0 oy
210 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Merhaba kızlar bir sıkıntımı sizinle paylaşmak istiyorum, en azından içim rahatlar veya fikir verirsiniz.

Benim eşim bu aralar çok üstüme geliyor, bebekle uğraşıyorum yemek yemiyor.Doktor dikkat et hastanelik olmasın dedi,getir yatiracam dedi.Bizde süreci evde geçiriyoruz elimden geleni yapıyorum bugün biraz da olsa yedi şükürler olsun.bebek her ağladığında onu susturmami bekliyor,ben ne yaparsam yapayım bu çocuk susmuyor 1 yaşında.ve eşimin bana takındığı tavır zaten beni bitiriyor.ya ben daha ne yapıyım sabahtan akşama kadar ağlayan mız mız bir bebek.Bana diyo ki sen çok iyi bakıyorsun görüyorum, herşey çok mükemmel deyip alay eder gibi ona iyi bakmadığımı ima ediyor. ben gerçekten bıktım, artık bugün sinirden taksi çağırıp gidecektim.artik o kadar boğuluyorum ki,daha lohusalık depresyonundan çıkmadım çok kötüyüm.Bu adam neden beni anlamıyor,halimi görmüyor,empati kurmuyor.Elimden geleni yapıyorum ama bana dediği şeyler beni mahvediyor.evlendigime bin pişmanım, artık bebeği de bırakıp çekip gidicem buralardan baba evine gitmeyi bile düşünüyorum.Herseyden bıktım herşeyden.yuzunu bile görmek istemiyorum.o lafları hiç haketmiyorum😭

5 Cevaplar

+1 oy
önce (885 puan) tarafından

Ah canım erkekler böyle, benimki de böyle. Çocuk hasta olunca anca söylenir . Ha yapar da yardımcı da olur aynı zAmanda ama ben sırf bu çenesi yüzünden kaç defa boşanmaktan vazgeçtim . Benim bebek de 18 aylık oldu hâlâ aynıyız. Artık dedikleri bir kulagimdan girip öbüründen çıkıyor :D

önce (16 puan) tarafından

Beni eksik hissettiriyor bide üstüne azar işitiyorum

-Reklam-
+1 oy
önce (8,404 puan) tarafından

Sen çok iyi bakıyosun demiş işte daha ne desin

Yani iyi bakmiyorsun diyor canım bana, yanlış anladın sen, herşey çok mükemmel dediği de alay ediyor yani😔

önce (8,404 puan) tarafından

Hee pardon bi yandan dizi izliyordum bi yandan buraya bakıyordum anlamamısım kusura bakma ya, erkeklerin yarısı böyle galiba çok biliyosa kendi baksın

+1 oy
önce (1,308 puan) tarafından

Cok biliyor madem o baksın senin iyi bakmadığını düşünüyorsa çocuğu tek başına mı yaptın sanki ya da baba evinden mı getirdin çocuğunu baba da anne kadar ilgilenmek zorunda çocukla eşin yanlış yapıyor 

+1

Bu cümleleri bana çok sık kullanmaya başladı artık dayanamıyorum😔

+1

Sen ona karşılık olarak ne diyorsun o sana bunları saydığında

O kadar biliyorsan kendin bak diyorum tartışıyorum onunla,oda ben senden daha iyi bakarım diyor.

Al bak deyip o an bırak öylece bütün işlerini baksın nasıl bakıyor madem 

0 oy
önce (471 puan) tarafından

Valla bana çocuğa bakamiyorsun dediğinde babası değil misin sen bak o zaman benim bakmamı beğenmıyorsan diyorum. Erkek milleti hepsi aynı ya bende başta çok kıriliyordum ama şuan öyle değil o 1 kelime soyledimi 10 tanede ben ona söylerim artık ses etmez

0 oy
önce (3,143 puan) tarafından

Adı üstünde çocuk ağlarda düşerse biyerini de vurur inatlasorda gel Gorki Bnde aynı sorunu yaşıyorum oglm 4 yaşında küfür öğrettiler şimdide diyorlar sen terbiye veremedin ana okuluna gönderdik baya unutmuştu smdi ara tatilde bidaha başladı yine soyelndiler Bnde dedim bana diyemiyorki sizin sulaleye ediyor çocukta biliyor kiminle nasıl konuşacağını napsin sustular soyleselerde tinlamiyorm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 454 göst.
+1 oy
13 cevap 551 göst.
0 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
8 cevap 251 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elitta (35 puan) tarafından soruldu

411,554 soru

12,389,338 cevap