+1 oy
429 göst.
önce Diğer kategorisinde (204 puan) tarafından

Kzlar kotu haldeyim psikiyatriye gttim ilaç verdi kaygı bozukluğu dedi  bebeğime iyi bakamiycakmisim gibi  hissettim korktum  bişey olucak diye bide mama olayından anlamıyorum hala sürekli uyumak istiyorum hiç bişey yapmadan hemde meğer psikolojik mis diğer çocuğumda perişan oldu bizle eşim son çare bizi memlekete getrdi Burda'da aynıyım  ama dua edin ne olur zor dönemden geçiyoruz domuz gribi bizi perişan etti yavrularım elimden kayıp gidiyordu her gece hastnedeydik  hangisine yetisecegimi sasrmistim  o kadar zor durumdan geçiyorum ki dua edin ne olur yemek yiycek halim bile yok

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,221 puan) tarafından

Allah şifa versin bütün sıkıntılarını gidersin seni bu zor durumdan kurtarsın gönlüne ferahlık versin ❣

önce (204 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun

-Reklam-
0 oy
önce (1,085 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Böyle bir durumda eşinizin sizi ailenize getirmek yerine yanınızda olması, size iyi gelen şeyler yapması, kayğı bozukluğunuzu onarması, sevgı gostermesı gerekmez mi? 

Hep bir şey olunca annelere bırakmaları eşlerin beni aşırı sinir ediyor. Bu size değil, genellikle fikirlerim

önce (5,191 puan) tarafından

Çalışan adam 7 24 yanlarınds olamaz ki bence güzel düşünmüş 

önce (7,862 puan) tarafından

Eşi bıraksın evde mi baksın yani. Yardıma ihtiyacı var gece gündüz 

Ailemin yanına gelmeyi ben istedim çünkü artk yemek yiycek halim bile yoktu kalkıp cocujkara bile bakmak istemiyordum eşim çok uğraştı ama o da çıkar yol bulamadı doktorda beni yalnz birakmamalarini söyledi  eşim kaç haftadr izin almıştı ama ben hiç toparlanamadim  anne sütümde kesildi mamadanda anlamayinca ve hastalıklara ugrasinca  iyice coktum

Eşim emniyet personeli daha fazla rapor vermediler calsmak zorundaydı ama ben beter haldeydim gece gundz evle çocuklarla uğraştı ben artık canıma kymayi bile düşündüm soncare beni psikiyatriye gotrdu benim için ağladı hep 

önce (1,085 puan) tarafından

Olay tamamen ne oldugunu bılmıyordum açıkcası. Böyle durumlarda tabi ki yalnız kalmamalısınız. Bence hergun yürüyüş yapın inanın iyi gelicek

0 oy
önce (87 puan) tarafından

Rabbim şifa versin sıkıntıların biter insslalh senin de benim de bizim gibi olanlara da bende öyleyim yemin bebeğim 3 aylık olcak hala aynı sürekli psikolojik beni mahf etti yaa

önce (1,739 puan) tarafından

Bende aynıyım 3 aylık olacak bebeğim. Hiç birseye yetişemiyorum. Çok ama çok yoruluyorum. Çoğu zaman yemek yapamıyorum. Bu 2. Çocuğum. 

önce (87 puan) tarafından

Aynen benim de ikinci çocuğun 

0 oy
önce (1,739 puan) tarafından

Rabbım şifa versin seni çok ıyi anlıyorum.  Ama mama işi çok basit cnm. Çocuğun içmek mi istemiyor. Sana bir kaç kere anlattım.  Biberona mesela 120 ml ılık suyunu koyup her 30 ml için 1 ölçek mama koyacaksın. Yani 120 ml için 4 ölçek olacak. Karıştır ver bebege. 

0 oy
önce (595 puan) tarafından

Bir an önce kalbine ferahlık gelir inşallah ama mama kısmında sankı kendini sartlandırmıs gibisin ben hiç kullanmadım ama biliyorum ölçeği var üstünde suyu kaynat ılık olsun mamayı kat bileğine dök yakmıyosa ver bebeğe yanı anlamıyorm deyıp boş vereceğin bişey değil bebeğinin en onemlı ihtiyacı

0 oy
önce (1,858 puan) tarafından

Sen niye saldın böyle kendini toparlan silkelen annelik dogal bisey kendini motive et başkası bize kısmen yardımcı olabilir. Mamadan anlamamak ne demek ya? Biberonlarda işaret var mama kutusunda ölçek var. Ha sıcaklığı falan diyorsan şu ateş ölçerler var ya onların normal sıcaklık ölçen tarafıyla mama suyunu ölçebilirsin. 45 derece civarında mamayi at karıştır. Daha düşük olunca erimiyor mama 37 ye düşünce de bebeğe ver. Biberonun dışını 2 3 defa soguk suyla yıkayınca 37 ye dusuyor hemen. Ben elimle anlıyorum yanağıma dışından degdiriyorum da eşim 2 3 ayda bir mama yaptığı için o olcer le yapıyor. 

0 oy
önce (10,391 puan) tarafından

Çok üzüluyorum senin postlarını okuyunca Allah yardımcın olsun ferahlık versin içine :(

kendime kıymayı düşundum demişsin Allah korusun öyle şeyi asla aklından geçirme, 2 yavrun ne yapar sensiz? Anneden daha iyi kim bakabilir kim ilgilenebilir ? 

Çok iyi yapmışsın ailenin yanına gitmekle inşallah ailen de iyi anlayışlı insanlardır da toparlarsın hemen ❤️

Hadi bir an önce herşey düzelsin de yine prima postu aç bizde dalga geçelim senle primacı anne diye 🥰 2 çocuğun için toparla kendini bırakma lütfen..

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 720 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Begonvilllllll (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 238 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 214 göst.
0 oy
2 cevap 207 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,332 soru

12,382,103 cevap

43,287 kullanıcı

Kategoriler