+2 oy
1,135 göst.
önce Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Kızlar benim komşumun 9 aylık ikiz çocukları vardı. Geçen gün kaza yaptılar . İkizlerden biri vefat etmiş. Bugün cenazede kıza ' kocan sağ yine yaparsın ' dedi bir kadın. Duyunca kafamdan kaynar sular döküldü resmen.. 

O kadar sinirliyim ve üzgünüm ki.. İnsanlar nasıl bu kadar boş konuşuyor? 😞Acaba yanlış mı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.. 

32 Cevaplar

+21 oy
önce (85 puan) tarafından

Cenaze senin evinde değilse helva her zaman tatlı gelir bu insanlarda bazen böyle dusuncesizler Allah sabır versin kiza

önce (1,921 puan) tarafından

Kesinlikle öyle 👍🏻👍🏻 Allah aileye sabır versin yüreğine ferahlık versin çok zor bir durum. 

Bende 26 haftalık bebeğimi kaybettiğim de arayanların hemen hepsi (Yine olur üzülme gençsin vs) gibi konuştu ama o kadar boş ki yani o durumda insan diyemiyor yine yaparım diye Allah akıl fikir versin böylelerine keşke aramasalar sormasalar konuşmasalar…..

önce (1,265 puan) tarafından

Boş gebelik geçirdim aynı şeyleri duydum ve duydukça ofkelendim çünkü çok istiyorduk pLanlar hayaller bı anda yok olmustu ki bebek olusmamisti bile karnına hissettgni büyütüp kokladgin kavryu kaybetmek bir annenin en derin acisidr dahası varmidir bilmem evlatdan otesi yok Allah akıl versjn böyle konuşanlara mümkünse sussalar keske

önce (85 puan) tarafından

Anne ve babasını kaybedenler için yetim öksüz deniliyor evlat acısı o kadar büyük ki demek ona bı kelime yok Allah'ım kimseye yaşatmasın 

-Reklam-
+5 oy
önce (2,680 puan) tarafından

Bos konusmaktan baska bisey degil.ve bu tesellide degil.yavrusu cani gitmis bi anneye bu soylenmez bu sekilde teselli edilmez.her cocuk anne icn ayni sevgiyi iceriri ama cocuk ayni cocuk degil.boyle insanlardan nefret ediyorum.

önce (83 puan) tarafından
+1

Kesinlikle.. İsterse 10 tane yapsın ama aynı çocuk olmayacak ki onu hiç unutmayacak.. 

Asla canm 3 cocugum var sevgi ne eksik ne fazla 3ude ayni ama hic biri birnin yerini tutmaz asla.her biri baska sevgi baska ask.

Ben şuan ilk kez gebeyim. Allah göstermesin bu bebeğimin başına bişey gelse ne yaparım diye düşünüyorum. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın 

Sakin oyle dusunme pozitif dusun sitrese sokarsn bebeginjde mutlu olki mutlu olsn.sitreste hamileligi cok etkiler canim modun hep yuksek olsn.

+3 oy
önce (14,886 puan) tarafından

İnsanlar nerde ne konuşacağını bilmiyor ki 

+3 oy
önce (2,231 puan) tarafından

İnsan içinde insana hasret kaldık.

+3 oy
önce (7,372 puan) tarafından

Şu dillerini ısırsalar biraz keşke ay Allah'ım vermesin evlat acısı ya 😢 Rabb'im sabır versin 🤲

+2 oy
önce (4,279 puan) tarafından

Aklınca teselli mi etmiş geri zekalı 

+2 oy
önce (1,230 puan) tarafından

Ne kadar ayip birsey ya soylenmeyecek yerde bu sözü söylemiş kadının acısı var bırak da acısını yaşasın kalpleri kötülükten kararmış artık bunların ne diyeceklerini şaşırdılar 

