Kızlar farklı bir gebelik hikayem var anlatmak istedim Büyük kızım 5 yaşında İkinci cocugga karar vermiştik eşimle kızım 3 yaşındayken adetten kesildim doktoruma gittiğimde ileri seviyede kist çıktı tedavi girdum altı ay ama düzelmedi hiçbir şekilde adet olamiyordum ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama kabul etmedim nede olsa bir tane kızım var dedim ve umursamadım iki yıl adet görmedim 2024 yılı başlarında hamile kalmışım ve hiç haberim yok imkansiz hamile kalmazsın demişti doktor oysaki adette olmadığım için hiç farketmedim ve bebiş 3 aylık olduğunda bir ay oruç tuttum orus tutarken çok mide bulantısı çektim ve acliktandir diyerek aklma gelmedi neyse bebiş 4.5 aylık olduğunda geceleri karnimda hareketlilik hisetmeye başladım esime dedimki karnimda bsy var esimde sacmalama gazdır dedi Hemen hastaneye gittik sabah ultrasona girdim ve bebeğim 4,5 aylık olmuş bile çok şaşırdı doktorum nasıl olur nasıl farketmezsin bunca ay diyerek güldü ve hemen cinsiyetini dedi ikinci kızımı dünyaya getirdim o kdr hızlı bir surectiki herkes şok hazilrigimiz bile yetişmedi apar topar da doğuma gittim
Ayy benim ilk kziimda 10 haftlkken bulantım oldu ikikci kızımda da daha test yapmqdan bulantı oldu üç ay çektim ama çok kötü kuru bulantu bide baş donmesi aşırı uyku
Ben ilk bebegimi hemen farkettm ama bunu hiç farektmedim
TLC de bi program vardı hamile olduğumu bilmiyordum diye🤣 senin hikayen ona benzemiş. Ama neyse ki yarısında farketmişsin. Eltimde de benzer bir hikaye var 4.5 aylıkken hamile olduğundan şüphelenip doktora gitmiş. Yeni hamileyim sanarken doktoru bu arkadaş uzun zamandır burada demiş🤣🤭
Banada doktor hemen hazırlık yap koş ne bekliyorsun sancin tutuncami gelecektin demişti çok gülüşlerdi
🤭🤭🤭
Bende ilk bebeği bel ağrısından fark edip test yaptım 2 aylıkti öğrendiğimde tabi sonra kaybettim bugünde rüyamda hamileydim Rabbım hayra yorsun inşallah
Rabbim sanada nasip etsin canım benim
Allah korusun cnm ben istemiyorum kızım.bana yeterde artar :)
hayırlısı canm
411,465 soru
12,386,167 cevap
43,534 kullanıcı