+2 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (148 puan) tarafından

Çıldırıyorum doğumdan sonra kayınvalidem beni kendi evine götürmek istiyor ben kendi evimde kalmak istiyorum ne anneme ne kayınvalideme gidip kalmak istemiyorum annem tutturdu git orda kal diyor sinirlendim gelmenize gerek yok zorlanıyorsanız dedim ben kimsede kalmam dedim ama anlamıyorlar napcam ya insan evinde rahat etmezmi gelmek isteyen gelsin kalsın ben neden gideyim ki 

18 Cevaplar

+1 oy
(13,886 puan) tarafından

direkt kendi evine gideceksin. zorla kolundan tutup götürecek halleri yok ya. istemiyorum diyeceksin bu kadar

(148 puan) tarafından

Dedim istemiyorum diye annemde tutmuş git baksın işte ilk torun diyo benimde ilk bebeğim dedim 

(13,886 puan) tarafından

anne sen karışma de geç. kimsenin evinde kalmak zorunda değilsin. ben de kalmadım ilk torundu. 14 gün küvezde kaldı. klima almıştık daha takılmamıştı. küvezden çıkınca 3 gün kaynanamda kaldık klima var diye. eve klima takıldı, direkt gittik.

yaz olmasa o da dert değildi ama adanada yaşıyorum hava 50 derece😂😂

(148 puan) tarafından

Senin zorunlu olmuş 3 günden ne olacak birde tutturdular 40 gün diye ben hayatta gidemem oraya 

(13,886 puan) tarafından

kimse rahat edemez. en güzeli valla yalnız kalmak. kimse kalmadı benimle. eşim, kızım ben. birlikte geçirdik, baba kız için de çok faydalı oldu. emzirrceksin, yatmak isteyeceksin kanaman olacak. çocuk her ağladığın ççda herkes bir şey söyleyecek aman yok. vallagit evinde kal

(148 puan) tarafından

Yok ya gitmem gelmek isteyen gelsin istemeyen gelmesin ben kendim bakarım en azından karışan eden olmaz 

-Reklam-
+1 oy
(18,814 puan) tarafından

Sen kararlı olursan kimse zorla bir şey yaptıramaz 

(148 puan) tarafından

Yok ben kesin kararlıyım 

+1 oy
(4,520 puan) tarafından

Anlamazlarsa anlamasinlar. Yaka paca goturcek degiller ya. Inan daha rahat olursun kimse yokken.

(148 puan) tarafından

İstemiyorum yok 40 yok 20 ne yapcam o kadar milletin evinde sonuçta

0 oy
(4,378 puan) tarafından

Sana bir şey diyeyim mi canım. İlk bebeğinmiş bir de ne istiyorsan onu yap. Vallahi özellikle ilk doğumlar o dönemde yapamadıkların daha çok kalıyor içinde. Keşke demektense güzelce anlat ve geç evine. Kim ne diyorsa desin önemli olan senin ne istediğin ve ne düşündüğün.

(148 puan) tarafından

Bencede kızdım zaten sırf kendi gelememek için yapıyor bende zorunda değilsiniz gelmesenizde olur dedim sonrada sana ana baba önemli değil diyo o zaman gelsene değil mi hem uzaktan istemiyor gibi duruyo bende önemli değil kimseye ihtiyacım yok diyince öyle yapıyor kaç kere çağırdım gel eşyalarını yerleştirelim dedim gelmedi 

0 oy
(5,706 puan) tarafından

Sen kendi ayakların ile gitmediğin  sürece kim seni zorla götürebilir?? Gitmek istemiyorsan gitme ki bencede en iyisi kendi evin 

(148 puan) tarafından

Yok kim ne derse desin gitmeyecem 

(5,706 puan) tarafından

Aynen öyle çok zor bi dönem pskilojik olarak rahat etmen çok önemli 

(148 puan) tarafından

Teşekkür ederim kesinlikle istemiyorum 

0 oy
(414 puan) tarafından

Eşiniz bu konuda anlayışlıysa ondan destek alın. Eşiniz kendi annesiyle siz kendi annenizle biz evimize gitmek istiyoruz gelmek isteyen oraya gelsin deyin. Bakın siz annenizle daha net konuşabilmişsiniz. Herkes kendi annesiyle daha rahat konuşur. Topu atın ben olsam öyle yapardım

(148 puan) tarafından

Konuyu kapatın dedim evime gıtcem gelmek zorunda değilsiniz dedim 

0 oy
(1,624 puan) tarafından

Gitmek zorunda değilsin bakma onların dediğine kolundan tutup zorla götürecek değiller ya gelmek isteyen senin evine gelsin herkes kendi evinde rahat eder sonuçta 

(148 puan) tarafından
+1

Bende öyle düşünüyorum yok mutfagı bilemezlermiş yok rahat olamazlarmış istemiyorum onların rahatımı önemli 

