+1 oy
105 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (6,205 puan) tarafından

kizla şu cam bardaklarin pusluligunu gecirebilen varmi beyaz sirke okumustim sanki biyerlerde deneyen varmi.aslinda dandik deterjan da kullanmam gerci fnish quantum powerball kullaniyourm yada fairy hep .  bu kupa eskimis cizik zaten ama yeniler de puslandi buhulandi . makinanin tuzunuda koyarim aslinda. varmi bardaklari geciren yontem

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,540 puan) tarafından

Casper bacım😇 ben bulaşık makinasına hiç tuz koymuyorum kendi makina tuzunu yani o çok çiziyor. Sadece parlatıcı ve bulaşık deterjanı kullanıyorum. 

önce (135,458 puan) tarafından

tuz lambasi yanmiyomu kirecde makina bozuyo

Tuz lambası yok ki bende. Parlatıcı lambası yanıyor bitince. Tuz çok çiziyor bardaklarımı bende öyle sevmiyorum koymuyorum valla sevdoş. 

önce (6,205 puan) tarafından

yaninca tuzu dolduruyorum zaten . sirke karbonat limon tuzu makinayi bos calistirip alttaki filtreyi temizlerim ayda bir iki aslinda kirecde olusmuyodur makinada ama bilmiorum yenile beni dio makina zaar:))

aslinda tuzsuz cizilir diyorlar :) bende tam tersi cizilmesin diye koyuyorum acep ondan ki ciziliyor. bi surede tuzsuz denim bakim makinayi

önce (3,853 puan) tarafından

Ya tuz kireç içinde mi önemli. Ben sadece bulaşıklar için sanıyordum hiç araştırmadım @BabyBoyum

@Casperiye tuzsuz dene bakalım bi de canım nasılsa yenisini alacak gibisin makinanın dene gitsin ben öyle kullanıyorum valla tuz koymadım hiç bardaklarım çiziliyor diye. 😅

zamanla yenile beni diyo makinalar gitti gidiyor. com:)) denim bakim tabi ite kaka son raddeye kadar gtsin de bir iki seneye yazlik alma planimiz var bunu oraya goturur eve yeni alirim bozulmasin makinam yani:))

-Reklam-
0 oy
önce (580 puan) tarafından

Geniş leğene limon tuzu ile sıcak su parlatıcı ekle bardakları da koy beklet

denim bakim

0 oy
önce (15,832 puan) tarafından

Benim bardaklar hep böyle olmuştu. Şimdi görsen nasıl parlıyor. Sprax ve bingo denemelisin. İkiside parlatiyor bardaklari. İlk yıkamada bile aradaki fark anlaşılıyor. Makinenin filtresini bile tertemiz yaptı bu iki deterjan. 

0 oy
önce (438 puan) tarafından

Canım nasıl parlatılacağını bilmiyorum ama tuz kullanma çünkü tuz çiziyor bardakları,1.5 sene önce makina aldığımda servis tuz kullanmayın ışığı yansa bile kullanmayın dedi bende hiç kullanmadım,herkes hep tuz kullanılmasa bardaklar çizilir der ama öyle değilmiş,bir tane bardağımda bile çizik ne parlatıcı kullandım ne tuz deterjanımıda finish quantom kullanıyorum 

0 oy
önce (139 puan) tarafından

Bardakları az porçözle yıka

0 oy
önce (51,858 puan) tarafından

cif ve telle ovala

kiz o hepden cizer tel

dene bunda cif poset yaptim ama etki etmedi telledim gecti

alla alla bi tanede denim bakim. yel heryeri vizer aslinda ama deneyek gorek bakalim:)

canını cikarma cizerse de bir bardagin benden kiymetli mi ,☺️

ask olsun degil tabiki❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
8 cevap 241 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
20 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Guzelanne1 (40 puan) tarafından soruldu