla ya adam bir televizyon açar 3 daire izleriz şok olursun, yazık öğlenleri uyuyormuş. Bana dedi ki sizde tadilat mi var beş dakika ses geliyor her gün. Adamcağız bile rahatsız ama şimdi para yok degistiremem amca idare et dedim tamam dedi ,😂
Fakir almayı düşünüyorum bende.
Fakir alma beş para etmiyor
Yaa annem 4 senedir çok memnun
tefal braun kitchenaid ve delonghi
Karaca kullanıyorum arzum hiç alma derim çok ses yapıyor
Tefal kullanıyorum ama memnun değilim fakir tavsiye ederim
Fakir çok iyi 4 buçuk sene kullandım küçük modelini içine kırmizi et attım bozuldu ama blender falan calışiyor çok iyi memnunum ben.
Fakir kullanıyorum 3 senedir elimde geçen kendi hatam yüzünden ana kart yandı fakir servise götürdüm yaptılar aynı şekil calisiyor
Bende yenı aldım fakir postumda paylaşmıştım hatta
Emsan kullanıyorum gayet de güzel herşeyi memnunum
Beko kullanıyorum 4 senedir, çok memnunum. Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı. Ve en önemlisi sesi çok yüksek değil.
Fakir kullanıyorum güzel memnunum
Arzumdan memnun olmadığımı söyleyeyim canım benimkide sıkıntılı üç sene oldu daha kullanali. Yenisini Philips almayı düşünüyorum.
Fakir almıştım ceyizime sekiz sene kullndim çok memnundum tekrar fakir aldım bir ay önce tavsiye ederim
Karaca almamanı öneririm hemen motoru yanıyor
411,189 soru
12,377,041 cevap
42,909 kullanıcı