(3,569 puan) tarafından
+1

Bencillik. Bende aşırı sinir oluyorum bu duruma. Fedakarlık yapamıyorlarmı hayatında 10 kere doğum yapacak değilsin ya her şey senin istediğin gibi olmalı. Sen nasıl rahat edeceksen. 10 gün kalsalar bile yeter yemeğini önüne koysalar yeter kimse ölmez 10 gün başka evde kaldı diye 

(148 puan) tarafından
+1

Kalmalarınıda istemiyorum zorla kalacaklarsa gerek yok dedim bende neymiş kayınvalidemin ilk torunuymuş orda bakmak istermiş napabilirim benimde ilk bebeğim dedim 

0 oy
(991 puan) tarafından

Bb dogurmadan önce kaynanam tutturdu bende gelicem hastaneye benide Alin falan ilk doğumumda çok çektirdi bana ben ona 3 4 defa dedim kimseyi istemiyorum gelmeyin falan anlamadı doğurdum geldi hastaneye beni niye goturmediniz bende dedim gerek yoktu zaten valizim bebeğin puseti arabada yer yoktu sonra dayanamadı 9 ay boyunca prensesler gibi geçirdim gebeliği sen suncacik çocuğu doğurmak için kendini rezil ettin dedi 😄ben olsam bir ikinmada doğurdum dedi kıskançlıktan akıl sağlığı için bunlardan uzak durmak lazım evinde eşinle tek kal en iyisi sana tavsiyem.

(148 puan) tarafından

Bende istemiyorum hiç gelmesin gelemiyorsa gitmek istemem oraya kaç kere dedim annemde destek olana kadar onların ilk torunu diyo benim 10. Cocuğum mu sanki dedim ben evimde olmak isterim 

0 oy
(3,698 puan) tarafından

İnsan kendi evinde zor duruyor zaten lohusa haliyle. Gelen sen de kalsın 

(148 puan) tarafından

Bende öyle diyorum işte yok kayınbabanda kalır falan diyo ne işi var dedim ben lohusayım yatcam kalkcam duş alcam kendime göre rahat etmem lazım mutfağın yerini bilemezlermiş gelmeyin gerek yokki dedim 

0 oy
(223 puan) tarafından

Biraz korkutucu gelebilir doğum sonrası senin için ama tek başına da bakabilirsiniz tabiki atlatiliyor o dönem ama ilk üç dört gün birinin yemek yapması işleri yapması seninde sadece bebekle ilgilenmen çok daha rahat olacaktır bende çok direttm evimde durcam diye ama beni kayınvalidem bırakmadı istemedim ama çok gzuel baktı bir bardak su tasitmadi bir hafta sonra evime gectm hayatıma devam ettm

(148 puan) tarafından

Ben direk evime gelmek istiyorum yeme içme bir şekilde hallolur gelmek isteyen buraya gelsin diyorum 

(223 puan) tarafından

Senin evde kalsınlar öyle yapın o zmn

(148 puan) tarafından

Yok neymiş rahat edemezlermiş mutfagımı bilemezlermiş bende hiç birinize gerek yok dedim 

(223 puan) tarafından

Onlarda gelmemeye bahane üretmişler evinde dur gelen gelsin gelmeyende gelmesin

(148 puan) tarafından

Ben çağırmadım ki kendi kendilerine derde düştüler 

0 oy
(645 puan) tarafından

Ben öyle bir hata yaptım yapma canım yanına gelsinler. Annenlerde belki rahat edersin ama kayınvalidende hiç sanmıyorum çünkü insan evindeki gibi rahat olamıyor.en iyiisi kendi evin yani 

(148 puan) tarafından

Ben ikisindede rahat edemiyorum ki gitmeyecem onun için 

0 oy
(148 puan) tarafından

Doğum yaptım kaynanam geldi keşkee hiç gelmeseydi eşin yok mu bacım eşin baksın sana inan kaynanam bakmaya geldi sözde hep aç kaldım sütüm olmadı doğru dürüst keşke hiç kimse olmasaydı yanımda

(148 puan) tarafından

Evimi tertemiz bırakmıştım geldiler evi bo.k götürdü üstüne onlar gidince evde büyük temizlik yaptım yemekte yapmayıversinler dışardan söyler yersin 

(148 puan) tarafından

Ben diyorum zaten gitmem diye hiç istemiyorum gitmek napcam ki orda sonuçta rahat edemem yatıp kalkamam duş alamam 

(148 puan) tarafından

Ayyy ilk doğumumda onların yanındaydım iğrençti yatağımı mutfağa kurdular görgüsüz gibi 

(148 puan) tarafından

Çok kötü öylede kötürüm mü oluyoruz sanki yapacakları süpürme silme yemek başka bişey isteyen yok onlardan ama anlamıyorlar

0 oy
(2,816 puan) tarafından

Eşinde sende kararlı olduktan sonra kimse surukleyemez seni . Evinde daha rahat olursun emin ol 

(148 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum istemiyorum kimseye gitmek 

0 oy
(2,744 puan) tarafından

Kararindan vazgecme esini devreye sok.anlamiyorlarsa esin desin ozman ses edemezler.

