+1 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından

Kızlar geçmeyen bi öksürüğüm var hele de geceleri uyuyamıyorum nolur yardım edin neler yaptınız kaç gündür uykusuzum uyutmuyor neler yaptım geçmiyor..

5 Cevaplar

0 oy
(18,912 puan) tarafından

Soğanı ortadan ikiye böl baş ucuna koy hem burun kanallarını açar hem geçmeyen öksğrüğünü keser 2 gün içinde bide evinin nemine dikkat et bensiz odada uyuma

-Reklam-
0 oy
(444 puan) tarafından

Sabah aç karna bi çay kaşığı çörek otunu ağzına at, üstüne su içerek yut. Bikaç gün tekrarla bunu geçer Allah'ın izniyle 

0 oy
(4,449 puan) tarafından

Ayaginin altina sarimsakli zeytinyağı sür. Tereyağı pekmezi erit bi yemek kasigi ye. Gogsune zeytinyagi sur veya akgunluk sakizi yak ustune yikanmamis yun koy oyle uyu. Bunlar bebegime yaptiklarim. He annemin aylarca geçmeyen öksürüğu vardi o careyi koy yumurtası icmekte buldu. İki gun ictim gecti dedi

0 oy
(499 puan) tarafından

Ben öğrenciyken bal ve karabiberi karıştırıp bir kaşık yerdim . Keserdi öksürüğü. Karabiberi biraz fazla koymalısın ama 😊 

0 oy
tarafından

Lugol iyot aldım ben kafes yapınca geçiyor. Araştırmadan kullanma bi bak derim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
26 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansu07 (8,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
15 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,611 soru

23,832,385 cevap

318,941 kullanıcı

...