+1

Di mi. Sırtına dokun, başın sağolsun de. Yanına otur destek ol. 🙁

önce (1,230 puan) tarafından

Gaddar bir insanmış günahı onun boynuna Allaha havale etmekten başka birşey gelmez elden başı sağolsun komşunun da çok üzücü bi durum Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin 

+1

Amin çok sağolun 🙁

+2 oy
önce (20,174 puan) tarafından

Ohaaaaaaaaaa. Pess. Allah bildiği gibi yapsın. Bu nasıl bir laf. Yüzüne tukurulecek insan musveddesi

+2 oy
önce (10,146 puan) tarafından

Eşimin dayısınin 2 oğlu 2 seneyle vefat ettiler yani ikiside doğumdan sonra biri 40 günlükken biri 30 günlükken vefat etti. Kayınpederim adama demiş bebekti küçüktü neyseki..ben duyunca bu lafa çok üzüldüm bazen teselli etmeye çalışırken yanlış konuşuluyor 

Kesinlikle.. O an ki kızın yüzünü unutamıyorum. 🙁

önce (1,065 puan) tarafından

Ya ben bir keresinde böyle bir şey demiştim Allah'ımmmm hâlâ daha aklıma geldikçe vicdan azabı çekiyorum resmen bir an boşluğuma geldi ağzımdan çıktı 

+2 oy
önce (120 puan) tarafından

Ya ama bu bı eşya değil ki evlat yaa . Değil bır on tane çocuk da olsa onun yerini kim tutabilir . Rabbim sabır versin inşallah . Biz gördük yaşamayalım evlat acısını 🥺 Kendince teselli etmek istemiş belki ama bu ne biçim bı teselli !

KKesinlikle haklısın.. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın 🤲

+2 oy
önce (137 puan) tarafından

Rabbim sabırlar versin inşallah, öyle komşu da olmaz olsun rezil kadın.

Amin 🤲

+2 oy
önce (632 puan) tarafından

Allah ım inanamıyorum. Kanım dondu resmen. Diyecek söz bulamıyorum.

+2 oy
önce (5,312 puan) tarafından

Ben de evladımı kaybedince güya teselli vermek için benim yanıma gelmişlerdi eş dost akrabalar çoğunun ağzında aynı laflar"Bir şey olmaz senin canın kocanın canı sağ olsun bir daha yaparsın". O kadar canımı acıtmıştı ki hala unutamıyorum bu postu da görünce o anlar tekrar canlandı gözümde. Rabbim o anneyi babaya da sabır versin inşallah bol bol

Başınız sağolsun çok üzgünüm. Allah size sabır versin inşallah 🤲🤲🤲

önce (5,312 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 

+2 oy
önce (29,397 puan) tarafından

Rabbim sabır versin çok zor durum 

Boşbogaz insanlar çok maalesef 

+1 oy
önce (5,121 puan) tarafından

Bı ay önce 42 günluk torunumu kaybettik cenzeye gelenler daha yaşları küçük birdaha olur dediler hep tamam olur olmaz demedik zaten ama gidenin yerini tutar mı hiç hepsnin ağzına kürekle vurasim geldi 

önce (1,449 puan) tarafından

Başınız saolsun çok üzüldüm 

+1 oy
önce (84 puan) tarafından

Helva senin evinde kavrulmuyorsa her zaman için tatlı gelir 

+1 oy
önce (1,449 puan) tarafından

Ne demişler helva kendi evinde pismedikce acıyı anlamasın o  beyinsizde bunu yapmis

+1 oy
önce (279 puan) tarafından

Tövbe ya rabbim sok oldum nasıl bir vicdan adi insanlar

+1 oy
önce (1,145 puan) tarafından

ağzının üstüne bi çakıcaktın 

rahatlıcaktın 

+1 oy
önce (224 puan) tarafından

Pis kadın terbiyesiz ben olsam saçını başını yolardim def ederddim onu ordan 

İlgili sorular

0 oy