(148 puan) tarafından

Dedim onada sakın diye 

0 oy
(4,571 puan) tarafından

İnsan kendi evinde rahat ediyor rahat uzaniyorsun, bebekle kendine göre bir düzen kuruyorsun. Gitme canim, doğumdan önce buzluguna at birşeyler çıkartıp yaparsın, olmadı dışardan söylersin. En azından evindesin kafan rahat olur 

(148 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyrum ekmek arası peynir yerim ama kimsenin evinde kalmam diyorum 

0 oy
(1,404 puan) tarafından

benmkide dogum olcak bakamazsin edemezsn diye evi taşı dedi tasinir miyim hic eeeeee dogumda noldu desen bi gece kaldik hastaneden illlalaaah ettirdi yetmedi sozde bakcakti yaaa anan gelsn baksin sana dedi o yetmedi eve gidicez sozde bizle gelcek kocasini arayip cagir beni dedi  gerisini anlarsn artk 

(148 puan) tarafından

Ben diyorum ki bunlara ikinizede gerek yok gelmek isteyen gelsin ama gelmek içinde uğraşmayın dedim yok sen burda kalacan falan dedi bende yok kalamam dedim sonra annem tutturdu git orda kal ilk torunu dedi bende benimde ilk çocuğum kalamam gelmek isteyen evime gelir dedim yok burda mutfagı bilemezlermiş bende gerek yok dedim sezeyen olsamda normalde olsam istemem dedim kayınvalidem inşallah normal olur diye dua ediyo falan onada sinir oluyorum sanane belki ben sezeryen istiyom 

(1,404 puan) tarafından

benďe dedm istemiyorum zaten kadinla anlasamiyom bildigin boş konusuyor hastanedeyiz kiz aramaya gelmis yanmda refekatci evli kadina takti evliyim demesw kiza yapisicakti 

esim 5 gun izin aldi  ondan sonrada annemlere gittim normal oldu benmki yok vakumla cekmis bebegin kafasi uzamis yok 3700 dogan bebege zayif dedi gözü ciksin mama hazirla dedm yapmiyo sinir ediyor ac deil diyor daha hastameden cikmadimmm aklin varsa kaynanan refekatci olmasin sadece 1 gunnnnn hastamede kaldm onla 2 .gunde bosan8rdm o kadar 

(148 puan) tarafından

Annem kalacakmış kalırsa oda eşime diyorum sen kal diye korkuyormuş oda beni deli ediyo ne annemi ne kaynanamı istemiyorum

(1,404 puan) tarafından

nedn korkuyo doguma sokmuyorlar ki wcde falan goturuyor bebege mama yada emzirmen icin kucagina verir baska bi *** yapmiyorlar zaten 

bakkkk simdi yine akl8ma geldi normal dogurdum ama dikislerim falan vardi gece 12 de dogum oldu  3 5 gb agrim oldu hemsireyi cagir agrim var diyorum bu saatte uyuyorlar rahatsiz edemem dedi yaaa nasl bi insan ya ALLLAH BİLDIĞI GIBI YAPSIN 

3 sene sonrada fitik ameliyati oldum ameliyata giderken bile kimseye soylemedim cunku biliyorum basima gelenleri ALLLAH KIMSEYE MUHTAC ETMESIN cok zor 

(148 puan) tarafından

Bende diyorum sana anlatacam ne yapman gerektiğini diyorum korkacak bişey yok diyorum anlamıyorki. Tuhaf ya hemşireyi çağırmayamı üşendi acaba o zaman ne diye kaldı yanında hepsi bir değişik 

0 oy
(434 puan) tarafından

Kocanızdan yardım isteyin annesini ikna etsin karışmaması için 

(148 puan) tarafından

Dedim dedim ondan çok annem hemen onaylıyor ben ona sinir oluyorum git orda kal yok ilk torun yok şöyle benimde ilk bebeğim ıstemıyorum dedim 

(434 puan) tarafından

Haklısınız senin düşüncelerine de saygı duyulması lazm

0 oy
(8,931 puan) tarafından

Ben sezaryanlı halimle evimde kaldım kardeşim gelmek istediğin zaman hemen ara gelecem ben alacam ben eve bırakacam dedi eşimde arada annemin yanına  bırktı kendi evimde yatım yine ama gelip gitim

(148 puan) tarafından

Ben istiyorum ki gelmek istiyorlarsa gelsinler ama beni ordan oraya çağırmasınlar gelene gelmeyin demiyorumda benide rahatımdan etmesinler bende kendi evimde rahat ederim sonuçta dedim burda kal burda yat diyo kayınvaldem ben evin her yerini temizleyecem hazırlayacam o evde ne işim aşırı temiz değil rahatsız oluyorum öyle duşa giremem bişey yapamam annem hemen git git ilk torunu diyo benim sanki 10. Cocuğum 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 226 göst.
0 oy
3 cevap 186 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aa464646 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 839 göst.
0 oy
20 cevap 519 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (492 puan) tarafından soruldu

412,441 soru

12,416,677 cevap

45,049 kullanıcı

Kategoriler

...